Keresés

Részletes keresés

Erzsi59 Creative Commons License 2015.12.28 0 0 3548

Sziasztok!

Keresem "A császár és a gyilkos" című filmdrámát. Ha tud valaki segíteni nekem nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm. Erzsi59

Matt Farrell Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3547

Kosz, de kulfoldon elek.. Nem találok utalást, hogy kiadták volna dvd-n..

Előzmény: Daller (3534)
veressv Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3546

A 2 számú filmet sikerült megtalálnom ez a Car Napping , nem olasz hanem német :)

Már csak az elsőre lenne szükségem :)

Köszi.

Előzmény: veressv (3545)
veressv Creative Commons License 2015.12.19 0 0 3545

Sziasztok. 

Szeretnék megtalálni 2 régebbi filmet, ehhez kérnék egy kis segítséget. 

1: 90' években még videó tékából kölcsönöztem ki, néger srácok az amerikai gettóban autókat lopnak és bűnöznek vele, tipikus 90' évek filmje az autók alján neon csövek vannak. Valami banda háború is lesz a másik tolvaj bandával és szép lassan lelövöldözik egymást. 

2: ez a film kb a 70'-80' as években játszódik azzal kezdődik, hogy valami speciális versenyautót tesztelnek egy versenypályán, talán Mercedest, egy szőke magas bajuszos pasi az autó építője. Valami úton módon összeismerkedik egy autótolvaj bandával akik autókat lopnak és utána új papírokat csinálnak nekik és eladják őket. A végére annyira profi módon csinálják, hogy saját rendszámgyártó gépük van és még a rendőrfőnöknek is rendelésre lopnak Mercedest. Arra emlékszem, hogy iszonyú sok autót lopnak benne, Ferrari, Mercedest, és minden komolyabb márkát. Egy fekete hajú,  dús bajuszú, pocakos pasi lopja a Ferrarikat. Talán olasz film volt....

Köszönöm a segítséget.

A google nem akar a barátom lenni :) 

punk anderson Creative Commons License 2015.12.18 0 0 3544
Előzmény: punk anderson (3542)
1404 Creative Commons License 2015.12.17 0 0 3543

Keresem én is ezt a filmet Éjszakai utazók(1977) olasz filmet!

Előzmény: Törölt nick (3285)
punk anderson Creative Commons License 2015.12.14 0 0 3542

Sziasztok!

A sztori röviden: hőseink egy nagy irodaházban dolgoznak, amely össze van kötve lakóparkkal (ahol élnek) és bevásárlóközponttal is, így gyakorlatilag úgy is élhetik életüket, hogy ki sem mozdulnak a komplexumból. Fogadást is kötnek, hogy kivitelezhető-e ez. Egyiküknek céges ügyben ki kell mozdulnia, talán főnöke ajándékát átvenni valahol.

Úgy emlékszem eddig láttam annak idején. Nem túl ismert film. Ha minden igaz vagy az M1-en vagy az M2-n, esetleg a Dunán láttam, minimum 10 éve. Nem esküszöm meg rá, de mintha skandináv film lenne. Nem lesz könnyű beazonosítani, de hátha sikerrel járok. :)

Passence Creative Commons License 2015.12.14 0 0 3541

Ezaz nagyon köszi, nem hittem volna, hogy valaki ennyiből rájön.

Előzmény: Thibi (3537)
erdeiboroka Creative Commons License 2015.12.13 0 0 3540

Keresek egy filmet:

...van benne egy jelenet egy csaj buliból, ahova becsöngetnek a rendőrök, mert a szomszédok feljelentést tettek a zaj miatt, majd odamennek a cd lejátszóhoz, berakják a saját zenéjüket, és kiderül, hogy sztriptíz táncosok...  :-)

Louis Cyphre01 Creative Commons License 2015.12.11 0 0 3539

Szia, és kösz. De biztos nem Leone, a Dinamitot láttam vagy 5x, ez meg nem volt annyira cinikus, kemény western. Valszeg egy erősen B-kat film letehet, csak zsenge ifikoromban megfogott vmiért, a Leonékat már öregebben, DVD-én pótoltam be-sajna anno a szülők elég szigorúak voltak.:(

Előzmény: Daller (3533)
histván Creative Commons License 2015.12.10 0 0 3538

Keresem a Föld sója c.filmet(V.Wenders,dok.)

