Előre is elnézést kérek, amiért egy hozzászólásban írok mindenkinek. :)
Először is üdvözlöm az frissen érkezetteket! :)))
Chari!
Rendben, részemről a csóka felejtve! :) Olvastam, hogy bejelentkeztél a chatre. Ennek örülök, viszont van ám egy hátulütője a dolognak, mégpedig a csillagok a nickedben. Ugyanis az a tökéletlen system nem tesz különbséget a @ és a * között, mindkettő *-ként jelenik meg. Utolsó infóim szerint... :)))
Maróka!
A chaten általában 2-3 figura klónoz, ezek nem változnak, a "kabátjuk" annál sűrűbben. :) Fene essen a játékába! Gyanúk mindig vannak, de 100%-ig senki sem biztos az állításában. Voltak, akik azt hitték, én is klónozok, pedig csak egyszer klónoztam valakit, mert nem akarta elhinni, hogy be tudok jelentkezni a nickjére. A neten pedig csak az mehet ki, amit Te akarsz. Itt sokkal komolyabbak az adatvédelmi szabályok. Ha a neten valamelyik oldal kiadja az adataidat, visszaélést követ el, ami büntetendő. Nna, ez a chatre, és a "cenzikre" -úgy látszik- nem vonatkozik...
Voltam már más nicken, ezt nem tagadom, de azokat is mind én találtam ki, foglaltra sosem "cuppantam rá". :))) Amikor a 355-re írtam (ahol -úgy emlékszem-, Te is ott voltál), akkor is saját (Enhy) nicken írtam, ha épp nem rajzoltam... :)))
Nna, minden nem fér bele egy hozzászólásba, úgyhogy a következőben folytatom... :)))))
Hali az újonnan érkezetteknek:Tramp-Lee,Chari,Lamika!(:
Chari jól láttad!(:Én vok az,mivel nekem is symbian telcsim van(6600),de nem csak egyen szoktam lenni,hanem többön is(CsHuszi ill CsH névvel amit Big is közre adott az a http://www.mozifilmek.hu/ ).
Marókám amint látom nem sikerült!Ha látod a képet,hogy megjelent üzenet írásánál akkor biztos hogy ott is lesz!(:
Lamika már ideje volt idetalálnod!(:
Na ma kifejezetten jót strandoltunk Ágimmal!(:Idén ez volt a második,előtte tavaly 1*,azelőtt meg vagy 2éve voltam.Kellemesen elfáradtam.
Igazad van, nem szerencsés túlságosan nevesíteni a dolgokat :) Mondjuk mindig vállalom a véleményem. Ettől függetlenül az illetővel kapcsolatban nincs több mondanivalóm. Kérem kapcsolja ki! :))
Cshuszi láttam a neved az egyik symbian témájú oldalon ;)))
Jut eszembe, tegnap újra regiztem magam a 808-on, *Chari* néven (az a számom, amiről anno írkáltam, sajnos megszűnt). Majd időnként lehet hogy hozzáfűzök majd az oldalhoz, bár amennyire néztem, nem biztos hogy hozzá tudnék szólni... na mindegy :)))
A kép-beszúrással már én is próbálkoztam, csak eddig nem sikerült. De most a pontos leírás alapján újra megpróbálom :)
Igen Lamika én is Bigtől kaptam a címet:) Jól kódoltál ki egyébként itt ugyanazon a néven vagyok. Bevallom,láttalak ám már máshol is Téged;) de ott nem ez a nevem, mert keverni nem szeretem a dolgokat./hogy jobban értsen mindenki:Sehol nem titok ki vagyok, nem erről szól a dolog. Inkább némi óvintézkedés:o))
További szép napot Lamika, és mindenki:))
Sziasztok! Dolgos szép napot kívánok:)
Jót nevettem az "interaktív hálótárson"C6népe:) Eszembe nem jutott ilyesmit beszerezni:)))
De most, hogy így mondtad:) Szólok majd, ha meglesz;)) Fogalmam nincs, melyik csoportba soroljam magam a normális bolond,vagy nem normális bolondok közé, DE. Éjjel benéztem még c6-re, s olyat láttam, hogy telót ragadtam/1-2 üzirevaló van még rajta:)/első felindulásomban. Indok:2-3 klon jelenléte, akik szerintem már nagyon mélyre süllyedtek azzal amiket irkáltak ott más nevében. Láttam már máskor is hasonlót, nyilvánvaló, hogy nem új c6-elők mert nagyon"jól értesültek"/ezt ki lehet következtetni/ Szinte akaratlanul találgat az ember: Ki lehet? Miért csinálja?/még ha joggal sértve érzi is magát valakik által valamiért/ Szóval, találgatás közben nekem szinte mindig 2-3nick ugrik be. Ugyanazok. Érdekes.
