Csak hülyültünk de eszel.Szabájok nem naon voltak aki be tudta vinni a tuchdown részre annak a csapatnak 1 pont.Remélem volt toborzó része a játéknak mert jó lenne.Nem tuch fociztunk de nem is amerikaifoci inkább az ötvözete.
Nos, megnéztem az ominózus videót! Tulajdonképp megoldható! :-) Edzem a hangom az őszi szeánszokra és majd meglátjuk! A BBK elleni meccset vegyük mondjuk a szólisták hangpróbájának. Játsszatok, és mi szurkolunk! Ezt megígérhetem!!! Majd kialakítunk egy törzsszurkolói szektort és onnan buzdítunk!
Kérdezni szeretném ,hogy a csapaton belül meik NFL csapat a favorite,mert akkor olyan sisakot hozatnék uncsitesómmal vagy rendelnék.
-Endre:Vérzik a lábam,fáj a kezem meg a vállam.
Na csak ennyi
Ja meg szerdán reggel megyek pestre felszerelést venni és edzésre visszaérek nyugi nem kell be sza.ni.Szoljatok Gömbinek hogy készülődhet ,hogy kinyírjon.
Libabőröztem. Tényleg állat!!! Ez igazi hard core! Ha nekem így szurkolnának megsem forfulna fejemben, hogy a győzelmen kívül van lehetséges más kimenetele a mecssnek!!!!
Lány katona név:soldierin.... na nem értitek?Nem biztos hogy tudok menni a döntőre.sajnos... altatásos műtét lesz pénteken nem biztos hogy kiengednek. és...... enD
Aki holnap akar egy jó Focsi mecset játszani a strandon az jöjön a Tiszaligeti strand elé 11:00-ra!!!! ingyen megy be!!!! keresen engem meg Isai Gabit!!!!! vagy irjatok a fórumra!! na csá
Szasza!!! Majd küld el emailban(endrewww@freemail.hu) h hol leszel a korházban pontosan!! ha tudod majd!!!!!ok? Ja majd viszünk nekd 1 meglepit!! na csá!!
Soldiers! Plíz segíts nekem söröző kontakt ügyben! Szeretnék jelentkezni, mint szurkoló, a 8-i babgulash partyra. Előre is köszi!
Doki (The Soldiers Choir)
Utóirat: Vadul gondolkodom, milyen neve lehetne a szolnoki pom-pom lányoknak (Picúr and the pom-pom girls), de cserben hagyott az angoltudásom!!! Nem jut eszembe egyetlen angol szó sem amivel pl. a katonalányokat nevezik kint! :-((((( Pedig de jó lett volna valami hangzatos nevet találni...
Utóirat 2: Nézelődtem a neten és találtam egy két aranyos képet! A nagyim régen varrt játékállatokat, lehet, hogy le kellenne ülnöm vele beszélgetni?... :-))))) Néhány barátom azt mondta, ha vagyok ennyire barom, hogy 30 évesen felveszek valami hasonló hacukát, akkor tuti kijönnének a meccseitekre szurkolni (meg rajtam röhögni).