Mosmá' nagyjából tudok járni (pénteken még igen esetleges volt)... ... voltam a bolnicá(kórház)ba' orvosnál, az meg aszitte, hgy ő ott a goljam nacsalnik(nagyfőnök) , aztán nem, szóval kitalálta, hogy nekem ott kuss meg dostyp zabranen(belépni tilos), az asszisztens mondta neki hogy én itt most protekció;
úgyhogy végülis bejutottam.
Szépen leb***tam, aztán meg mi az hogy be kell kötni meg hogy eltört(a lábujjam egyébként)???!!!Maj' hogy az egész lábamat bekötik... ...valószínű.
(mondjuk be van dagadva, meg szép fekete és akkora mint egy FLAK)
Ezé' mon'tam neki, h Ne Syvsem (egyáltalán nem) kell bekötni.
Ha érdekel valakit, a II. Hungarian Bowl döntőjére limitált darabszámú, egyedileg sorszámozott, és regisztrált replika emlékmezeket lehet rendelni. www.mafl.hu ( bal oldali menüsorban )
A csajom meg bitang jó NŐ, nem tini, nem bbk angels csak angel. Ha esetleg változásokat vennétek észre rajtam az neki köszönhető PL:szexibb leszek,erősödök, komolyodok
Csonti, nekem vannak kepeim a black knightsos meccsrol. Ha emailben elkuldod nekem a felhasznalonevet es a passwordot, feltoltom oket gyorsan. Par szaz MB :D
Szerdánként a juniornak kötelező (kivéve ha anyuval és apuval mondjuk Mauriciuszon nyaral)!!! A felnőtt edzések ebben a hónapban péntekenként vannak. A jövő hónap még kérdés. Szerintem fakultatív lehetne nyomni heti 1-et akár a kutyaszarosban is amíg el nem indul a kupára való felkészülés.
Gergő! Bocs a labdáért ha elraktam. Kérd MZ-től mert neki adtam vissza a bólyákkal együtt.
Srácok! Mekkora volna 1 Gladiators vs Wolves II és/vagy I. döntő!!?? Elmondhatnánk, hogy miénk a legerősebb csoport, és így végképp nem vallottunk szényent az alapszakaszban!!!
Csak a Soldiers!!!! (szinoníma: Csak a Klitorisz Barátok Köre!!!!) :D:D
Trugyi, Trutyi, Brugyi, Macska, Bálint, Csúnyi és még számos becenévre hallgató legöregebb aktív játékosotok! Jó nyralást minde(gy)nkinek!