Ne kezdjünk vitát, szerintem sejtheted... bár nem feltétlenül Titeket hibáztatlak. Lényeg, hogy kíváncsi vagyok mi sül ki a Summer Rocks-ból. Remélem valami jó.
Glenn:egy ket apro bibi:a Marduk csak 1 zene es nyilvan nem csak a MArduk lenne 23 utan.Egy kib..tt Marduk miatt meg nem mennek haza.Mivel meg a MArduknal is szelsosegesebb zeneket is szeretek.Bar a Marduk legfeljebb brutalis es Primitiv.AZ meg nem biztos hogy szelsoseges.De ebbe ne menjunk bele.Viszont minden tvabbi infonak orulnek.Meg ugye nem azt mondtam hogy ne hozzatok oket.De azert ez akkor is eleg rizikos hozzallas hogy ugyis hazamennek.persze attol meg bejohet.De ha nem?Akkor Maiden szindroma ketto.
Viszont egy ujjab kerdes van mar valami halvany terv az arakrol is?vagy majd az csak a bandak vegleges listaja utan?
(Egy kérdés: glenn melyik MHH-s?)
Örülök Yetinek, mert végre egy olyan arc, aki a sok ellenzővel szemben a "true" Metal-t képviseli, én meg a Demonlord-elfogultságommal így legalább nem maradok egyedül. Majd válvetve harcolunk (sárkányok hátán, karddal a kézben :))).
Nem értem, mit kell beszarni egy Marduk koncert miatt. Én ugyan albumot még nemigen hallottam tőlük, de szerintem egy ilyen kompromisszummentes black Metal zenekar fellépése kuriózumnak számít. Engem mindenféle előítélet nélkül tényleg érdekel, és fix, hogy meg fogom nézni. Egyébként is nehogymár valaki egy zenekar miatt ne menjen el egy többbfellépős fesztiválra (tényleg, mennyi fellépőről is beszélünk?).
Kedves Phaetos: a korábbi és mostani hozzászólásodra adnék választ, egyben: Nem érted a helyszínválasztás logikáját, és nem örülsz a Marduknak? Pont a szervezés folytán megoldódva látszik problémád! Péntekre még nincs külföldi bandánk, csak a Marduk éjféltől a nagyteremben. Reméljük tárgyalásaink sikerre vezetnek és olyan pénteki bandákat hozunk el, melyeknek Te is örülsz majd! Azokat megnézed, és utána hazamész, nem vagy rákényszerítve a Mardukra, de mégis láttál minden izgalmasat! Így egyel kevesebben leszünk, de lehet, hogy más is követi a példádat -hiszen a Marduk egy szélsőséges banda - és így máris csak annyian maradunk, ahányan beférnek a terembe! Ilyen egyszerű!
Összegezve, az a koncepciónk, hogy a szélesebb érdeklődésre számot tartó bandákat kint, a szűkebbeket bent léptetjük fel!
Puff neki:(((
a Sumer rocks nalam a §-rol indult.A Gamma Rayyel ott is maradt.A Mardukkal lement -10 re.igaz ebbol 5 az szemelyes ok.Asszem ez nem az en fesztivalom lesz:((De azert szervezok mindent bele.En drukkolok nektek mindenki izelesere ugyse lehet tenni.De a helyszint akkor se ertem.
Ellenben csak erdekessegkeppen lesz egy fesztival aug. 3-4-5-6-an Belgiumban.a 4 napos jegy osszesen 13 e FT.De aprilis elejeig 1 et fizet 2.ot kap akcio van!!!
Es a fellepoik sor aigy kezdodik:Sisters of Mercy,Therion,MOonspell,Tristana,Haggard,Front 242,...
Azert ez jobban hangzik legyunk oszintek:)))
Persze izlesek es pofonok.csak a Marduk ne lenne:((((
Röviden, nehogy supertzar aszongya' nem szóltam, mit szeretnék: Katatonia, Tiamat, Sear Bliss, Kovenant, My Dying Bride. No comment, no flame, csak egy "szavazat".
Szerintem is nagy rabaszas lesz a Maiden koncert helye, emlekezzunk csak a Kiss koncertre!Ott se nagyon akart kijonni a Kiss altal hasznalt mega szinpadkep.Simmons ideges is volt az emelon :)
Egyebkent ez a Marduk milyen zenet nyom?A kinezetulbol itelve nem nekemvalot:)
Latom maris heves vita van a meghivando bandak korul. Az elso ket banda, a Gamma Ray es Marduk nem dob fel tulsagosan, nem ismerem oket igazan.
Ha mar heavy metal es europai akkor legyen inkabb Blind Guardian! esetleg Rage (de csak ha megigerik, hogy az utolso albumjukrol jatszanak kizarolag :-)) ).
A black eseteben meg legyen Immortal. Gondolom az Emperor, Limbonic Art, Samael nem meltoztatna eljonni errefele.
Szivesen latnam az eszaki vonalrol az: Opeth, Children of Bodom,In the Woods, Amorphis, In Flames, Nightwish,Sentenced,The Haunted kozul barmelyiket.
Ha mar amerikai bandat hoztok at (amit nagyon ketlek :-( ) akkor legyen pl. a Nevermore vagy az ujjaalakult Nocturnus!!!
Progressziv vonalrol johet a Vanden Plas vagy Dream Theater :-) .
A 2000. június 7.-én megrendezésre kerülő IRON MAIDEN koncertnek nagyon örülök. Egyedül a helyszínnel nem vagyok megelégedve. Állítólag a METAL 2000 turné az együtes történetében is a legnagyobb leglátványosabb turné lessz! Akik szeretik az IRON MAIDENT és megvásárolják a 4900Ft.-os belépőt azok biztosan kiváncsiak erre a beharangozott nagy diszlet és fénytechnikára.
Erre pedig a PECSA szabadtéri színpada kicsi!
Véleményem szerint még reklámozás nélkül is legalább 15000 érdeklődő lessz.
Nem tudom, hogy más külföldi zenekarokat miért reklámoznak vagy az IRON MAIDENT miért nem?
Pedig a reklámozás 5000 embert biztosan jelentene
és akkor márt tuti helyszín lenne az MTK stadion.
Úgy ahogy, 1986.09.17.-én, valamint 1988.08.31.-én.Reméljük ,hogy 1995.10.20.és 1998.09.11.-ei IRON MAIDEN koncertekből a szervezők is tanultak.
Az idén pedik BRUCE DICKIMSONNAL 1988 útán találkozhat ismét a hazai közönség. Ez is sokat jelent!
A SUMMER ROCK 2000 fesztiválra az IRON MAIDEN kilőve a 06.07.-ei koncert miatt.
Szívesen látnám a fellépők között a JUDAS PRIEST-et a MONSTERS MAGNET-ot a AC/DC-it a PANTERÁT a
DEEP PURPLE-t, valamint az OSSIANT a POKOLGÉPET és a TANKCSAPDÁT.
Hát mondjátok meg, ha néhány ember, akik valahol ugyanazt a muzsikát szeretik, miert tamadnak egymasnak, ahogy egymásra lelnek. Miért nem lehet inkább egymást támogatni, a lényeg ugyanaz: ROCK/HEAVY METAL
Nem teljesen mindegy, hogy ha lesz egy buli, ami a ZENéRol szol, akkor ki szervezi
es ha az MHH csinalja, akkor nyilvan a sajat bandait is szerepeltetni fogja, de lesz ezer
kivalo banda rajtuk kivul EZ A LéNYEG
Egyebkent pedig nem hiszem, hogy sok olyan magazin van kishazankban, ami ezen zenékkel
foglalkozik.