Thibi Creative Commons License 2015.12.08 0 0 3537

Nomégegyszer (bár nem sorozat)

Előzmény: Thibi (3536)
Thibi Creative Commons License 2015.12.08 0 0 3536
Előzmény: Passence (3535)
Passence Creative Commons License 2015.12.08 0 0 3535

Hello,

Egy filmet keresek valamikor 1996-2000 között volt a tv-ben, M1-en vagy Dunán.

Egy olasz mini sorozat volt, úgy rémlik egy rész kb másfél órás volt és volt 4-5 része.

A filmben a maffia ellen védtek tanúkat civil ruhás rendőrök, alfákkal furikáztak.

A film végén egy buszról száltak le és egy zsúfolt belvárosban a tanút gépfegyverekkel körülvéve próbálták bekisérni a tárgyalásra.

Elég kis esélyt látok rá, de ha valakinek van ötlete ne tartsa megában.

Kösz,

Daller Creative Commons License 2015.12.07 0 0 3534

Duna tv-t érdemes figyelni. Nemrég ment, és szerintem fogják még vetíteni.

Előzmény: Matt Farrell (3532)
Daller Creative Commons License 2015.12.07 0 0 3533

Szerintem ez mégis csak Leone, mégpedig az Egy marék dinamit című filmje. Régen nem vették annyira komolyan a korhatár besorolást, az Indiana Jones filmek is simán lemehettek nap közben.

Előzmény: Louis Cyphre01 (3530)
Matt Farrell Creative Commons License 2015.12.04 0 0 3532

Torok Ferenc Isztambul c. filmjét hol lehet megnézni, vagy beszerezni?

Semantic Creative Commons License 2015.12.04 0 0 3531

Sziasztok,

Filmcím-vadászathoz kérném a segítségeteket.

Mintha fekete-fehér film lenne...

Nagyon kevés emlékem a filmről. Kaland vagy kémhistória talán...

A filmből az a kép villan be, amikor egy lepukkant helyen, egy tök kopasz pasast vallatnak.

A vallatás közben felnyitják a koponyáját és lám a koponyájában van elrejtve egy hatalmas gyémánt.
Ennyi... rémlik valakinek a film története, címe?

Köszönöm

Louis Cyphre01 Creative Commons License 2015.12.04 0 0 3530

Üdv, egy régi spagetti western keresek, idősebbek előnyben.:) Kis alsóoszályos takony koromban láttam, a régi m2-ön, nem a Leone féle brutálisabb darabokhoz tartozhatott, mert este 7-kor adták. Csak egy dolgora emlékszem: modernebb korban játszódó western volt, mert a főgonosz egy harckocsival volt (Zappata-westi?) és annyi rémlik még, a gonosz tipikus proto-náci fejű volt (talán Klaus Kinskire emlékeztetett fiatal verzsönben) a film végén, amikor a harckocsit megsemmisítették, akkor a genya megállt kormos arccal a jármű romjai előtt, és utána következett a végső leszámolás.

Ha valaki egy címet tudna, megköszönném, bár gondolom ennyi alapján kevés az esély...:(

Aloé W. Creative Commons License 2015.11.17 0 0 3529

üdv. A "filmet keresek" kifejezés ebben a topikban inkább azt jelenti, hagy valaki az emlékeiban halvánxan vagy töredezetten élő filmer keres (vagyis szeretné megtudni, mi ez a film).

Előzmény: pagi1967 (3526)
Aloé W. Creative Commons License 2015.11.17 0 0 3528

Én egy 2 hete látott filmre szeretnél rájönni. Az UPC kábelszolgálat rendszeresen ad új filmeket. Az elejétől, de 15 perc után "nyomja meg a piros gombot, hogy a teljes filmet láthassa." Megnyomtam: "Ön nem jogosult erre a szolgáltatásra." Az első 15 perc: cserzettarcú, komor, életúnt, mindenből kiábrándult kemény férfi ül az USA-ba tartó semélyszállító nagy gépbe, valahol tán Irakban. Egy divatos újságírónő mellé szól a jegye. Egymásnak feltett kérdésekre (család, munka) kitérően válaszolnak. Főleg a férfi nem árul el magáról semmit. Sejthetőleg súlyos dolgokat művelt Irakban. Közben gyanusnak látszó arab utasok ülnek le a közelükben . - NA, eddig tartott az első 15 perc-

