PS patry bármikor mehet, kivéve július 3.- kb.7.-ig nem, hacsak nem jöttök be hozzám a kórházba. Tőlem ott is mehet!
MZ! Úgy néz ki otthon leszek egész nyáron, nem nagyon megyek sehova :))) Csináltam, és csinálok otthon egy pár új playt, majd megmutatom, hátha használhatóak! Ok?
Csak hogy mindenki tudja miért nem voltam a héten edzésen:ű
Gyakorlaton voltam és a gyakorlat alatt sikerült megölnön 500-600 szúnyogot 4 csigát meg vagy 20 egyéb férget és egyebet (Nem direkt de nem birtam már elkerülni a fegyveres összetűzést ezekkel a lényeket).
Megint sikerült egy kicsit élnem az "háborút" de hiányzik az ütközés a kicsi testemnek ...............
Vasárnap lesz edzés mert lehet hogy le tudok menni de ez még nem biztos (munka és a duzzanat javulása a lábamon)
Én is lesérültem a 06.11.-i meccsen de nem a BBK okozta a sérülésemet hanem én saját magamnak mert béna voltam.Ez a sérülés is befolyásolta a döntésemet hogy nem mentem le a mai edzésre.
Egyébként meg qrva szarul van. Állítólag a biccentő izmok rándultak meg, így bármit csinál, a nyaka, háta egyszerre fáj. Ortopéd orvos, gyógymasszőr, felszopólány kerestetik.
Most megyek a dokihoz -minek fürödjek,ott úgyis minden steril,nem szedhetek össze semmit... Most érettségiztem (harmadjára...),és télleg nem jó ha esik görögben,ha pont akkor akarsz ott nyaralni.Különben is,dolgozzon az,akinek nincsen pénze... ;P (Szal,hol van ez a kapálj-kajáért téma?Lehet érdekelne...)
Öjj! (két jj-vel,nem lj,mert az már felbujtás (ly?))
Üdv.Megint változott a program.Begyulladt a mandulám és lázas vok (éjszakai fürdőzés még nem javallott...).Ma nem valószínű,hogy megyek edzésre. :( Nem tudom,hogy mikor nem leszek itthon a kérdéses periódusban.Vmikor megyek Balcsira,vmikor lesz egy szlovák (alkohol)túra,meg egy görög út is talán,de lehet,hogy görög helyett horvátba megyünk-mire lesz pénzem...Időpontokat azért nem tudok,mert a tavalyi helyfoglalást is megszívtuk (szar volt az idő),ezért idén nem fixálunk le semmit. Öjj.