Ennyire rosszul vèdekezik… ez mondjuk gáz mert akkor ott megint cserèlni kell. Tovàbbra is Remili lenne az àlom,de sztem Vikovic ebben a kènyszerhezetben nem rossz opció
Vujovics elfogadható megoldás ebben a kényszerhelyzetben szerintem. A védekezése Ilics szinten van sajnos. Egyébként képben van valamelyiktek, hogy milyen szezont fut a Bundásban?
Azt hozzátenném, hogy ha Vujovic igaz, akkor gratulálni kell a klubnak, mert olyan minőségi játékost talált, aki akár hisszabb távra is opció lehet, valamint már most a csoporkörben a csapat rendelkzésre állhat..
Amúgy a Magyar Nemzet a transfert már tényként közli, de lehet csak a kattintásokért.
Figyelni kell azért arra is, hogy egy egészséges rotáció adva legyen.
Az előzetes nyilatkozatok alapján olyan 17-es keret várható, ahol a beállós és irányító poszt már elvitt 6 helyet úgy, hogy 3 irányító a csapatban nem ér fel egy Gottfridssonnal sem.
Szerintem pillanatnyilag a legjobb választás lenne Vujovic kb ugy lő mint Yahia viszont kicsivel rosszabbul védekezik.Viszont neki nem kell mondani ,hogy lőjön 10 ről😅
Remili?szerintem most egy kölcsön vételre fogható lenne a Kielcétől.Főleg ,hogy hárman vannak a pozícióra.Kosotorovról nagy a csend létezhet ,hogy mégse jön ide ?
Az érintettekhez,szerintem ez egy alapvetôen normális fórum,ahol mindenki valamilyen szinten ért a kézilabdàhoz (nem a szívecskès kiskutyàs platform)ne rontsuk már el felesleges cicaharcal - ennèl vannak égetôbb tèmàk is a csapat háza táján…. Értekezzünk,ahogy eddig is,mert jó itt,èn szeretem olvasni a hozzàszólásokat,de kizárólag, ha a kézilabdához kötôdôdnek!
Boldog Ó és annàl sikeresebb új èvet a csapatnak elsôsorban-mert,hogy alapvetôen ez köt/kellenne össze minket-és termèszetesen a fórumozóknak is.
Kívánságokat majd dec 31-én de sztem nagyjából mind azokat kívànnánk;)