Keresés

Részletes keresés

DocBubus Creative Commons License 2002.12.25 0 0 449
kuss:-)
Előzmény: Weres (448)
Weres Creative Commons License 2002.12.25 0 0 448
Na mi ez a punnyadás? Enbaz tessék felkelni nem lazsálni egész nap!
Weres Creative Commons License 2002.12.25 0 0 447
OIh niggerek. Két honap után ismét kialudtam magam. Ez valami csodálatos érzés. :))

A rajz nagyon szép. :)

DocBubus Creative Commons License 2002.12.25 0 0 446
no. kedves Dorcsi barátom bor-etikett gyanánt a következőt rajzolta nekem. így köll fogni a poharat etikettesen:

:)))

DocBubus Creative Commons License 2002.12.24 0 0 445
bizonyos értelemben kompromisszumkötés-képtelenség:)
Előzmény: Kegg4RD (444)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.24 0 0 444
Előzmény nem lényeg, hozzáfűzésem később lesz, de most jöjjön a kérdés. Ti mit láttok, mire gondoltok ha elolvassátok, halljátok vagy gondoljátok azt a szót, hogy: Büszkeség!
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.24 0 0 443
Nyohhh. Azt hiszem indítok egy filmecskét, aztán punnyadok belefele közben :) Este találkozunk, ha netán felébredek :) Páh! Boldog Karácsonyt skacok!
DocBubus Creative Commons License 2002.12.24 0 0 442
nem aszondta az a féreg, hogy 3ig van?:) rohadt lógós gecc.. na mind1
boldog karácsonyt meg a többi hasonló faszság
este majd jövök, tartunk dicsekvősdit
Előzmény: Kegg4RD (441)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.24 0 0 441
Tyíha! Hajhó Bubusom! Mostan volt itt a weres. Elvitte a packját, vagyis az itthagyott ajándékjait. Kár hogy azokat nem nekem szánta :)
Asszondta hogy megy haza, csicsikál, odavágja a cuccost, aztán vagy iccaka icuka, vagy alszik :)
Előzmény: DocBubus (440)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.24 0 0 440
pöhe
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.24 0 0 439
Már szinte látom magam előtt. Alkoholista geci leszek mint apám. Szuper! Csak kérdés hogy ő honnan jutott idáig. Hmm. Bisztoss...cccccsmmmáá...csak tőle nem tudnám meg.
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.24 0 0 438
Andaxint vagy akármit hozzá weres! Ugyanis így 6 után már ql a világ. Leszarom az egészet. Nem jár az agyam. ez kell nekem! Szal 20db. alatt fel ne gyere! :)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.24 0 0 437
Nah. Kezdem megszokni. 3 tab-enter. :) Noha fél perc icuka és jön az ALT+S :)
De rossz. "Nem telt le a várakozási idő" :) Fórumon még ilyet sem láttam. gg
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.24 0 0 436
Nah! Kerestem egy rugót. ql. Viszont most állhatok fel másik sörért. Mivel minden más elfogyott... :(
Weres Creative Commons License 2002.12.24 0 0 435
Bilagit.
Előzmény: Kegg4RD (434)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.24 0 0 434
Leponex
Weres Creative Commons License 2002.12.24 0 0 433
EDIT GOMBOT AZ ISTENIT!
Weres Creative Commons License 2002.12.24 0 0 432
Félre lehet tenni. Én megtanultam hogy kell, mert rájöttem nem megy máshogy. Mostmár meg tudnám csinálni. De ha nem mondana nekem semmi okot, az valoszinüleg azért van, mert nem akarja mondani, nem akarja hogy tudjam. Akkor nem érdekel. Van ugy néha hogy az igazságot jobb elrejteni. Persze, ha akarsz mindenképpen ki tudod belöle szedni, but think it over! Biztos hogy látni akarod az igazságot? Jol gondold meg; a piros vagy a kék pirulát veszed-e be! :)
Előzmény: Kegg4RD (431)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.24 0 0 431
Ne mondd nekem hogy félre lehet tenni válasz nélkül, mert ez nem a "hány literes Fogarasi Árpád tartálya" című kérdés a mindent vagy semmitben. Ez nem egy szaros kérdés, amit leszarsz ha nem tudsz. Ne mondd hogy Eve elmegy 4-5 mondattal örökre, és akkor te azt mondod. JOh! viszlát! Nem érdekel miért... So... mind1. Hagyjuk a gecibe.
Nem tudom minek eröltetem magam, amikor tudom mi kell nekem. Egyedüllét. Szal lehet hogy sokáig kell majd nyomnod a gombot. Azért a mobot bekapcsolva hagyom.
Weres Creative Commons License 2002.12.24 0 0 430
Jah és a megoldás a segglukad azt ugye tudod? Ne keress megoldásokat mert igy utolag már tökfelesleges. Sztem. Megnyugtatni a válasszal sem fogod magad hidd el nekem.
Előzmény: Kegg4RD (428)
Weres Creative Commons License 2002.12.24 0 0 429
Ebben nincs semmi hiba. Én egy kis hátbarugásért is kést rántok. Egyszer átbasztak de nagyon. Adtam magamnak is és neki is egy második lehetöséget. Ma már belátom, hogy habár voltak szép napok, az alapkoncepcio semmit sem változott, és minden maradt a régiben, ergo nem ért semmit az egész. Harag nincs, de tanultam az esetböl. Szerintem minden BKW feat. CDS tag tudja miröl beszélek...
Előzmény: Kegg4RD (428)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.24 0 0 428
Nem erre gondoltam, mert ezt tudom :) És azért erényemre szolgáljon az, hogyha tudom valamiről hogy megéri, akkor iszonyat türelmes tudok lenni. Bár ezt már megismerted rólam :)
Arra gondoltam, hogy könnyű kijátszani engem? Nem veszem, vagy nem akarom észrevenni ha hülyítenek? Mert szerintem nem így van.
Van hogy szórakoznak velem. De sokszor hagyom. Sőt. Belemegyek a játékba.
Van úgy, hogy hülyítenek. Vagy hogy hülyének néznek (bár erre most csak 1 példa jut eszembe) ám ezekszerint én vagyok a hülye, hogy nem veszem észre. Ha levágom, akkor van hogy hagyom. Nem érdekel.
VISZONT! Egy dolgot nem bírok elviselni. És örökké fejemben marad. Mint egy cetli az illető aktáján. Ha átbasznak! Elviselem. Megyek tovább. De ne számítson rám az, aki átvágja a fejem szándékosan. Ez nálam egy nagyon mélyrevágó tett.