Lényeg a lényeg: Írtam, s üziküldés közben lemerült a telóm:))))) Így aztán, némasas maradtam-nem is bánom;))))
Enhy úgy tudom, attól is függ mennyire marad itt rejtve valaki, hogy hová irkál a hálón belül. Egyébként, én pont a fordítottját teszem mint Ti /ez is érdekes../ itt hamarabb kiadtam magam egyes embereknek, remélem soha nem bánom meg, és nem lesz hasonló negatív tapasztalatom emiatt.
20im most figyelj:))) kétszeri cicakép próba után, ez már biztos sikerül;) vagynem..
Huszi! Köszi a segítséget! Sajnos olyan keveset tudok gépnél ülni, hogy nincs időm kitapasztalni dolgokat. Igy is 3-an veszekednek folyamatosan, hogy éppen ki üljön ide. Ebbe a vitába nem vagyok hajlandó beszállni. Csak akkor ülök le, ha éppen szabad a gép. Olyankor meg tuti, hogy valakinek eszébe jut, sürgősebb dolga van itt, mint nekem!:))
Enhy! Köszi! Megkaptam! Ha Ani felrakja a képeket, küldök!:)
C6népe! Pont azért szoktam leginkább Pofival c6-elni, mert vele LEHET!:) Nem sértődik és csípőből válaszol a legnagyobb marhaságra is!:)
Kár is lenne neveket írni, egyes jelzőkből ugyis tudjuk, hogy ki kiről beszél!:))))
A legjobb talis sztori talán az volt, mikor az egyik srác kicsit késöbb ért, már mindenki ott volt. Ültünk a teraszon, mikor megjött. 3-onkat már ismert, körül puszilt, aztán ment a többiekhez. Bemutatkozik, mondja a nickjét: xy vagyok. Igy sorba megy mindenkihez. Odaér az utolsó emberkéhez: szia, xy vagyok. Mire a másik: szia, én a pincér vagyok!:)))
Remélem megkaptad Enhy emiljét :) A sztorizással csínján bánjunk, me átgondolva rájöttem, hogy nem lenne szerencsés, ha itt név szerint lennének kitárgyalva a chatesek. Csak úgy általánosan, mint az alább írók ;))) A reggeli írkálással kapcsolatban annyit: mostanában alszunk abban az időben és (mégis írok neveket ;))) Rajtad és Pofi-Szomszédon kívül nem igazán lenne chatelésre alkalmas személy. bd nincs, Eleket má nem lehet követni, a Kéccődokit meg hagyjuk... Nna, nem nevesítek többet ;)) Anitigit üdvözlöm, remélem jó csendes a házmester kéglije ;)))
Megszólítást azé nem írok, me alul látható mire válaszolok..;) Üdv ;)
Nem a lefekvés időpontja a lényeges, hanem az interaktív hálótárs, aki bújik, rossz álom esetén kapálódzik, fáradtság esetén horkol. Ilyen beszerzése esetén máris éjszakai életet folytató lumpnak érezheted magad és a felkelés sem okoz fájdalmat ;))) A tárgyalt személyről és hasonlókról ma se maradnál le a chaten, csak a normális bolondokról ;) Sajnos..
