Keresés

Részletes keresés

kaposvari Creative Commons License 2005.03.08 0 0 1292
Igen arra gondoltam. Ha bizonyossá válik, hogy lesz meccs, akkor én megyek, de lyukra futni nagyon nem szeretnék.
Előzmény: Muntanitz (1291)
Muntanitz Creative Commons License 2005.03.08 0 0 1291

Feltételezem, kaposvari olyan valakire gondolt, aki már elkövetett néhány beírást ebbe a topikba. Mindenesetre akárki írta is, én örülök neki, jó lenne, ha idetalálna még egy-két (tíz-húsz) Rákóczi-drukker!

Fáy utcába jön valaki?

Előzmény: the pertő (1290)
the pertő Creative Commons License 2005.03.08 0 0 1290

Mit jelent az, hogy közülünk való?

Ha, pontosítanád...

kaposvari Creative Commons License 2005.03.08 0 0 1289
A ma megjelent Somogy Sportjában a Rákóczival kapcsolatos cikkben megemlítik topikunkat, sőt a Vasas topikból idéznek is. Csak nem közülünk való a szerző?:-)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.03.05 0 0 1288
Zalaegerszegi TE FC–NABI Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (1–0)
Zalaegerszeg, 300 néző. V.: Kepe.
Zalaegerszegi TE FC: Varga Z. – Kocsárdi, Németh P., Kozmér, Gaál – Kaj (Babati), Balog (Ljuboljevics), Józsi (Ágoston), Koplárovics (Selei) – Sebők J. (Sabo), Andorka (Molnár T.). Vezetőedző: Gellei Imre. 
NABI Kaposvári Rákóczi FC: Balajcza – Finta, Nagypál, Zahorecz, Petrók – Farkas N., Hegedűs, Andruskó, Máté – Kardos (Hock), Zsolnai (Horváth R.). Vezetőedző: Prukner László.
Gólszerzők: Koplárovics, illetve Andruskó
Előzmény: Muntanitz (1287)
Muntanitz Creative Commons License 2005.03.05 0 0 1287

Skorpió, Lecsó, kösz a választ! Nekem ugyan elég nagy sávszélességem van, mégse jön le soha az oldal, úgyhogy szerintem a honlapot befogadó szerverrel lehet valami gubanc.

Mementóul említsük meg a heti edzőmeccseket: a Dunaújvárost Székesfehérváron 4-3-ra vertük, ma pedig Zalaegerszegen játszottunk egy 1-1-et a hazaiakkal.

Lecso11 Creative Commons License 2005.03.05 0 0 1286
Én is így vagyok vele! Nekem is nagyon lassú, már ha egyáltalán elérhetö.
Előzmény: Kék skorpió (1285)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.03.05 0 0 1285

Néha sikerül, néha nem. Nem tudom, mi a gond vele. Mikor bejön az oldal, akkor is egy évig tart.

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!! 

Előzmény: Muntanitz (1284)
Muntanitz Creative Commons License 2005.03.05 0 0 1284

Több hete nem tudom már elérni a honlapunkat. Nektek mi a tapasztalatotok?

Simi23 Creative Commons License 2005.03.01 0 0 1283

Csak nem rossz érzésed van a meccsel kapcsolatban, hogy csúnya vége lesz?

Én abban bízom, hogy odatesszük magunkat és megmutatjuk, hogy mit tudunk és nem szarunk be a TV nyilvánosság miatt.

Előzmény: Wagner Lopez (1281)
Muntanitz Creative Commons License 2005.03.01 0 0 1282
Azóta én is láttam, de nagyon nem örülök neki, tekintve, hogy akkor nem fogok eljutni arra a mérkőzésre. A Fáyban viszont ott leszek!
Előzmény: kaposvari (1279)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.03.01 0 0 1281
Lehet, hogy jobb lenne, ha nem így lenne...
Előzmény: Simi23 (1280)
Simi23 Creative Commons License 2005.03.01 0 0 1280
Ezt nem hiszem el, hogy láthat minket az ország!
Előzmény: kaposvari (1279)
kaposvari Creative Commons License 2005.02.28 0 0 1279
20-án vasárnap megyünk Újpestre délelőtti tévémeccsre!
Előzmény: Muntanitz (1278)
Muntanitz Creative Commons License 2005.02.28 0 0 1278

Én teljesen meg lettem volna lepve, ha az eredetileg kiírt időpontokban rendben megindultak volna a versengések, de a meglepi elmarad, az MLSZ (és az MLL) hozta a formáját. Rögzítsük tehát a változásokat:

- március 12-én kezdünk a bajnokságban a Fáy utcában

- március 16-án nem a Fradi elleni kupameccsre kerül sor, hanem otthon fogadjuk bajnokin a Sopront

- március 19-én pedig Újpestre látogatunk bajnokira.

