Ha jól vettem ki amit MZ alias soldier irt akkor 07.16.-ig nem nagyon lesz edzés.....:((
Aki nem jár sehova más edzésre az jó lenne ha minde nap fürdés elött lenyomna 10-40 ( ki-ki amilyen erős) fekvőt és csinálna 10-40 gugolást hogy keményebb legyen.
Persze amennyit lehet pihennyen mindenki de nem szabad punnyadni mert akor szar lesz újra elkezdeni az edzéseket.............
Akkor úgy veszem hogy nincs több fénykép.............
Jani csütörtökön a labdám a labdák közé keveredet.Ha több labdád van ne ilyedj meg az enyém az egyik.Na mind1.Szerdán találkozunk!Jó volt a junior edzés igaz a hangulat nem olyan mint a felnőtt edzésé.De egy jó kezdet volt.Hajrá!!!!!!!!
Régi, de most találtam. Jay Leno mondta a 2006-os SB előtt: What's the difference between the Rolling Stones and the Philadelphia Eagles? The Rolling Stones will be playing at the Super Bowl.
Bocs, de nem hagyhattam ki. Ha lesz a Bayernnel kapcsolatban is ilyen okos gondolat, azt is megosztm Veled. Jó? :DD
PS patry bármikor mehet, kivéve július 3.- kb.7.-ig nem, hacsak nem jöttök be hozzám a kórházba. Tőlem ott is mehet!
MZ! Úgy néz ki otthon leszek egész nyáron, nem nagyon megyek sehova :))) Csináltam, és csinálok otthon egy pár új playt, majd megmutatom, hátha használhatóak! Ok?
Csak hogy mindenki tudja miért nem voltam a héten edzésen:ű
Gyakorlaton voltam és a gyakorlat alatt sikerült megölnön 500-600 szúnyogot 4 csigát meg vagy 20 egyéb férget és egyebet (Nem direkt de nem birtam már elkerülni a fegyveres összetűzést ezekkel a lényeket).
Megint sikerült egy kicsit élnem az "háborút" de hiányzik az ütközés a kicsi testemnek ...............
Vasárnap lesz edzés mert lehet hogy le tudok menni de ez még nem biztos (munka és a duzzanat javulása a lábamon)
Én is lesérültem a 06.11.-i meccsen de nem a BBK okozta a sérülésemet hanem én saját magamnak mert béna voltam.Ez a sérülés is befolyásolta a döntésemet hogy nem mentem le a mai edzésre.