Gyerekek! Nekem ezektől a berényi, mutáns, repülő madaraktól bevizesedett lábam, pedig nem vagyok allergiás a hasonló csípésekre sem. Mikor indul a busz Pestre?
A döntőre irányuló kérelmem annyival módosítanám, hogy a velem érkező fő előre láthatóan nem Szolnokról érkezik, ezért számára ne tartsatok fenn helyet a buszon, please!
Béla Atyánk nevében megismétlem mára klasszikussá vált sorokat:
Mint ahogyan aztatat már hedkócsunk elmondta vala, 2006. július 8-án, azaz 1 héttel a döntőt követően, miszerint szombaton, szezonzáró buli lesz Bélánál, a Rákóczi sörözőben, Rákóczifalván. Minden Katonát várunk és elvárunk szeretettel. Természetesen jöhetnek hozzátartozók, szurkolók is. Ehhez persze az kell, hogy Bélánál Mindenki adja le nevezését, hogy akar-e enni a finom és baromi sűrű babgulyásból, és részt akar-e venni az utána következő Krakatau-versenyen?
A kajára legkésőbb július 3-ig oda kell adni a zsozsót Bélánknak, mert különben nem tud venni alapanyagot, az utcai macsekok meg nem elég húsosak. A piját mindenki magának fizeti helyben, a fogyasztása függvényében.
Lesz egész kertet betöltő sátor, és az aki nagyon belefáradt a kajálásba, az élet nagy kérdéseinek folizófiai mélységű elemzéseibe, az alhat a kertben. Hálózsák, fogkefe önellátó!
Tehát:
tessék jelentkezni Bélánál személyesen (Rákóczi söröző, pult mögött jobbra), vagy telefonyon, vagy az edzéseken, vagy legeslegkésőbb a döntőre történő odautazáskor a buszon
be kell mondani hányan jössz (1edül, barátnővel/feleséggel/baráttal (kinek mi van)) és
beszéljétek meg mikorra, mennyi zsetont nyomj oda Béla Atyánknak
Csak végre eljussak odáig h játszhassak veletek :( A strandról idén nem is álmodom nekem éppen elég lenne ha edzésekre eltudnék jutni :( Elkezdődött nálunk is a szabadságolás és ezt nem nagyon tudom kikerülni. Július 16-tól szabin vagyok 2 hétig és előreláthatólag 1 edzésen nem tudok majd részt venni ezalatt. Addig viszont sajnos hanyagolnotok kell a társaságom. Július 8.-án nem szeretnék kimaradni az öszeröffenésből. Hogy mennyit kell küldenem kérlek üzenjétek meg Csecsemővel vagy Andorral. Thx Remélem Júliustól közepétől zökkenőmentesebb lesz az edzésrejárásom. Van mit behozonom erőnlétileg :P Mindenkinek remek napot és kiválló 7et, a strandolóknak UV A-B mentes környezetet kívánok.
Csak hülyültünk de eszel.Szabájok nem naon voltak aki be tudta vinni a tuchdown részre annak a csapatnak 1 pont.Remélem volt toborzó része a játéknak mert jó lenne.Nem tuch fociztunk de nem is amerikaifoci inkább az ötvözete.
Nos, megnéztem az ominózus videót! Tulajdonképp megoldható! :-) Edzem a hangom az őszi szeánszokra és majd meglátjuk! A BBK elleni meccset vegyük mondjuk a szólisták hangpróbájának. Játsszatok, és mi szurkolunk! Ezt megígérhetem!!! Majd kialakítunk egy törzsszurkolói szektort és onnan buzdítunk!
Kérdezni szeretném ,hogy a csapaton belül meik NFL csapat a favorite,mert akkor olyan sisakot hozatnék uncsitesómmal vagy rendelnék.
-Endre:Vérzik a lábam,fáj a kezem meg a vállam.
Na csak ennyi
Ja meg szerdán reggel megyek pestre felszerelést venni és edzésre visszaérek nyugi nem kell be sza.ni.Szoljatok Gömbinek hogy készülődhet ,hogy kinyírjon.
Libabőröztem. Tényleg állat!!! Ez igazi hard core! Ha nekem így szurkolnának megsem forfulna fejemben, hogy a győzelmen kívül van lehetséges más kimenetele a mecssnek!!!!
Lány katona név:soldierin.... na nem értitek?Nem biztos hogy tudok menni a döntőre.sajnos... altatásos műtét lesz pénteken nem biztos hogy kiengednek. és...... enD
Aki holnap akar egy jó Focsi mecset játszani a strandon az jöjön a Tiszaligeti strand elé 11:00-ra!!!! ingyen megy be!!!! keresen engem meg Isai Gabit!!!!! vagy irjatok a fórumra!! na csá