Bár Kásást a világ második (mert az első lehet más mint BENEDEK TIBOR? nem, nem!!!!!) legjobb vizilabdázójának tartom, és remélem még sok sok címet ismétel ( vagy szerez meg, hisz igaz hogy mindent megszerzett, vagy mégse a {világliga}) meg, és lesz még sokszoros .........és............bajnok. Nem szeretném, ha magyar bajnok lenne!
Az én kedvencem Takács Attila (Taki) aki szerencsére idén újra itthon pólózik, de sajna nem jöhetett vissza a DOMINO-ba, így most két évig a Fradit fogja erősíteni. De legalább újra itthon játszik...
Üdv minden Kása-fanatikusnak!
Én ugyan DOMINO-szurkoló vagyok, de nagyon örülök, hogy Kása és Barna is itton pólózik szeptembertől.
Biztosan nagyon izgalmas lesz a bajnokság.
Furcsa volt persze, de abszolút emberi! Az elmúlt évek feszültsége kijött rajta is és a többieken is! Szinte mindegyik gól után olyan örjöngés volt, mint még soha...
Igazad van! Amikor néztem a meccset és megvolt a gól, először én sem tudtam hovatenni ezt a fajta kirohanását! Abszolút nem volt eddig jellemző rá! Persze egy pár pillanat múlva leesett, de először meglepődtem rendesen!!!:))
Ez a kép elmond mindent, amit a NS cikkben ő is elmondott.
Kirúgtatok?? Nesztek!!!!!!-ez jutott eszembe, amikor belőtte a döntőn.
Valami hihetetlenül nagyot örjöngött utána, csókolgatta a karját...
Soha nem láttam még ilyennek, ezek szerint ő sem magát :)))