A Liga Kupát teljesen törölték idén, a Fradi elleni Magyar Kupa meccsünk pedig április 6-án (szerdán) lesz.

Előzmény: kaposvari (1277)
kaposvari Creative Commons License 2005.02.23 0 0 1277
Már csak másfél hét és folytatódik a bajnokság. Nehéz lesz, de az edzőmeccsek alapján én optimista vagyok. Nagyon mennék Angyalföldre, de úgy néz ki jövő szombaton nem tudok menni. Jó lenne, ha áttennék vasárnapra:-)
the pertő Creative Commons License 2005.02.23 0 0 1276
Bocs, kimaradt: Jovánczai, Farkas és Kőrösi lőtték a gólokat.
the pertő Creative Commons License 2005.02.23 0 0 1275
Győzött a Prukner-csapat

Szerda délelőtt a világhírű horvát sztárcsapat, a Dinamo Zagreb U 21-es alakulata ellen már gólokat is lőtt a somogyi NB I-s. Az esőben lejátszott találkozón a kaposváriak végig uralták a játékot a rendkívül szívós fiatalok ellen.

Dinamo Zagreb U 21 – NABI Kaposvári Rákóczi FC 2-3 (0-2)

Rákóczi: Szűcs - Farkas, Mező, Nagypál, Körösi - Maróti, Hegedűs, Jovánczai, Szakály P. - Oláh, Horváth R. Vezetőedző: Prukner László.

Közvetlenül a találkozó lefújása után már edzést is vezényelt segítőivel Prukner. Az együttesben szerencsére nincs sérült és beteg sem. A tervek szerint még két tréning szerepel a horvátországi programban. Így holnap, a délelőtti gyakorlás és az ebéd után vesznek búcsút a somogyi különítmény tagjai Medulintól, s indulnak el Kaposvárra - mondta el telefonon a kapos.hu érdeklődésére a Rákóczi technikai vezetője, a ligacsapat edzője, Meksz Gyula.

Muntanitz Creative Commons License 2005.02.22 0 0 1274
És egy újabb 0-0, ezúttal a szlovén első osztály második helyén álló Publikum Celje ellen. Holnap a Dinamo Zagreb U21-es csapatával mérkőzünk.
Előzmény: the pertő (1273)
the pertő Creative Commons License 2005.02.20 0 0 1273
Ikszelt a Rákóczi

Előkészületi mérkőzés: NABI Kaposvári Rákóczi FC - Jiul Petrosani (Petrozsény román II. ligás) 0-0.

Medulin: 100 néző.

Rákóczi, I. félidő: Balajcza - Finta, Zahorecz, Hegedűs - Kovácsevics, Máté, Bank, Tóth B., Andruskó - Zsolnai, Kardos. II. félidő: Szűcs - Mező, Petrók, Kőrösi - Farkas, Nagypál, Szakály, Maróti, Kardos - Oláh, Horváth R. Vezetőedző: Prukner László.

Hajtós, rendkívül küzdelmes meccset játszott szombat délután a horvát tengerparti városkában edzőtáborozó somogyi alakulat. Az Erdély déli részéről érkezett gárda, nemhiába vezeti a román bajnokság három csoportos másodosztályának III. területi csoportját, szívós ellenfélnek bizonyult. A találkozó jó iramú volt, játékosainkra nem lehetett panasz - értékelt Prukner László vezetőedző.

A kaposváriak a tervek szerint vasárnap a környék látnivalóival, nevezetességeivel ismerkednek, majd hétfőtől újabb napi két edzéssel illetve előkészületi találkozókkal készülnek. A Rákóczi következő ellenfele a szlovén első osztályban szereplő Celje lesz.

forrás:www.kapos.hu

Muntanitz Creative Commons License 2005.02.19 0 0 1272
Örülök, hogy civil összefogás segítségével sikerült összehozni ezt az edzőtábort! Kevésbé jó hír, hogy főszponzorunk, a NABI Rt, a negyedik negyedévben 45 millió dollár veszteséget jelentett, és állítólag csődközelben van. Attól tartok, hogy nemsokára felfüggesztik a sportcélú támogatásaikat, az pedig gondokhoz vezethet nálunk.
Előzmény: the pertő (1271)
the pertő Creative Commons License 2005.02.18 0 0 1271
  Négy meccsre számít Prukner!

Csütörtökön este felé megérkezett a horvát tengerparti edzőtáborba, Medulinba a Kaposvári Rákóczi. Szinte végig esett a hó az autópályán, csak mire az Adria közelébe ért az autóbusz, akkor állt el - mesélte a kapos.hu-nak a vezetőedző. Prukner László csapata aztán pénteken kellemes, de kissé szeles időre ébredt a nívós szálloda kétágyas szobáiban eltöltött első éjszaka után.

