Ugye??? :-D Már eddig többet mosolygott, mint a 25 eddigi 6 évadában együttvéve :))) Lávlávlám :-))) Úgy nézem Wilson nem az a kis higgadt, mint a Házba :-)
hohó, remélem a bagoly ide is eltalál! :DDDDDDDD nocsak, télleg tetszett a pasinak a kis irományunk? :)))))
egyébként komolyan aggódom, hogy vmi bajom van. Perverzió konkrétan, azonnal egy pszihomókust nekem!!!!
szóval képes vagyok szexinek találni egy szegény beteg embert, aki éppen azon bajlódik, hogy nemtud pisilni...jesszusom, ez már tényleg betegség!!!!!!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
még az elején, amikor odamegy a tükörhöz a sikerelen próbálkozás után...és belenéz..jááááj, elaléltam!!!! meg amikor a kádban van.. :)))
Amúgy tegnap éjjel 3-ig fent voltam, mert írtam egy Ház/Cuddy fenfiksönt, ami már hónapok óta kikívánkozik belőlem, és most elkapott a gépszíj. És még mindig nem fejeztem be! Nem tudom, ma éjjel mi lesz, szerintem le se fekszem... :-)
Hajjaj, de még hogy Csészéznek-Kameráznak! Megbeszélik szépen, hogy legyen csak szex, mert egyiküknek sincs ideje csajozni/pasizni, annyi a meló, ők meg itt vannak... hát dugjanak. És dugnak.:D Csak Csésze eléggé problémázik, amikor Kamera egy üres orvosi szobában akarja csinálni, miközben "megfigyelik" az egyik pácienst...:DD
És a végén valami raktászerűségben esnek egymásnak, House meg benyit:DD De ott annyira jó fej, rájuk néz, sorry, bedobja a szemetesbe a köteg iratot és kimegy, aztán kint a folyosón elvigyorgi magát.... áááááhhhhhhhhhhhhh so hot this man!
Szóval a 3. évadban Csésze-Kamera reunion lesz? :-))) Spoilert a népnek, írjatok, írjatok!!!!:-DDD ...és Wilson doki továbbra is remete, aki néha elmegy egy-egy nővérrel, könyvelőcsajjal vacsizni, ezt is csak Ház megjegyzéseiből tudni...? Wilson hard core rendel, he-he-he
Hát attól a szexi vigyorgástól én egyszerűen elaléltam, szétfolytam, minden, hát hogy bír neki még ellenállni ez a nő???? Nekem nem lenne ennyi akaraterőm, az tuti. :-P
Kamerából meg Csészéből meg igazi kis nyuszipár lett, finoman fogalmazva kefélnek, mint a nyulak...de az mennyire LOL volt, hogy Csésze hogy aggodalmaskodott. :-) Édes! Ja, és félmeztelenül...yummy.
Megnéztem! ÁÁÁÁ ez kurvajó rész volt!! Kamera&Csésze!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Imádom őket!!!!! Csésze milyen kis nyunyi volt már: de megláthatnak a kamerákban! De benyithatnak!! És a végén, annyira tudtam, hogy House egyszer rajtakapja őket!! :DD
Greg meg no comm, szörnyű lehetett az a pisilés-krízis... jáj... és Cuddyval a párbeszéd a végén... váh... most már olyan mosolyokat engednem meg egymás felé, hogy húh.... Hugh annyira szexin vigyorgott a legvégén... áááááááá!
Szerintem az a lelkiállapota miatt volt, megkattant attól, hogy nem tudta, honnan ismeri ezt a pasit, mit keresett az álmában, és emiatt nem működött minden úgy, ahogy kellett volna. Én legalábbis ezt vettem ki belőle. Mert amikor rájött, akkor már ment.