Én eleve nem voltam hajlandó vele találkozni, ettől függetlenül fenyegetett. Akkor még nem volt vele semmi bajom, szimplán nem tetszett néhány dolog a viselkedésében. Ráadásul akkora lelkiismeret-furdalásom van Gremlinnel szemben, mint a ház! :) Valamikor rég (kb. 3.5 éve) ő már beírta a chatre, hogy ez az "ember" nem normális. Mivel úgy tudtam, hogy szolgálatban van a légimentőknél (azaz még hittem neki), nekimentem Gremlinnek, miszerint nem kéne a háta mögött mocskolni. Erre felhívott Jade, és elmondta, kit is védtem meg tulajdonéppen. Hát a pofámról majdnem leégett a bőr a szégyentől...
Mamamacs!
Nem kell ahhoz Big "közbenjárása", én már tudom a Tiéd, majd írok. (Még ma.) De képet ne kérj rólunk, mert nincs. C6népe különben sem igazán van oda a fotózásért... (Én sem.) Én letiltottam a címemet, mert beírtam egy olyan topicba is, ahol nem kéne mindenkinek tudni az e-mailem. :) Ezért is jobb a net. Ha nem akarom, nem deríthetik ki, itt kevés, ha valaki jóban van a moderátorral. >:)
Milyen korán ébredtetek ma:o)) Mi történt? Tessék mondani, hánykor feküdjek le, hogy én is ilyen ügyes legyek? Mert én csak akkor, ha megtévedek, vagy ha muszáj. Arra is kíváncsi vagyok, sikerül-e nekem is képet beszúrni. Úgyhogy próba1:)) Asszem, 20im ez honlapodról való kép lesz. Utólagos engedelmeddel:)) Sziasztok!
Jut eszembe: Érdeklődéssel olvastam,mikről/kikről/maradtam le a chaten..:DD)
Kattints a névre és utánna a mail küldésére és már írhatod közvetlenül a levelet.(:
Azé a mail címet egyszerűbb cserélni,mint a telszámot.
Kép beszúrása:Lent az Új képnél a tallózással kiválasztod a gépeden a kívánt képet nevet adsz neki a Kép feliratánál majd Feltölt.Ha ez megvan akkor csak egyszerűen a beszúrásra katt és itt is a kép:
Köszönöm a "szép Napot"!:) Én még nem tudok ilyen rajzokat mellékelni, de fejlődő képes vagyok!:) Bár amilyen lassan tanulok, olyan gyorsan felejtek!:))
Enhy! Bigen keresztül cserélhetnénk e-mail címet? Küldenék képeket!:)
Nekem volt ,,szerencsém,, találkozni vele. Volt ő minden, helikopterpilóta, szexfotós, meg egyebek, a többire nem emlékszem :) A trükkje amivel megszédítette azt a pár csajt, akik fanatikusan oda voltak érte (pedig rusnya egy állatféle), amolyan lelki zsarolásféleség - jobban nem tudom meghatározni. A találkozásunk után összejöttem egy sráccal, s mikor megtudta, onnantól jöttek a szép sms-ek (pedig sose áltattam olyasmivel, h bármi is lehetne köztünk), az sms-ek tartalmát inkább nem idézném fel :)))))) az, hogy kinyír, az enyhe volt :)
Hogy utána mi lett vele, hány gyereke született és nem, már nem követtem, mert nem is igazán érdekelt.
Azóta is sikeresen kerülöm azokat akiken észreveszem, hogy agybetegek :)))
Úgy legyen! :) Vigyázz Magadra! :) Itt egy szép nap:
Az alkohol sokaknak elveszi az eszét, még annak is, aki nem chatel. De a chates egy külön "állatfaj", rájuk 2xesen hat mindenféle káros behatás... :)))
Cijja C6népe! Örülök Neked!:) Majd írok sztorikat is, vannak rendesen, de mindíg, most is rohanok!:)
Enhy! Én 2 éve c6-elek, de csak 1 emberben csalódtam. Bár benne hatalmasat! Az alkohol már teljesen elvette a "józan eszét"!:(
Barátot viszont számtalant találtam, jobbnál jobbakat!:)
Big nem igazán c6-el, csak beugrik néha. De 1 üzivel is képes megnevettetni!:)))