"megnézem az ilyen videókat meg brutális meg minden, de ne már"
Teljesen igazad van, azért tettem fel, hogy kiűssem a civakodást! 1934-1940 A müszaki megoldás korrekt, meg, hogy az elején mintha zárt pályán tépnék neki.?! De zárjuk le, nehogy beszójak én is, hogy az XL125V a leg-leg, minden tekintettben.!! "Bazár-bezár", mondotta műhely vezető tanárom a középiskolába!!
Meg érdekességképpen megjegyzem, hogy pár hete asszonkám EUn kívülrl rendelt ca 30kHUFok fehernemu-csomagját megvámolta a postaforgalom, és még ÁFÁt is kellett az egész miskulancia után fizetni (incl szállítási költség)...
Szal ha EUn belurol lehetne rendeni, az faszább lenne, mert +20% azért nem kis pénz...
Ja brutális, bár én azokat akik így közlekednek semmibe nem nézem, a gázt bárki tudja húzni, nem tudom hogy állnának meg ezek ekkora tempóról forgalomba, ha mondjuk valahol stau lenne a pályán, komolyan mondom rossz volt nézni, mondjuk ugyanígy vagyok a ghostriederrel, megnézem az ilyen videókat meg brutális meg minden, de ne már, az anyjáért veszélyeztetik az ilyenek mások életét, menjenek a jó...., szóval nem folytatom mert csak felhúzom magam, azért persze köszi a linket!;))
Szedjünk össze néhány apróságot, ki mit szeretne venni, próba vásárlással megnézzük, hogy működik! De lehet nem itt, hanem e-mailban. Én már vásároltam egy pár dolgot így, nem gáz. Az van, hogy nem látod, fogod, hogy milyen a cucc, érdemes egyet venni aztán mikor meghozza a postás bácsi akkor a többet, ha tetszik.
Jaj ne má én csak vagyogatok-vagyogatok, a Király nem én vagyok! Dolgozom rajta! Kiderítem mennyi a cucc úgy postaládáig, van-e kedvezmény több darabnál!
Ezen még töröm a fejem, de mindenképpen anyagában színezett és lehetőleg matt fekete nem túl vastag /2-3mm, hogy ha törik ez törjön és ne a gyári a felgogatási pontokná/ műanyag lemezből szeretném! Ilyen vastagságot melegen könnyen ívre lehet hajlítani!
Németben van rengeteg ilyen optikai tuningos cég, én speciel most egyet sem tudok mondani, de ha rákeresel elképzelhető hogy találsz ilyen honlapot! Amúgy neked ez tetszik, mert szerintem gáz, egy V blokkot eltakarni, vétek!;)