Léteznek a gyári rádiók helyére beépíthető, a gyárinál olcsóbb, nagyobb tudású és egyszerűbb kezelésű készülékek. Vajon miben jobbak, miben rosszabbak?
Ejnye-ejnye, pedig rákérdez és meg is jelöli, mint „elavult APK fájl”. Az legalább tudott, hogy melyik verziószámú IGO van installálva a készülékre? Biztos segítene. Akkor talán tudnék segíteni…?!
Egyébként még egy megjegyzés: nem árt, ha a szoftver SD kártyán is megvan, mert a Clean Master csak a belső tárhelyről töröl, vagyis szükség esetén az APK fájl máshonnan is elérhető.
Emlékeim szerint valakiknek van még Bosion BX-440-es fejegysége. Megszeretném kérni, hogy küldje el nekem vagy töltse ide fel az eredetileg feltelepített IGO indító APK fájlt, mert a Clean Master letörölte! Köszönöm!
Dasaita 8 magos 4/32GB-os (PX5) fejegységet rádugtuk a Nissan QQ+2-re, minden működik, de hang (rádió, video, rendszercsipogások) egyáltalán nincs. Agybaj kerülget már.
Az egységet Nissan csatlakozóval rendeltem, és csak a "normál" 20 pólusú Nissan csatlakozót küldték (12v, gnd, 4 hangszóró, stb...), a kihangosítót, tolatókamerát, mélynyomót tartalmazó másikat nem, így az a csatlakozó csak a levegőben lóg. A kocsi ezekkel az utóbbi funkciókkal rendelkezik, a régi Connect 1 ezeket, és a hangszórókat jól hajtotta, csak sajnos elhalálozott.
Az nem lehetséges, hogy valamilyen vezérlőjel (telefon kihangosító, bármi) hiányában nem nyikkannak meg a hangszórók?
Ha két eszközt előírás szerinti módon nem lehet párosítani, akkor valamelyik hibás, ami azonban elég ritka.
Én azért az alábbi linkek útmutatása szerint újból próbálkoznék, mert gyakorta nem az eszközök, hibája, hanem a beállítás problémája a sikertelen párosítás.
Honda FRV-mbe szereltem Panlelo S10 fejegységet és rendeltem hozzá szintén Panlelo kormány távirányítót, amit nem tudok feléleszteni. A leírása szerint a menüben engedélyezni kellene, viszont nem találom. Valaki tudja esetleg hol keressem?
Sziasztok, van egy 7020G fejegységem amin minden működik,csak a telefonjaim nem találnak bluetooth kapcsolatot az istennek sem, és a kihangosító részét nem tudom használni. Létezik az, hogy hibás ez a része,vagy aktiválni kellene valahol?
Másodszori letöltést követően azonnal kibontottam – sikerült. A térképek nem olyan régiek (2017). Egyébként a kínai készülékek esetében általában 1-2 évvel idősebb térképeket tartalmaz a szoftver.
Érdekes: a zip fájlt átmásoltam egy másik meghajtóra, onnan már ismét nem tudtam kibontani. Hogy miért van ez így …?
Az adott helyről történő letöltés többnyire nem sokáig lehetséges. Tehát, aki töltögetni akar, az igyekezzen!
A harmadik kísérlet alkalmával ismét azonnal kibontom, s a már kibontott IGO mappát másolom át. Remélem menni fog?!
Úgy van, ahogy írtam. A letöltés helyéről kel kibontani az állományt. Most már csak az lesz a kérdés, hogy rendben települ-e?
TomTom térképek vannak benne. Számomra (a régmúlt TomTom kedvező tapasztalatával ellentétben, az IGO-nál nem éppen szimpatikus).
Szia. Mint már írtam minden rendben, ma volt a teszt út minden működik rendesen. Nekem is válaszolt az Á-SURE ,és kaptam egy linket a GPS -frissítés-újratelepítés hez,ezt itt küldöm hátha valakinek még szüksége lesz rá!!??
Feltett kérdésre az alábbi üzenetet kaptam az A-Sure-tól:
A-SURE 12:37
Köszönöm az üzenetedet. Kérem, tudassa velünk, mi az Ön eBay-azonosítója a rádió megvásárlásakor? A KF013 kódja 3368 VAGY 6161. Kérdése van, kérjük, ossza meg velünk.
Ha az eredeti jó, akkor a legegyszerűbb csak a 2008-s térképállományt lecserélni. Én legalábbis ezt tenném. A 2008-a térképeket TF kártyára, majd két ablakos Total Commander-rel a megfelelő mappák átmásolása.
Ritkán szoktam a szoftvert csereberélni, viszont az elérhető új térképeket mindig frissítem.
Köszönöm a képeket, ha jól értelmezem az utolsó kép megjelölt ikon alatt lesznek a felbontás állítások.
Képet most nem tudok küldeni mert visszaraktam azt az IGO verziót amivel érkezett, de a legújabbat a 2018 Q3 addig nem akarom visszatenni, újra rátenni amíg nem tudom biztosra, hogyan kell beállítani, hogy olyan legyen a nézet mint a gyárival.
A szoftveren belüli beállítás lehetőségéről – ha az a gond – gyorsan készítettem néhány felvételt. Egyébként IGO használati utasítást (PDF) tudok adni.