Jelentem: a mai postával megérkezett a lap. A kísérő cetli szerint az MP Zrt. HLÜ 17-én kapta meg és jobb felső sarokban 18-a szerepel rajta a kézbesítés napjaként. Ehhez képest... (Nyilván a dupla fólia lassítja le a dolgot.)
Kedves Emma! A sajtóban vannak bizonyos szomorú szokások. Jó lenne, ha a Budapest folyóirat is tartaná magát ezekhez. Tehát: ha egy lap csődbe megy, mert a főszerkesztő a második félévi előfizetési díjakkal a farzsebében lelépett Paraguayba, ezt illik tapintatosan közölni az előfietőkkel. Nos?
Ma délelőtt reklamáltam levélben a kiadónál. Gyorsan válaszoltak. Jelezték, hogy átküldték a panaszomat - gondolom, házon belül - a terjesztéssel foglalkozó emberüknek, s hogy ezt dokumentálják, csatolták belső levelüket is az ügyemben. Ebben minden klappolna is, csak az eddig hibátlan lakcímemben a ház-, emelet, ajtószámot sikerült jól összekeverniük.
(Úgy gondolnám, új emberek tűntek fel a kiadóban. Cs. Erzsike, gyere vissza! Minden meg van bocsátva!)
Szolgálati kérdés: mindenki megkapta a Budapest folyóiratot? Most tervezek írni a kiadónak a saját példányom ügyében - második hónapja nem gyön.
Jut eszembe, csudás ez az idő. Este azon kaptam magam egy telefonbeszélgetés közben, hogy kevéssé artikulálok. Megmértem a vérnyomásomat, 95/55 volt. Ha meg találnék halni, csak nem veszem észre, feltétlenül szóljatok. :)