Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

surrender Creative Commons License 2005.08.30 0 0 721

én is hallottam róla, hogy van ilyen, de a sevinél nemtom

viszont azt is hallottam, hogy elég durva ára van!

amúgy engem is érdekelne, ha van valakinek ilyen tapasztalata

ja és nekem nem jó a tali, de jó mulatást

én sajna hónapokig asszony+gyerek miatt nem nagyon tudok mozdulni, meg most szinte minden hétvégén látogatók, rokonok, munkatársak jönnek.

Előzmény: Allanon1983 (718)
Adria 007 Creative Commons License 2005.08.30 0 0 720
egyetértek az előttem szólóval:))))
Gmanus Creative Commons License 2005.08.29 0 0 719

Oltcit Cabrió-nak!

Köszi a gyors munkát!

Megkaptam a Csomagot, holnap délelőtt megy az utalás!

Allanon1983 Creative Commons License 2005.08.29 0 0 718
Sziasztok!

A segítségetek szeretném kérni. Valami ... meghúzta a bal oldali tükrömet. Nem olyan nagy a karcolás, de azért mégis bosszant nagyon. Hallottam, hogy a mazdánál létezik ilyen házi festésjavító kit. A Chevroletnél is van ilyen? Állítólag a színkód alapján kikeverik a festéket, és a kissebb karcolások így házilag javíthatók...
Ti hallottatok valamit erről, vagy tudtok valami megoldást?
PLEASE HELP!!!
Novi1 Creative Commons License 2005.08.29 0 0 717

"Akkor 25-e, vasárnap?

Mit szóltok?

Hely ötlet?

Esetleg Novi barátunk harcsapaprikása jó lenne?

:-)"

Üdv!

25-e ecsém szülinapja :().

Valóban előferdűl, hogy fogok halat, de annyira egészségesen nem élünk /sem kis-családom, sem én/ hogy fogyasszuk is, igy elkészíteni sem szoktam, de ha gondoljátok rajtatok elkezdhetem megtanulni  ;-)), de csak akkor, ha garanciát kapok az elfogyasztására :))))))))))

Néhány eksön: --> kep.tar.hu/novi

Novi  >;-)) 

Előzmény: rockdobos (710)
Sarkany Creative Commons License 2005.08.29 0 0 716

A parkoló találkozásra nagyon alkalmas, mindenki könnyen megtalálja.

(Ha nagyon gonosz akartam volna lenni, javasolhattam volna Esztergomban a Laposi dűlő hőfogadóját is. Tuti, hogy rajtam kívül nem sokan találnának oda.)

Esztergomban azért akad látnivaló bőven...

Párkány, csupán egy ötlet volt.

Visegrád nincs messze...

No, nyilatkozzanak a többiek is!

Kinek, hol, mikor lenne a jó? :))

Előzmény: rockdobos (715)
rockdobos Creative Commons License 2005.08.29 0 0 715

És a parkolóban mit lehetne csinálni? Vagy az csak a találkozási pont lenne? És akkor utána egyszerre Párkány? Vagy mi lenne a program? Engem érdekelne (ha már az a térség szóba jött) Visegrád is. Állítólag frankón meg van csinálva a vár.

Na, üdvi.

Előzmény: Sarkany (714)
Sarkany Creative Commons License 2005.08.29 0 0 714

A szept. 25. (nekem) jó.

A helyszínnek tudnám ajánlani Esztergomot, a Bazilika előtti nagyparkolót. Ez a hely Veszprémtől is és Miskolctól is közel azonos távolságra van.

Időpontnak javaslom a 13:00-át. Átugorhatunk az új hídon Párkányba is, megnézni, hogy onnan hogyan fest Esztergom.

Előzmény: rockdobos (710)
rockdobos Creative Commons License 2005.08.29 0 0 713

Még valami...

A VERDA BOMBAJÓ!

rockdobos Creative Commons License 2005.08.29 0 0 712
Ja, meg remélhetőleg nem lesz akkor még túl vacak idő. lehet, hogy olyan hely kellene, ahol meg lehet húzódni, ha gáz van.
rockdobos Creative Commons License 2005.08.29 0 0 711

Remélem, én is el tudok menni...

