Kiválasztom a képet bal klikk (és válasszuk is ki!)
Még ne legyen Beillesztés, hanem erre a képre jobb klikk
A legördülő menüből Kép címének másolása bal klikk
Beillesztés bal klikk (ahogy egyébként szoktuk)
A beillesztett képre jobb klikk, keretbe kerül, és legördül egy menü, felső sorban pedig megjelenik az ikonok között egy „láncszemszerű” ikon, arra bal klikk.
Új ablak jön (Link beszúrása), benne Internet cím, most kell egy Ctrl+V
A megjelenő szövegben a THM betüket le kell cserélni IMG-re!
Ebben az új ablakban bal klikk a Beszúrás-ra (keret marad a képen, de az nem baj)
Elküldöm bal klikk és kész
A kis képre klikkelve együtt jön fel a közepes kép és alatta-mellette a nagy kép.
A nagy képet kissé nagyítani is lehet a topicon, miután a közepest bezárom.
"Én se szeretem, mikor a kép megnyitása után nyíllal kell visszalépni a topikba."
Nem értem, hogy miért jó az, amikor az adott kép egy külön uj böngészőablakot nyit meg saját magának és még külön kell célozgatni a kép jobb felső x ikonjára, hogy azt bezárhassuk ( ha ott felejtjük, akkor foglalja a RAM egy darabkáját, amíg be nem zárjuk :) ) és még ezután kell az eredeti böngésző ablak fejlécére kattintani , hogy visszatérhessünk a topicba. ?? :)
Jujuj, már meg is nyitotta! No a http stringet átírom mondjuk benne DDDD-re ,hogy ne érzékelje a linket, akkor így néz ki a link ami a te nagy képedé a fenti Hsz-ben:
Én se szeretem, mikor a kép megnyitása után nyíllal kell visszalépni a topikba. Legtöbbször nem zárom be véletlenül, de nehézkes, és ANNYIRA nem mindig érdekel az adott kép.
Éppen az a bajom, hogy nem tudom hogyan csináltam. Egy darabig "dokumentáltam" a próbálkozásaim lépéseit, de aztán belefáradtam és pont akkor sikeredett egy ilyen. Nekem nincs bajom a balra vissza nyíllal, de a virágos topicon "megszólták", hogy bezáráskor (X) lehullottak. Persze - a reflexek:-))
A külső linkre majd még visszatérek, de pontosíts kérlek egy kicsit - szerinted én beszúrtam ide egy külső linket, vagy csak ez úgy "simán" érdekelne téged?