--- Biztox voltam benne, hogy az Amerikai mesterlüvész a film, most kiderült nem az volt. 2014es film ez is. KI ISMeR RÁ? Köszönöm

morika1974 Creative Commons License 2015.11.17 0 0 3527

Sziasztok én egy filmet keresek. .Két testvér  egy fiu és egy kislány játszik az udvaron és a kislányt elrabolja egy  farkasnak öltözött ember .ez az ember egy Elmegyógyintézet igazgatója.És itt ebben az intézetbe vagy börtönbe különféle gyilkosok vannak,van egy néger nő benne egy Nagyon nagydarab ember aki le van láncolva. és kiszabadulnak és elkezdenek gyilkolni. ha valaki látta írja meg mi a címe köszönöm.

pagi1967 Creative Commons License 2015.11.09 0 0 3526

Sziasztok, egy táncos filmet keresek: Tánc Mindörökké

ezeket találtam eddig.

rendező: Christian Faureíró: Marie Dôforgatókönyvíró: Bruno Tardonproducer: Marc Cote Jean-Louis Monthieux France Zobdavágó: Jean-Daniel Fernandez-Qundez  szereplő(k):  MayaTatiana SeguinRoseMarie DenarnaudFrançois-XavierXavier De GuillebonTimBenoît MaréchalMarcelineAnne-Elisabeth Blateau

Köszi!

pobeda Creative Commons License 2015.10.20 0 0 3525
Előzmény: Törölt nick (3524)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.20 0 0 3524

Hetvenes években ment a tévében egyszer egy magyar tv-film. Egy együttes külföldön turnézik, közben az együttes vezetőjét elhagyja a barátnője  a rivális együttes vezetőjéért.

capt.nemo Creative Commons License 2015.10.17 0 0 3523

oké, kösz..   alföld..  :)

Előzmény: Pyrandus (3522)
Pyrandus Creative Commons License 2015.10.17 0 0 3522

Az olasz olyan, mintha Olmi rendezte volna, majd utána nézek. Az "ábászkodnak" szót soha nem hallottam, te milyen vidéken hallottad?

Előzmény: capt.nemo (3521)
capt.nemo Creative Commons License 2015.10.17 0 0 3521

az alábbiakat keresem, vagy legalább a címüket..:

1.  talán 1995-96 táján ment a tv- ben egy német sorozat, ami egy falu vagy kisváros mindennapjait mutatta be a 2. világháború idején (talán elötte utána is)... harc nem volt benne, csak a hátország egy jelentéktelen pontján, hétköznapi emberek életét követte..

2. kb, 10-15 éve ment egy olasz tv sorozat is, egy falu vagy kisváros mindennapjait mutatta be talán a századforduló táján (?) de nem biztos, az is lehet hogy a világháború alatt (??) passz..  egyszerű szegényeberek életét követhettük, valami cselédszáláson talán.. amire emlékszem: volt benne egy nagypapa aki mutatta egy kislánynak hogy egy déli tájolású fal tövébe ültet paradicsomot tél végén és ott előbb kikel.. aztán nagy büszkén viszik be a városba eladni szezon elött...  gyerek csapat kolompol és zajt csap hogy elűzze a telet... egy paraszt pár lefekvéshez készülődik és egy szánkószerű vasvázat vesznek ki a paplan alól ami alatt mécses égett (ágymelegítés végett)... egy fonőba legények ábászkodnak be, mire az egyik öregasszony odasúgja a másiknak hogy 'megjöttek a csigák' mert hogy 'rózsára másznak' értsd: a lányok miatt jöttek... egy fiatal lány munkát kap a városba és nézelődik a sok látnivalón meg talán hajón is utazik mert folyó is van a városban..  kb. ennyi maradt meg..

Laci_BP Creative Commons License 2015.10.16 0 0 3520

Ezt a pár perc alatt 15 helyre benyomott teljesen irreleváns reklámot ki kellene törölni mindenhonnan.

Előzmény: Skycaptain (3519)
Skycaptain Creative Commons License 2015.10.16 -2 0 3519

Sétarepülés ősszel is Sármelléken! 

Nézd meg a Balaton egyik legszebb részét madártávlatból a családoddal, barátaiddal! 
További információ: +3630 198 9455, vagy a www.skycaptain.hu-n

#‎sétarepülés‬ ‪#‎meglepetés‬ ‪#‎ajándék‬ ‪#‎légifotó‬ ‪#‎légitaxi‬

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!