Keresés

Részletes keresés

Ősi Női Bölcsesség Creative Commons License 2019.12.10 -6 3 2341
Csakhogy egy fogász nem folytat országos propagandát arról, hogy térdfájdalmak nem is léteznek...
Előzmény: Törölt nick (2338)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.10 -1 3 2340

Igen, és a szakosításról való meglátásomat el is küldtem nekik. Majd láttyuk mi lesz. Mert ez nem tesz jót a bántalmazott nőknek sem, ami most folyik.

Valóban a CSBE címke alatt szinte kizárólagosan ffierőszakról hallani. És igazad van, ez a témakör nem csak erről szól. 

A civil szervezeteknek szakosodniuk kellene, h világosabb legyen a kép. De nem gondolom, h uannak a szervezetnek kellene foglalkoznia a különböző problémákkal. Azt tudom elképzelni, h alakulnak, vagy leválnak civil ágak, akik együttműködnek. Pl. el tudok képzelni, most csak mondok vmit CSBE/bántalmazott ffiak, ill. CSBE/bántalmazott nők csoportosulásokat, amelyek nem vs működnének, hanem kooperálnának egymással, illetve maguk is tagjai lennének egy nagyobb halmaznak, amely a CSBE összességével foglalkozik... 

Előzmény: Cabron01 (2339)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.10 -3 1 2339

Így igaz. De ebben a topikban nem ez folyik, és most itt vagyunk, és beszélgetünk. Én bármilyen fórumon hangot fogok adni annak a nézetemnek, hogy a CSBE nem egyenlő azzal, hogy a férfi bántalmazza a nőt. 

Remélem, azt te is belátod, hogy igencsak errefelé tendál a feministák CSBE-ről kialakított álláspontja és annak terítése.

Előzmény: Törölt nick (2338)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.10 -1 2 2338

Én sem mondtam mást. Kivételesen egyetértünk! Külön kell kezelni a problémaköröket. Uúgy, mint az egészségügyben. Egy fogász nem fogja kivenni a vakbeled, és egy belgyógyász nem fog térd-keresztszalag műtétet végrehajtani rajtad... 

Nem kell árnyalni semmit. 

Van A.), B.), és C.) probléma, ami történetesen családon belül fordul elő. Ezért a CSBE-t szakosítani szükséges, nem pedig árnyalni. 

Előzmény: Cabron01 (2335)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.10 -3 1 2337

Igen, hisz az az alapvetés, hogy erőszakos nő nincs. :)

Előzmény: Ősi Női Bölcsesség (2336)
Ősi Női Bölcsesség Creative Commons License 2019.12.10 -4 2 2336
"Az erőszaktevő mellé álltál, pedig én is nő vagyok."

Mert nem a női áldozatok védelme a fontos a feminőciknek, hanem a női elkövetők mentegetése.
Előzmény: Cabron01 (2328)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.10 -4 1 2335

A csecsemőgyilkosság elkövetésére az válasz, hogy bezzeg a férfiak, akik felcsinálják a nőket, lelépnek, aztán a nyomorult, kiszolgáltatott nő idegállapotba kerül, és megöli a csecsemőjét? Szerintem nem. 

Az erőszak elkövetésére válasz, hogy minek mentél oda, ha tudtad, hogy az illető, akinek a háza előtt vagy utál téged?

Leírtam, de újfent megteszem! Az általad vitatott válaszok azért születnek, hogy árnyalják azt a képet, miszerint a CSBE a férfiak, nők ellen elkövetett erőszakcunamija!

Előzmény: Törölt nick (2331)
Ősi Női Bölcsesség Creative Commons License 2019.12.10 -5 2 2334
Ha valaki butaságokat mond, pl. bűnözőket menteget szexista alapon, azzal szemben az az igazságos, ha a normális emberek rámutatnak a tévedésére és helyreteszik.

Nem pedig az, ha csak azért mellé állnak, mert ő is nő (vagy csak azért támadnak egy értelmes olvtársat, mert ő nem nő).
Előzmény: püfffneki (2321)
Dr Systole Creative Commons License 2019.12.10 -2 0 2333

Persze, hogy nem válasz, az a válasz, hogy ezt a párt ők maguknak választották és tartanak ki mellette  - oda-vissza.

