Én nő vagyok, és amellett érvelek, akivel egyetértek. Nem számít az illető neme. Nem fogok egy hülye mellett kiállni csak azért, mert azonos neműek vagyunk.
De az olyan egyszerű lelkek, mint te, képesek arra is, hogy ellenkező neműnek kiáltsanak ki, mert nem tudnak mellettem érvelni. :) Te egy nagyon komoly tanulmány vagy püffi. Kezdő pszichiáter karriert csinálhatna belőled. :)
Mondtam már, ha egy csecsemőgyilkosság kapcsán felmerülhet mentségként a pillanatnyi mentális zavar, akkor egy pofon kapcsán is merülhessen fel.
A pasi annyira felhúzta magát azon, hogy napok óta bizonygatja a feleségének, hogy semmi sincs közte és a szomszéd Marika között, hogy nem tudott ésszerűen gondolkodni, elcsattant a pofon. Okés?
Olvastad a 64 et amire reagáltam? Abban az van hogy jogszabály kéne ami a pasinak jogokat ad.
Kitenni a lakásból.
Miközben mint te is én is tudjuk a "társak" úgy csinálnak mintha nem is látnák hogy asszony pocakosodik. és kihívnák a dokit, ha a nő nem akar elmenni, az szóba se jöhet.
Mindeközben az székhez ragasztott és elhunyt pacák esetében a büfés felelőssége is felmerült.
Nem különös?
Csak a pocakos hitvest magára hagyó ember(?) mentesül .
Engem AZ érdekelt, hogy mi a problémája azzal, ha ide pasik írogatnak. Az meg, hogy ő mit vél, a kutyát nem érdekli. Szerintem az is lényegtelen, hogy egy vélemény mögött milyen nemű ember húzódik. A vélemény, az vélemény, amit egy fórumon megvitatunk. Nem mindegy, milyen nemű írja?
"Aztán nyomjad itt a rizsát a szülő nő beszámíthatóságaról."
A fájdalmas, kínok közti szülés utáni beszámíthatatlanság akkor állna, meg, ha az eseteket úgy írnák le, hogy megtalálták a földön fekvő anyát a meztelen, kihűlt csecsemőjével a kert budiban. De nem püfi, becsomagolja és a kukába dobja az élő csecsemőt. Még csak az sem történik, hogy bebugyolálja, és segítségért kiált, a szomszédnak, a kocsmába, a boltba, bárhová. Nem, meg akar tőle szabadulni! TUDJA, mit csinál.
Ezek a nők titkolják a terhességet, és egyedül szülik meg budiban, patakparton, bárhol. Ki a tököm hívna hozzájuk orvost? Ő miért nem keres fel orvost? A szülés a legritkább esetben történik úgy, hogy hopp, begörcsölt a hasam, és már kint is a gyerek.
A nejlonzacskóba csomagolás és a kukába, budiba tevés gyilkosság püfi, nem ellátatlanság. Ezekről a csecsemőkről rendre meg is állapítják, hogy élve születtek, és szülés utáni kimerültség ide, vagy oda, az anyának alapvető ösztöne, hogy óvja, védi újszülöttjét, nem pedig becsomagolja, és kidobja a kukába. Utóbbit az olyanok teszik, akik nem akarták a terhességet, ezért végig titkolják, eljutnak arra a pontra, hogy a probléma nincs is, a végén elhiszik, hogy nem is terhesek, aztán, amikor szülnek, egyszerűen meg akarnak szabadulni a "problémától" minél előbb.