Szóval egy kanadában élő lengyeltől vettem (mi mindenre jó a net). Tartalmazza az autó komplett felépítését, elsősorban a 4 és 5 ajtósokra van kihegyezve, de értelemszerűen jó a kombihoz is. Én azért vettem, mert raktunk riasztót (van belőle még egy ha kell, 612-es hozzászólás), és indításgátlót az autóba. Az a rész ami a villamossággal foglalkozik, tőbb mint 200 oldal. Elképzelhetitek, hogy mekkora segítség volt ez nekünk, hogy például egy 80 lábas érintkezőnél nem kellett méricskélni, hanem kapásból megmodtam, hogy melyik ponton van amit keresek és ott volt. Nem néztem végig az egészet (cirka 2-3 ezer oldal), mert egyenlőre nem kell. Az, hogy miért nem megy a motor 634 oldal!
Miután én is fizettem gondoltam kérek érte egy 1000-est. Ezért felírom Cd-re rányomtatom a képet, betokozom és elküldöm ajánlottan.
Ma megvolt az első hosszabb utunk (Bp - Nyíregyháza). SW Elite megpakolva - picibabó ment a nagyihoz, gyakorlatilag csak a kis fürdőkádat nem vittük - és ment mint az álom. Hazafelé egyedül azért nyomtam neki vagy 175-ig, tovább nem mertem. Nagyon élveztem, hogy 4000 - es fordulaton megy 140-nel és van még benne bőven tartalék. Odaléptem és elhúztam a DVSC-ManUFC meccsre tartók mellett.
De azért egy ilyen tetőre való bálna, vagy koporsó, ki hogy hívja, jó lenne. Milyen tapasztalatotok van e témában.
A 4 db került 6500 HUF-ba. Újpesten vettem, ez neked eléggé kiesik, de ha érdekel konkrét elérhetőséget is tudok adni. Heko gyártmányú, a saját két kezemmel tettem fel, gyárilag be van ragasztózva, csak beilleszted, felhúzod rá az ablakot és kész. Én azért vettem, mert a szemem mindig bedurran a huzattól és arra gondoltam talán ez segít. Most teljesen lehúzott ablakkal is kb. 65-70 km/h-ig huzatmentesen autózok. Esős időben is lehet nyugodtan szellőztetni, nem folyik be a víz. Ha oldalról kapod a napot a színe miatt annyit visszafog belőle, hogy nem kell a napellenzővel vacakolni. Azért akad hátránya is, nevezetesen az ablak rendes lemosása csak erős idegzetűeknek ajánlott, a tetejével el lehet szórakozni egy ideig. Állítólag télen párásodik, amióta megvan még nem volt tél, tehát ez majd kiderül.
Le kell kopogjam, eddig gond nélküli az élet az autóval:-) Pontosabban két hiba fordult elő, de egyik sem az autó hibájából 1. Az első hét végén az utólag - "szakműhelyben" beszerelt - riasztó bolondult meg 2. Pár hete zörgés hallatszott a motortér felöl, csak egy bilincs lazult meg a kipufogón, nagyobb volt az ijedtség mint a baj
A következő helyre felettem néhány képet a kocsiról, rockdobosnak biztos ismerős lesz a látvány:-))