Nyo! De így karácsony táján nemtom miért ez jár a fejemben. Megint variálok. Azaz csak akarok. De hát nem hiszem el,hogy a 4. megoldás történt... faszom.... qrva karácsony!
Asszem gyúrok Anatkoncira.

Előzmény: Weres (427)
Weres Creative Commons License 2002.12.24 0 0 427
Alapvetöen mindenki naiv, ha nem vigyázol akkor pedig mindenképpen az vagy. Meg kell tartani egy egészséges távolságot egészen addig, amig TOTÁL egyértelmü nem lesz a szitu. Ez mindenkinél változo idöszakot fed le. Nekem kb. 2-3 honap. A türelmetlenség nagyon rossz emberi tulajdonság, és a legtöbb baj okozoja. Remélem ezt érted.
Előzmény: Kegg4RD (425)
Weres Creative Commons License 2002.12.24 0 0 426
Ofkorz, meg is fogom mutatni. El van dugva mint az állat. A hatker rejtett bugyraibol kapartuk elö azt a pubot. Egész igényes csak kicsit kicsi. Nem tudtunk már hová beülni, mert amik az oktogonnál vannak helyek azok tul puccosak voltak neki. Ehh. Aztán véletlenül ráakadtunk. Ja és a legjobb: nonstop, azonkivül tök kedves a pultoscsaj. Mint tudjuk ez nem divat a mai kereskedelemben.

Ja bazzeg elötte voltunk Patkoban. Tudod a nyugatinál. Kijöttünk a csöcscenterböl, és mivel tele volt a faszom a karácsonyi vásárlással, gondoltam miért ne ihatnék meg egy sört. Bemegyünk, leülünk, jön a pincércsaj : mi kell? Pff. Olyan kedvvel szolgált ki mintha a fogát huznák. Mondom két sör, meg egy kávé. Visszajön egy sörrel, meg egy kávéval, és lebassza az asztalra. Elöször nem akartam, de aztán mondom lenne még egy sör is. Na azt a fejet látnod kellett volna! Kis kedves... Ezuton üzenem neki hogy a kuvaannyát. Már tudom megint miért utálom azt a helyet...

Előzmény: Kegg4RD (424)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.24 0 0 425
Naív vagyok?
Hajlamos vagyok úgy látni a dolgokat, ahogy azt én szeretném?
Könnyű hülyére venni engem?
Átbaszható a fejem?
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.24 0 0 424
Ehh.. Akkor majd az infokkal a szádon gyere! :) Vagy akár majd megmutatod hol is van.
Előzmény: Weres (423)
Weres Creative Commons License 2002.12.24 0 0 423
Én a fenntmarado két orámban szerintem lemegyek hidba és leszopom magam. Full kész vagyok, bár ezen nem fogsz meglepödni ha meglátod a fejemet. Bubus vajon mi a lofaszt csinál ilyenkor? :) Biztos meghitten iszogatja a sörét a gép elött, csak lusta irni. :)

Ja és enba! Az a hely ahol voltunk tegnap enyhén szolva jo volt! Tudod mennyi volt egy tequila? 440 bazz! Gyorsan ittam kettöt. :)

Előzmény: Kegg4RD (422)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.24 0 0 422
Nyo! Egy kis DT így karácsony délutánjának kezdetére!!! Húúhúú! Koncert rulz! Bocs. :)
Jajj! Rájöttem közben, hogy mit is akartam írni, de arra is, hogy nem ide :))
Ám asszem majd filmezgetek. Itt van q|a 19e...17es? mittudomén.
Weres Creative Commons License 2002.12.24 0 0 421
Szerencsére én ebböl kimaradok ezévben. Ebböl a szempontbol jau itt lenni. :) Én a kábé 20 éves szaloncukroktol kapok agyhugykövet, tod amit a fára akasztanak a népek. Na bazz, ezek ténlyeg 20 éve megvannak, de anyám van annyira szentimentális, hogy még mindig ragaszkodik hozzájuk. Rendben hogy emlék, de én már unom. Nekünk is müfánk van enba. Ez remek. Azzal nem kell pöcsölni. kihajtod azt jovan. :)
Előzmény: Kegg4RD (420)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.24 0 0 420
Hujjujj! El is felejtettem hogy mennyire utálom a karácsonyfa-égősort. Tod. A jó kis kínai.
Direkt nívósan rakod el. Hogy ne legyen vele majd gond. Szépen egymás melletti sorban. 1 év eltelik, és úgy bogozódik össze, hogy megőrülj tőle. Aztán persze súr, meg beakad mindenhová, szőnyeg, fotel, poló, kezed, fa :)
Még jó hogy műfánk van, és azzal nem kell szendvedni. Huh. Már el is felejtettem hogy milyen utána takarítani azt :)

El Bundy power on! Legjobb. Vmit tudhatott a jankó :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!