Előzmény: Törölt nick (2331)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.10 -3 1 2332

Szóljál a törvényalkotóknak, a jogászoknak, hogy hazugság a csecsemőgyilkosság, mert te jobban tudod! Létezik gondatlanságból elkövetett emberölés, és létezik szándékos emberölés. Az, hogy egy nő az élve született csecsemőjét nejlonzacskóba csomagolja és bedobja a kukába, az szándékos emberölés. Lehet rá azt mondani, hogy nem előre megfontolt szándékú, hanem hirtelen felindulásból elkövetett, de szándékos!

Előzmény: püfffneki (2327)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.10 -2 4 2331

Ez csupán a nők ellen elkövetett erőszak egyik formája. Léteznek egyéb módozatok is, és létezik a férfiak, gyermekek ellen nők által elkövetett erőszak is,

Pontosan! Ezért nem lehet egy kalap alá venni őket! Nagyon jó meglátás!

És egyik problémakörre nem válasz az, h debezzeg... 

Van a ffiak által nők ellen elkövetett erőszak. Ennek is vannak válfajai, úgymint fizikai/rendszeres/alkalmi/egyszeri/és szóbeli, és ezeknek is időbeli kategóriái.

És van a fordított helyzet. Uezen kategóriákkal.

Most csak a hasamra ütök, pl. 100 családból tízben a fizikailag erősebb ffi hetente kétszer agyba-főbe veri a feleségét.

Erre nem válasz az, h debezzeg 100 családból 30-ban az asszony szekírozza (porszívózásra nógatja) a hites urát.

És az sem, h évente megölnek mondjuk 15 csecsemőt elborult tudatállapotú friss kismamák. 

Egyszerűen egyik problémakörre nem válasz a másik problémakör. 

Ebben a topicban, és nagyon sok más, hasonló topicban pedig ez folyik... 

Előzmény: Cabron01 (2328)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.10 -3 0 2330

Ez a lényege! És ez a fontos.

Előzmény: püfffneki (2325)
püfffneki Creative Commons License 2019.12.10 -1 4 2329

Komolyan?? Molesztállak ?

Mert nem értek uraságoddal egyet.  ( és még egy csomó támogatóddal)

Tipikus :)

Előzmény: Törölt nick (2326)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.10 -4 3 2328

Mi az, hogy nincs ilyen attitűd? Pont az ellen emelem fel a szavam, hogy a feministák azt akarják elérni, hogy CSBE kapcsán az emberek szeme előtt kirajzolódjon egy feldagadt szájú, könnyes szemű nő, felé magaslóan egy kezét ökölbe szorított pasival. A CSBE nem ez!

Ez csupán a nők ellen elkövetett erőszak egyik formája. Léteznek egyéb módozatok is, és létezik a férfiak, gyermekek ellen nők által elkövetett erőszak is, amiről ebben a topikban akárhányszor felmerül, két dolgot hallunk akár tőled, akár a másik nagyeszűtől. Vagy hazugság, nincs, vagy felmentitek, és más az oka az erőszakosságának.

Lásd az én vázolt esetem: 

Semmi problémát nem láttál abban, hogy a szomszédasszony tettleg nekem esett, szerinted én voltam a hibás, mert minek beszélgettem a fiával, ha tudom, hogy utál engem.

Az erőszaktevő mellé álltál, pedig én is nő vagyok. Bár, mivel nem nem csípsz engem, egyszerűbb volt a kis tyúkagyadnak, ha elhiteted magaddal, hogy férfi vagyok, és tádám, már lehet is az erőszaktevő mellé állni, mert nő, és te melléjük állsz. :) Akkor is, ha erőszaktevő. Néha nézzél tükörbe püfi!

Előzmény: püfffneki (2320)
püfffneki Creative Commons License 2019.12.10 -2 3 2327

Látod pont ezért kezdtem úgy hogy már a szó is hazugság.

Az újszülöttet hagyja ellátatlanul, az anya. 

Az hogy 0 és 1 éves kor között hány gyerek hal meg bántalmazásban nem tudok adatot, sem az arányról.

Előzmény: Cabron01 (2323)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.10 -3 2 2326

Ami csinálsz, az a topikon belüli erőszak, ezt kéne megelőzni!

