Szasza!!! Majd küld el emailban(endrewww@freemail.hu) h hol leszel a korházban pontosan!! ha tudod majd!!!!!ok? Ja majd viszünk nekd 1 meglepit!! na csá!!
Soldiers! Plíz segíts nekem söröző kontakt ügyben! Szeretnék jelentkezni, mint szurkoló, a 8-i babgulash partyra. Előre is köszi!
Doki (The Soldiers Choir)
Utóirat: Vadul gondolkodom, milyen neve lehetne a szolnoki pom-pom lányoknak (Picúr and the pom-pom girls), de cserben hagyott az angoltudásom!!! Nem jut eszembe egyetlen angol szó sem amivel pl. a katonalányokat nevezik kint! :-((((( Pedig de jó lett volna valami hangzatos nevet találni...
Utóirat 2: Nézelődtem a neten és találtam egy két aranyos képet! A nagyim régen varrt játékállatokat, lehet, hogy le kellenne ülnöm vele beszélgetni?... :-))))) Néhány barátom azt mondta, ha vagyok ennyire barom, hogy 30 évesen felveszek valami hasonló hacukát, akkor tuti kijönnének a meccseitekre szurkolni (meg rajtam röhögni).
Nem tudom hogy mikor tudok menni edzésre, mivel dolgozok és nem tudom hogy tudok e úgy végezni hogy odaérjek a pénteki edzésekre.A szerdaiak tuti kihúzva most nyáron, de amikor tudok ott leszek pénteken.
Akármikor elküldheted emilben,vagy a keptárra dobd fel,és a linkjeit küldd el emilben. Pénteken úgy tűnik nem tok menni,melózom... Kora,meg Tecsó,meg ilyeneknek a fémtetőszerkezetét rozsdamarózzuk,meg festjük.Még a földön.Zsír meló.Még pár napig eltart...Szal,ha a közeljövőben felépülő ezen intézmények valamelyikében jártok és az égre emelitek tekinteteket-nem az úr vigyázó szeme fog letekinteni rátok,hanem Milán két keze munkájának gyümölcse kacsingat a mennyezetről...
Mint ahogyan aztatat már hedkócsunk elmondta vala, 2006. július 8-án, azaz 1 héttel a döntőt követően, miszerint szombaton, szezonzáró buli lesz Bélánál, a Rákóczi sörözőben, Rákóczifalván. Minden Katonát várunk és elvárunk szeretettel. Természetesen jöhetnek hozzátartozók, szurkolók is. Ehhez persze az kell, hogy Bélánál Mindenki adja le nevezését, hogy akar-e enni a finom és baromi sűrű babgulyásból, és részt akar-e venni az utána következő Krakatau-versenyen?
A kajára legkésőbb július 3-ig oda kell adni a zsozsót Bélánknak, mert különben nem tud venni alapanyagot, az utcai macsekok meg nem elég húsosak. A piját mindenki magának fizeti helyben, a fogyasztása függvényében.
Tehát:
tessék jelentkezni Bélánál személyesen (Rákóczi söröző, pult mögött jobbra), vagy telefonyon, vagy az edzéseken, vagy legeslegkésőbb a döntőre történő odautazáskor a buszon
be kell mondani hányan jössz (1edül, barátnővel/feleséggel/baráttal (kinek mi van)) és
beszéljétek meg mikorra, mennyi zsetont nyomj oda Béla Atyánknak
Kis tinglitangli edzés és kiköpöm a tüdőm :( Remélem hamarabb megszokom mint ahogy azt most gondolom. Sajnos még mindíg csak a Szerda,Vasárnap a szabad. :( Majd alakul Köszi a segítséget a HAJCSÁROKNAK! Go Focsi! Go Kart! Go Soldiers!
Pötyi huga vagyok,éséséséséséséééééés csak annyit szeretnék mondani,hogy már tuti ezermillióbilliótrillió százalék,hogy kellene 2 hely a buszon (ha még lehet).:)
GERI! FEL VAGYOK HÁBORODVA! Én már egyszer közöltem,hogy mennék (veletek),plusz azt hittem már magadtól is megy az ügyeim intézése... Ugyhogy, lécci, írjál már fel az igazolt (?) játékosok közé! (Asszem az vok, nem?)