Viszont nekik az egyik legfontosabb meccs lesz mert ha kikapnak akkor rotty... Jobb ha haza se mennek,Lopatkával az élen. Szerintem hajtani fognak mint állat,és az nekünk mostanában nem jó.
Vannak hibái,de Kaposváron nincs könnyü helyzetben szponzorügyben.Szurkolói kapcsolat szerintem sem jó,ez meg az ilyen keszi67 meg a kakukkfélék miatt van.
leszögezem imádom a csapatot , belátom sose lettünk volna bajnokok , ha a Stoján és a Kovács nincs .
de : egy olyan stilusu ember mint az elnökünk , komoly tárgyalásra (szponzor )alkalmatlan . Ha egy kft .-ben egy ember a többségi tulaj nincs vita az van amit ő mond , mindenféle mendemondák vannak a pénzügyi helyzetről , hogy ez igaz vagy nem ? de ha csak a 10% igaz már gáz
és a legfontosabb : a szurkolókat , nézőket megbecsülni , tiszteli kell nem lenézni , unott arcal tudomást sem venni róluk .
népharag ? ilyen birka szurkolók mint Kaposváron vannak sehol nincs , sokkal nagyobb hangulatot csinálunk vidéken mint otthon . Kovács Úr sajnos bármit megtehet:(
Dehogynem. Ezért kellett volna itt fogni, aztán másnap, egy a kaposvári & dombóvári néger kommandóval átbulizott szombat éjjel után, lehet már ő jelentkezett volna másnap, hogy alá akar írni. :)
nem marad szerintem , de ez sajnos a klubvezetésen múlik , ha rajtunk szurkolókon múlna a sorsa a két vasi csapat meccse után lapát+ ha nem hoznak egy olyan trénert aki elmagyarázni is tudja amit akar , és nem ócsárol akkor tényleg lehetnek nagyon nagy gondok