A csajom meg bitang jó NŐ, nem tini, nem bbk angels csak angel. Ha esetleg változásokat vennétek észre rajtam az neki köszönhető PL:szexibb leszek,erősödök, komolyodok
Csonti, nekem vannak kepeim a black knightsos meccsrol. Ha emailben elkuldod nekem a felhasznalonevet es a passwordot, feltoltom oket gyorsan. Par szaz MB :D
Szerdánként a juniornak kötelező (kivéve ha anyuval és apuval mondjuk Mauriciuszon nyaral)!!! A felnőtt edzések ebben a hónapban péntekenként vannak. A jövő hónap még kérdés. Szerintem fakultatív lehetne nyomni heti 1-et akár a kutyaszarosban is amíg el nem indul a kupára való felkészülés.
Gergő! Bocs a labdáért ha elraktam. Kérd MZ-től mert neki adtam vissza a bólyákkal együtt.
Srácok! Mekkora volna 1 Gladiators vs Wolves II és/vagy I. döntő!!?? Elmondhatnánk, hogy miénk a legerősebb csoport, és így végképp nem vallottunk szényent az alapszakaszban!!!
Csak a Soldiers!!!! (szinoníma: Csak a Klitorisz Barátok Köre!!!!) :D:D
Trugyi, Trutyi, Brugyi, Macska, Bálint, Csúnyi és még számos becenévre hallgató legöregebb aktív játékosotok! Jó nyralást minde(gy)nkinek!
Ha jól vettem ki amit MZ alias soldier irt akkor 07.16.-ig nem nagyon lesz edzés.....:((
Aki nem jár sehova más edzésre az jó lenne ha minde nap fürdés elött lenyomna 10-40 ( ki-ki amilyen erős) fekvőt és csinálna 10-40 gugolást hogy keményebb legyen.
Persze amennyit lehet pihennyen mindenki de nem szabad punnyadni mert akor szar lesz újra elkezdeni az edzéseket.............
Akkor úgy veszem hogy nincs több fénykép.............
Jani csütörtökön a labdám a labdák közé keveredet.Ha több labdád van ne ilyedj meg az enyém az egyik.Na mind1.Szerdán találkozunk!Jó volt a junior edzés igaz a hangulat nem olyan mint a felnőtt edzésé.De egy jó kezdet volt.Hajrá!!!!!!!!
Régi, de most találtam. Jay Leno mondta a 2006-os SB előtt: What's the difference between the Rolling Stones and the Philadelphia Eagles? The Rolling Stones will be playing at the Super Bowl.
Bocs, de nem hagyhattam ki. Ha lesz a Bayernnel kapcsolatban is ilyen okos gondolat, azt is megosztm Veled. Jó? :DD