A segítségetek szeretném kérni. Valami ... meghúzta a bal oldali tükrömet. Nem olyan nagy a karcolás, de azért mégis bosszant nagyon. Hallottam, hogy a mazdánál létezik ilyen házi festésjavító kit. A Chevroletnél is van ilyen? Állítólag a színkód alapján kikeverik a festéket, és a kissebb karcolások így házilag javíthatók... Ti hallottatok valamit erről, vagy tudtok valami megoldást? PLEASE HELP!!!
Valóban előferdűl, hogy fogok halat, de annyira egészségesen nem élünk /sem kis-családom, sem én/ hogy fogyasszuk is, igy elkészíteni sem szoktam, de ha gondoljátok rajtatok elkezdhetem megtanulni ;-)), de csak akkor, ha garanciát kapok az elfogyasztására :))))))))))
A parkoló találkozásra nagyon alkalmas, mindenki könnyen megtalálja.
(Ha nagyon gonosz akartam volna lenni, javasolhattam volna Esztergomban a Laposi dűlő hőfogadóját is. Tuti, hogy rajtam kívül nem sokan találnának oda.)
És a parkolóban mit lehetne csinálni? Vagy az csak a találkozási pont lenne? És akkor utána egyszerre Párkány? Vagy mi lenne a program? Engem érdekelne (ha már az a térség szóba jött) Visegrád is. Állítólag frankón meg van csinálva a vár.
"Talit még amíg jó idő van, sztem valamelyik vasárnap kéne szervezni olyan helyen, ami egyenló távolságra van soprontól és miskolctól is, gondolom. valami gulyásfőző helyen. Mit szóltok? 2, 3, vagy 4 múlva?"
Hát, hadd jelentsen be, hogy tegnap 14 órakor megköttetett frigyem az új szerelmemmel az ezüst színű egynégyes ötajtós elit lacsettivel. Nagyon teccik. Gratulációkat lacsetti-rockdobos esküvő táviratcímre fogadunk.
Talit még amíg jó idő van, sztem valamelyik vasárnap kéne szervezni olyan helyen, ami egyenló távolságra van soprontól és miskolctól is, gondolom. valami gulyásfőző helyen. Mit szóltok? 2, 3, vagy 4 múlva?
Na, üdvi mindenkinek, mennem kell az autómhoz, sziasztok.
Én 4 hónapja vagyok tulajdonosa egy Lacetti 1.6 SW Elite-nek. Ezalatt 11e km-t mentem.
Jelenleg nem tudok negatívumokat mondani a kocsiról, bár az, hogy egy jobb első izzó cseréjéhez ki kelljen szedni a lámpát, azon meglepődtem. (Mit mondok a rendőrnk az alföldön, ha kiég).
Bár, lehet, hogy a tőlünk fejlettebb országokban ez már természetes, hogy nem várják el, és elfogadják, hogy bekapcsolom a ködlámpát.
A kf. felnik köszönik szépen jól vannak (MIM márkájú) a gyári Kumho gumi van rajtuk. A fővárosi "utakat" jól bírja, földúton is már töbször jártam vele, gond egy szál sem. Mail ment.
Ha maradsz a gyári méretnél, nem akkora rizikó a kf. felni (ez még viszonylag ballonosnak számít). Nekem is van, ráadásul Alessio, a szervizben károgtak is rendesen ("majd hordhatod havonta gumishoz"), de még semmi baja nincs (leszámítva egy kis karcot, de az saját balfékség volt padkával). Igaz, Pesten csak egyszer voltam. :-)
Megjegyzem, a gyári Kumho gumik nem képviselik a gumigyártás csúcsát. A puha oldalfal miatt minden kanyar élmény. :-( Bárcsak hamar elkopnának... Jobban szeretem a telet, a Michelin Alpinokkal élmény közlekedni (téli méretnek is 195/55 van). ;-)
Közútjaink "kitűnő" állapota nem nagyon alkalmas a könnyűfém felnivel való közlekedésre. Ezeken az utakon a könnyűfém felni használata inkább státusz szimbólumot jelent.
Teheti, akinek van pénze arra, hogy havonta görgőztesse a könnyűfém felniket...
A magam részéről maradok az acélfelniknél. Téligumi garnitúrám van már...
surrender A tagozati ülést lelevelezzük - publikussá tettem az emil címem
Oltcit Cabrió Megállapítható, hogy a Lacetti a Zoltánok, a Miskolciak, a vegyészek és a (kis)gyermekes apák között a legnépszerűbb:). A CD engem is érdekel, különösen, hogy én már szervizben is voltam. Email megy.
sz peter Milyenek atok a papucsok a gyönyörűség alatt? A szélterelők engem is érdekelnek, ha a kereskedés címét nekem is elküdenéd az adataimnál lévő emilre, megköszönöm.
Más A téliesítéssel, téligumi, csere felni stb. ki hogy áll és mit rak fel. Én a gyári gumikat könnyűfém felnire és 185/60R15 méretű közép- vagy felső kategóriás (pl.: Kléber Krisalp HP, vagy Michelin Alpin 2), téligumit at eredeti acél felnire akarom - lehetőleg egy kombóban - felszerelteni.
Szóval egy kanadában élő lengyeltől vettem (mi mindenre jó a net). Tartalmazza az autó komplett felépítését, elsősorban a 4 és 5 ajtósokra van kihegyezve, de értelemszerűen jó a kombihoz is. Én azért vettem, mert raktunk riasztót (van belőle még egy ha kell, 612-es hozzászólás), és indításgátlót az autóba. Az a rész ami a villamossággal foglalkozik, tőbb mint 200 oldal. Elképzelhetitek, hogy mekkora segítség volt ez nekünk, hogy például egy 80 lábas érintkezőnél nem kellett méricskélni, hanem kapásból megmodtam, hogy melyik ponton van amit keresek és ott volt. Nem néztem végig az egészet (cirka 2-3 ezer oldal), mert egyenlőre nem kell. Az, hogy miért nem megy a motor 634 oldal!
Miután én is fizettem gondoltam kérek érte egy 1000-est. Ezért felírom Cd-re rányomtatom a képet, betokozom és elküldöm ajánlottan.