Reggelente fél nyolcra tervezik az ébresztőt, viszont minden este 11-kor van a takarodó. A két időpont között pedig - általában - napi két edzés vagy, ami még fontosabb időről-időre egy-egy előkészületi mérkőzés van műsoron.

A napi három, svédasztalos étkezést tehát ledolgozzák a futballisták, akiket jól megdolgoztat a Prukner-Meksz Gyula-Barna László-Házi László különítmény.

Jó hír, hogy mindenki egészséges - senkinek nincs még honvágya -, így a szombaton érkező Jovánczai Zoltán is, aki orvosi vizsgálat miatt nem utazott együtt a csapattal.

A küldöttséget vezető ügyvezető elnök Illés János pedig szervezi a gárda dolgait, keresi az ellenfeleket. Szombatra már talált is: az első edzőmérkőzést a tervek szerint a román másodosztályt vezető Petrozsény ellen vívják a kaposváriak.

Sok csapat van Medulinban, így a hat, nagyon jó minőségű edzőpályát pontos beosztással lehet használni - újságolta Prukner Laci. A fiatal mester arra számít, hogy négy találkozót tudnak játszani, s akkor a „két komplett csapatnak is felfogható” kerettel táborozó Rákóczi minden játékosa, többször is pályára léphet.

forrás: www.kapos.hu

Simi23 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 1270
Végülis az sem baj, ha a padon is vannak bevethető épkézláb játékosok, nem csak sztárnak nevezett játékosokat lehet igazolni, csapatemberek is kellenek és csapatként kell működni. Úgyhogy nem igazoltunk rosszul.
Előzmény: Muntanitz (1269)
Muntanitz Creative Commons License 2005.02.17 0 0 1269

Egy ex-Vasas játékost, Marótit is elvittünk a ma kezdődő horvátországi edzőtáborba, ez valószínűleg azt jelenti, hogy ő is szerződést fog kapni. Az újakat én még nem láttam, ennek ellenére az a gyanúm, hogy posztjukon mindegyik csak második ember lesz, magyarán inkább a kispadra igazoltunk a télen.

Ettől még nem vagyok elégedetlen, a nem túl merész célokat (bentmaradás, egy-két bravúr a bajnokságban valamint akár a Kupában is, továbbá a pécsiek kötelező legyőzése) így is el kell tudnunk érni. 

Habi Creative Commons License 2005.02.11 0 0 1268
Koszi szepen.
Előzmény: Muntanitz (1267)
Muntanitz Creative Commons License 2005.02.11 0 0 1267

Most látom a kérdést.

Kova az egyik legmegbízhatóbb játékosunk, de a gyorsasága tényleg nem legendás, és hosszabb sérülését követően valószínűtlen, hogy ezen valamit is javítani tudjon. Nem ő a csapat esze, pengés megoldások sem igazán jellemzik, de még egyszer mondom, hogy az egyik legmegbízhatóbb spíler.

Előzmény: Habi (1264)
Muntanitz Creative Commons License 2005.02.11 0 0 1266
Üdv a topikban! Mint látod, így télvíz idején elég erős itt a pangás, de remélem, más csatornákon keresztül eljut a felhívásod néhány drukkerhez, és legalább egy busznyi szurkoló eljön majd az Üllői útra. Én is szeretnék ott lenni, de ehhez biztos nem lesz szükségem a buszre, ugyanis Budapesten élek. 
Előzmény: (csák) (1265)
(csák) Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1265
A Magyar Kupa-meccsig már csak bő egy hónap van hátra,nem ártana elkezdeni szervezni a túrát,mondjuk felmérhetnénk,hogy nagyjából hányan szeretnénk menni. Ha megtöltünk egy buszt (40-50 fő),azzal történelmet írnánk :),de ha kiverjük a Fradit,azzal is,szóval ugye nem szeretnétek lemaradni róla!? Ezért hát mindenki,aki kacérkodik a gondolattal,írjon privibe egy nevet meg e-mailt (vagy telefonszámot),hogy fel tudjuk mérni és annak megfelelően gondolkodni. geogr.csak@freemail.hu
Habi Creative Commons License 2005.02.05 0 0 1264

Hello!

Csak egy kerdesre ugrottam be...

Mi a velemenyetek Kovacsevicsrol?

Azert kedezem,mert en is eltem Sellyen,apja ma is egyik

legjobb haverom...

Apja nincs tulzottan megelegedve vele,foleg azt hirdeti,lehetne gyorsabb.

Mint o..

Apja is nb2-es volt,nagyon kemeny es gyors...

Lecso11 Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1263
A Fradi-Rákóczi MK-meccset a Duna TV élöben közvetíti majd.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!