Előzmény: püfffneki (2325)
püfffneki Creative Commons License 2019.12.10 -1 3 2325

Nem ez van a hszben.

Előzmény: Cabron01 (2323)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.10 -3 2 2324

Na jó, kirendelem melléd ájemkét, jó lesz?!

Előzmény: püfffneki (2321)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.10 -3 1 2323

Szokásod szerint kiragadtál egy részletet a hsz-ből, és rárepültél, mint gyöngytyúk a takonyra. Az IE kapcsán került szóba, hogy ha elfogadjuk, hogy a férfit ki lehessen tenni a házból, ha megverte a feleségét, akkor fogadjuk el azt is, hogy a nőt is ki lehessen tenni a házból, ha mondjuk az apa rajtakapja, hogy bántja a csecsemőt. Kvázi ez volt a lényege. 

De nem vagyok meglepve, hogy nem értetted...

Előzmény: püfffneki (2318)
püfffneki Creative Commons License 2019.12.10 -1 3 2322

Pont te írtad a 64es hszt amiben arról regélsz milyen jogok kellenének az apának.

Csa ahhoz kapcsolódtam. 

Előzmény: Ősi Női Bölcsesség (2315)
püfffneki Creative Commons License 2019.12.10 -1 4 2321

Hogy nyilvánul meg az igazságosság jelenleg ebben a topikban amikor mindenki ellenem van nincs védőm egy sem?

püfffneki Creative Commons License 2019.12.10 -1 3 2320

Nincs olyan hogy alap attitűd.

A konkrét felvetést tagadd vagy értsél vele egyet.

Előzmény: Cabron01 (2316)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.10 -3 0 2319

Pontosan. De attól még az anya, aki megölte a csecsemőt, semmiképpen sem menthető fel. Az ügyvédnek meg nem feltétlenül az a szerepe, hogy felmentesse a bűnöst, hanem, hogy védje egy esetleges aránytalan büntetéstől.

Előzmény: Törölt nick (2313)
püfffneki Creative Commons License 2019.12.10 -2 3 2318

Na ez az hogy állítólag fogalmad sincs.

Na de amelyik hszre én reagáltam abban az volt hogy az apának legyen joga megvédeni a gyilkosságtól a csecsemőt, és az asszonyt kitenni a házból.

Én ezt a nőt védelmezem.

Előzmény: Törölt nick (2313)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.10 -1 0 2317

Na, megelőztél. :)

Cabron01 Creative Commons License 2019.12.10 -4 1 2316

Azért, mert ebben a topikban az alapattitűd az, hogy csak a férfiak erőszakosak, a nők pedig áldozatok, ami nem igaz. Majd, ha születik egy nőgyalázó topik, amit férfi indít, akkor felemelem a szavam a nők mellett.

Mint mondottam, én nem a nők mellett érvelek és állok ki, hanem azok mellett, akikkel úgy érzem, hogy igazságtalanul járnak el. Pont.

Előzmény: püfffneki (2311)
Ősi Női Bölcsesség Creative Commons License 2019.12.10 -3 2 2315
Mit szólsz ahhoz a tabudöntögető gondolathoz, miszerint léteznek olyan emberek is, akiknek egyszerűen az igazság és az igazságosság a fontos, és nem a szexista elfogultság vezérli őket.
Előzmény: püfffneki (2300)
püfffneki Creative Commons License 2019.12.10 -1 3 2314

Fogalmam sincs. ilyesmibe soha nem folyok bele.

Azt hogy milyen szülni azt tapasztaltam, és az hogy milyen lehet egyedül azt nagyon át tudom élni.

Ha ez szrintetek bűnös dolog ám legyen, készségge lvállalom.

Előzmény: Törölt nick (2309)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.10 -2 3 2313

Azért hülyeség, amit mondasz, mert nem tudjuk, hol van az apa, miközben az anya megöli a csecsemőt: lehet, már nem is látta 9 hónapja, lehet, hogy dolgozik, bármi lehet, tökmindegy, nem ő a gyilkos, de ha felmerül a felelőssége, akkor őt is megvádolják.

Előzmény: püfffneki (2305)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.10 -1 2 2312

Ennyire egyszerű. Nem tudja mi a különbség a nem az ő hibája és az ő hibája, de között.

Előzmény: Törölt nick (2309)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!