:-)

Vicces lenne, ha itt pattogok, aztán a végén meg nem tudok elmenni.

rockdobos Creative Commons License 2005.08.29 0 0 710

Akkor 25-e, vasárnap?

Mit szóltok?

Hely ötlet?

Esetleg Novi barátunk harcsapaprikása jó lenne?

Előzmény: Sarkany (709)
Sarkany Creative Commons License 2005.08.28 0 0 709

Talit még amíg jó idő van, sztem valamelyik vasárnap kéne szervezni

Szept 2-től 19-ig nekem nem jó. Külföldön leszek...

Előzmény: rockdobos (704)
Novi1 Creative Commons License 2005.08.28 0 0 708

Üdv!

Esetleg itt is lehetne egyezkedni---> http://forum.chevyklub.hu/viewtopic.php?t=27

Felvetés szintjén ajánlom

Novi  >;-)) 

Előzmény: rockdobos (707)
rockdobos Creative Commons License 2005.08.28 0 0 707

hét

Előzmény: Novi1 (706)
Novi1 Creative Commons License 2005.08.28 0 0 706

"Talit még amíg jó idő van, sztem valamelyik vasárnap kéne szervezni olyan helyen, ami egyenló távolságra van soprontól és miskolctól is, gondolom. valami gulyásfőző helyen. Mit szóltok? 2, 3, vagy 4 múlva?"

Perc?, óra?, nap?, hónap?, év?

Látom a szerelem elvtte az eszedet :))))))))))

Sorry: Novi  >;-))

Adria 007 Creative Commons License 2005.08.27 0 0 705
sok sikert, balesetmentes autózást!
rockdobos Creative Commons License 2005.08.27 0 0 704

Szevasztok!

Hát, hadd jelentsen be, hogy tegnap 14 órakor  megköttetett frigyem az új szerelmemmel az ezüst színű egynégyes ötajtós elit lacsettivel. Nagyon teccik. Gratulációkat lacsetti-rockdobos esküvő táviratcímre fogadunk.

Talit még amíg jó idő van, sztem valamelyik vasárnap kéne szervezni olyan helyen, ami egyenló távolságra van soprontól és miskolctól is, gondolom. valami gulyásfőző helyen. Mit szóltok? 2, 3, vagy 4 múlva?

Na, üdvi mindenkinek, mennem kell az autómhoz, sziasztok.

KokoS80 Creative Commons License 2005.08.26 0 0 703

Sziasztok!

Én 4 hónapja vagyok tulajdonosa egy Lacetti 1.6 SW Elite-nek. Ezalatt 11e km-t mentem.

Jelenleg nem tudok negatívumokat mondani a kocsiról, bár az, hogy egy jobb első izzó cseréjéhez ki kelljen szedni a lámpát, azon meglepődtem. (Mit mondok a rendőrnk az alföldön, ha kiég).

Bár, lehet, hogy a tőlünk fejlettebb országokban ez már természetes, hogy nem várják el, és elfogadják, hogy bekapcsolom a ködlámpát.

A találkozókon szivesen résztveszek.

Egyenlőre ennyi.

Koko volt S80

Gmanus Creative Commons License 2005.08.26 0 0 702
CD ügyben Ment az E-mail! 
Előzmény: Oltcit Cabrió (692)
sz_peter Creative Commons License 2005.08.25 0 0 701
Szia Yamato!

A kf. felnik köszönik szépen jól vannak (MIM márkájú) a gyári Kumho gumi van rajtuk.
A fővárosi "utakat" jól bírja, földúton is már töbször jártam vele, gond egy szál sem.
Mail ment.

