Én Remiliért az összes irányítónkat és jobbátlövőnket beáldoznám.Élmény nézni, ahogy osztogat.
A másik mindenféleképpen, akit megszereznék, az Nahi. Mind Descat, mind Elisson 30 felett és egyik se megoldás arra, hogy kettesben védekezzen...
Talant érdemei elismerései mellett se kellene. Ilic egy örökölt keretből a maximumot hozta ki. 1 gólon múlt a "tökéletes szezon a bajnokságban és egy felesleges Blagotinsek ütésen a Final4.
Van a 7-6,van nyitott védekezés, forgatja a csapatot. Ebből a keretből Talant se hozna ki.
Sicko féle átlövő egy tucat van a piacon, maradjon Kielcében.
Szerintem itt nem lesz semmilyen Dusebajev tesók vagy fater de egy Gottfridsson se ,sem Remili .Nekem az az érzésem ,hogy ezek csak vágy álmok lehetnek de realitása szerintem nem sok van.És nem azért mert nincs pénz hanem más dolgok végett.....Idén Kosorotov és Vujovic be lesz még jelentve, aztán bezár a bazár jövő évet tekinte.Ami igy elég halovány lesz egyes posztokon sajnos. .
A Csányi-éra eddigi igazoláspolitikájából számomra nem következik egy olyan lépés, amely a kortárs kézilabda egyik (ha nem a) legnagyobb volumenű transzferje lenne, ismerve a szereplőket nem rövidtávú és nem kisösszegű kontraktusokkal. A "csomag" csapatkohéziós szempontból is több kockázatot felvetne; Talant pálya szélén vagy Alex pályán mutatott viselkedéséből azért lehet következtetni a jellemükre - és ezzel sincsenek lényegesen előrébb csapat szinten (sőt), mint a konkurenseik.
A másik oldalról azt is nehéz elképzelni, hogy Dujsebajev 8 év után, nem feltétlenül az első, de nem is legnagyobb nehézségnél otthagyja a klubot, amelyhez ráadásul 2028-ig (!) szerződés köti (ugyanez Alexnél: 2026, Danielnél: 2025) vagy ha gondolkodik is ezen, akkor ne hallgassa meg a PSG, egy Bundesliga csapat vagy egy észak-európai projekt ajánlatát. Továbbegyenlő: vajon engedné-e az egója, hogy az 59:58 ellenére is a nemzetközi szakmai közösségben (és persze a hazaiban is) a Veszprém árnyékában lévőnek tartott, ezidáig egyetlen céljának annak legyőzését tekintő csapatot irányítson? - miközben beleférne neki akár egy/több szezon pihenő is.
Fun fact: azért a sok tényezőben hasonlónak gondolt lengyel politikának eszébe sem jut megmenteni az utóbbi évtized egyik legsikeresebb lengyel csapatát; egy szponzor kiválása már bajt okoz, amely sérülékenység felveti a Kielce igazoláspolitikájának a felelőtlenségét is, a rengeteg kölcsön adott játékos mellett is erős kerettel.
Alapvetően a klubb csúnyán t.könnrúgta magát azzal,h Yayat egyetül hagyta… két éve egyedül játszik szinte minden meccset a posztján... Most kényszerhelyzet van. Vujovic játszhatna már a csoportmeccseken is,én Remiliért pl beáldoznám a csoportkört,fetéve h játszhatna az egyenes kieséses szakaszban,ezt nem tudom,emléxem beszéltük itt is,de nem rémlik h pontosan mi a szabály:( Ha nem játszana,a francia az a játékos akiért akár a szezont is csak legyen itt jövőre pl.
Nem fog jönni Remili, hisz jövőre - ha Vujovic is jön - 3 balkezes lövő lesz, ezt felejtsétek el. Dushebaev ha jönne, hozná a nagyobbik fiát is, pont oda ahol megleszünk...Nyílván egy Remili-Dushebaev jobbátlövő lenne a legjobb, de ehhez arról a posztról kellene mindenkit elküldeni...
Szerintem amiért őt itt "ördögként" kezelik az a válogatott körüli dolga volt. De az ugye egy teljesen más ( és mai napig felfoghatatlan) történet. Meggyőződésem, ha őt akkor hosszabb időre ide tudjuk kötni, akkor most teljesen máshol tartana a magyar férfi kézilabda.
az egész projekt minden szereplője beárazódna kőkeményen, ha egy esetlegesen összedölő Kielcéből nem hoznánk el senkit - legyen az a Talant Co. vagy bármelyik hiányposzton szereplő klasszis.
az olyan szintű hozzá nem értésről, alkalmatlanságról tanúskodna, ami előtt szerintem döbbenten állna mindenki.
Talant olyan, mint sok klasszis bármelyik sportágban: amíg ellenünk van, utáljuk amennyire csak lehet. de ha nálunk lenne...szerintem egy Dusebajev csomag (és mondjuk Remili) az "egyszer az életben" kategória, ami egy klubbal nagyjából 100 évente történik meg.
Mint minden sportàgban a legnaggobbak sokszor elviselhetetetlen az àtlag szàmàra antipatikus emberek,ilyen sztem Milàk vagy pl Katinka is,de az eredmènyeiket nem lehet kètsègbe vinni. Talant is ez a kategória,jàtékosként,edzôként is az egyik legnagyobb,ha nem a legnagyobb…
Engem pont nem èrdekelne milyen személyiség ha rendet tart és a játèkosok meghalnànak èrte,tapasztaltuk a sajàt bôrünkön,sok gólus plusszról… Kellene ô ide de nagyon a karizmàja miatt is.
Viszont sztem teljes bukó. Igen Laciek ha nem tudnak elhozni senkit kielcebol az oket minositi,talàn nem a tv2 bulvausoraban kellene diszelegni,gusztustalan volt,de en meg mindig bizom h talan nem maraduni le… leginkabb iranyito es ballovo poszton,szeretnek me gratulalni nekik!
Szimpatikusnak nekem se szimpatikus de a képességei azok a legjobbak közt van, ezt szerintem aki ért kicsit a kézilabdához az látja !És ez a legfontosabb !Én magasról tojnák rá ,hogy ,hogy viselkedik néha meccsen vagy alapból milyen személyiség ha össze rakna itt is egy hasonló ütőképes csapatott mint a Kielcében .Remélem Laci az eljegyzése után keményen dolgozik ezen a témán is.
Sokakkal ellentétben, én egyáltalán nem örülnék, ha Dushebajev Veszprémbe jönne. Ritka unszimpatikus ember számomra, az idősebbik fiával együtt. Klasszis balatlovo és irányító nélkül pedig ő sem tudna csodát tenni jövőre.
Nagy a csend a Szegednél edző illetve igazolás fronton .Vagy Dusebajevre várnak vagy tapogatóznak a sötétben edző után .Mindenesetre szerintem Kielcében összefog dölni a kártyavár elöbb utóbb ha tényleg kiszáll a város is a támogatásból és a Szeged lehet ennek a nagy nyertese ha jól csinálják a dolgokat.
Nagyjából arról szól, hogy még mindig nem jöttek teljesen rendbe Kielcében a dolgok. A fószponzor visszalépésével a bevételeik 30% veszik el. Sok kis szponzor mélyebben nyúlt a zsebébe, de ez még mindig nem elég.
A várossal fasírtban vannak, így onnan nem biztos hogy kapnak segítséget.