Üdv:

sz_peter
Előzmény: IJN Yamato (696)
subvoice Creative Commons License 2005.08.25 0 0 700

Ha maradsz a gyári méretnél, nem akkora rizikó a kf. felni (ez még viszonylag ballonosnak számít). Nekem is van, ráadásul Alessio, a szervizben károgtak is rendesen ("majd hordhatod havonta gumishoz"), de még semmi baja nincs (leszámítva egy kis karcot, de az saját balfékség volt padkával). Igaz, Pesten csak egyszer voltam. :-)

Megjegyzem, a gyári Kumho gumik nem képviselik a gumigyártás csúcsát. A puha oldalfal miatt minden kanyar élmény. :-( Bárcsak hamar elkopnának... Jobban szeretem a telet, a Michelin Alpinokkal élmény közlekedni (téli méretnek is 195/55 van). ;-)

IJN Yamato Creative Commons License 2005.08.25 0 0 699
Erős igazságod van az utakról mondottakban - ezért keményen ás a vacilál :-), aztán majd hirtelen felindulásból eldöntöm.
Előzmény: Sarkany (697)
Adria 007 Creative Commons License 2005.08.25 0 0 698

Szia, engem is érdekel. a mailban megírom az elérhetőségem.

Sarkany Creative Commons License 2005.08.25 0 0 697

a gyári gumikat könnyűfém felnire

Közútjaink "kitűnő" állapota nem nagyon alkalmas a  könnyűfém felnivel való közlekedésre. Ezeken az utakon a könnyűfém felni használata inkább státusz szimbólumot jelent.

Teheti, akinek van pénze arra, hogy havonta görgőztesse a könnyűfém felniket... 

A magam részéről maradok az acélfelniknél. Téligumi garnitúrám van már...

Előzmény: IJN Yamato (696)
IJN Yamato Creative Commons License 2005.08.25 0 0 696
surrender
A tagozati ülést lelevelezzük - publikussá tettem az emil címem

Oltcit Cabrió
Megállapítható, hogy a Lacetti a Zoltánok, a Miskolciak, a vegyészek és a (kis)gyermekes apák között a legnépszerűbb:). A CD engem is érdekel, különösen, hogy én már szervizben is voltam. Email megy.

sz peter
Milyenek atok a papucsok a gyönyörűség alatt? A szélterelők engem is érdekelnek, ha a kereskedés címét nekem is elküdenéd az adataimnál lévő emilre, megköszönöm.

Más
A téliesítéssel, téligumi, csere felni stb. ki hogy áll és mit rak fel.
Én a gyári gumikat könnyűfém felnire és 185/60R15 méretű közép- vagy felső kategóriás (pl.: Kléber Krisalp HP, vagy Michelin Alpin 2), téligumit at eredeti acél felnire akarom - lehetőleg egy kombóban - felszerelteni.

Üdv Yamato
surrender Creative Commons License 2005.08.25 0 0 695

sikerült, mail ment

surrender Creative Commons License 2005.08.25 0 0 694

nekem valami hibát ír a mailcímedre

biztos jól írtad?

surrender Creative Commons License 2005.08.25 0 0 693

engem érdekel a CD!

mail megy

Oltcit Cabrió Creative Commons License 2005.08.24 0 0 692

Szevasztok!

A Cd

Szóval egy kanadában élő lengyeltől vettem (mi mindenre jó a net). Tartalmazza az autó komplett felépítését, elsősorban a 4 és 5 ajtósokra van kihegyezve, de értelemszerűen jó a kombihoz is. Én azért vettem, mert raktunk riasztót (van belőle még egy ha kell, 612-es hozzászólás), és indításgátlót az autóba. Az a rész ami a villamossággal foglalkozik, tőbb mint 200 oldal. Elképzelhetitek, hogy mekkora segítség volt ez nekünk, hogy például egy 80 lábas érintkezőnél nem kellett méricskélni, hanem kapásból megmodtam, hogy melyik ponton van amit keresek és ott volt. Nem néztem végig az egészet (cirka 2-3 ezer oldal), mert egyenlőre nem kell. Az, hogy miért nem megy a motor 634 oldal!

Miután én is fizettem gondoltam kérek érte egy 1000-est. Ezért felírom Cd-re rányomtatom a képet, betokozom és elküldöm ajánlottan.

Ha érdekel írjatok emailt, zoltan.kemeny@tns-global.hu.

Előzmény: Novi1 (685)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!