Egyébként annak sem lett volna akkora visszhangja, ha Orbán és a Fidesz nem fújja fel. Na persze semmi nem volt az a háromper akárhanyas eset az őszödi beszédhez képest. Egyébként így mellékesen jegyezném meg, hogy azért ott is elég nagy rohadék volt Orbán, hogy ezt a komcsi múltat behozta a képbe. SZVSZ a mai napig vannak ex-háromper kitudjamicsodák a politikában, főleg a Fideszben most már, hiszen ők a legnagyobbak. Illetve olyan emberekről derült ki, hogy a családjukban voltak ex-komcsi ügynökök, akiket annyira nem kedveltem és mindig is csodálkoztam, hogy a rendszerváltás hajnalán honnan van ennyi pénzük. Azok az emberek a mai napig a legnagyobb jólétben élnek és természetesen most már hithű Fidesz-szavazók. Erről ennyit.
1989/1990 kerekasztal atom biztossa tettek azt hogy 4 evet barki megcsinalhat antall joco es horn gyufavodka meg szdsz meg a ZORBAN meg a gyurcsi az nem sokat szamit hogy kicsit arreb viszed a szavazo korzetek hatarat az pl arra jo hogy en bekasi panel prolikent mindig orbant gyulolo kepviselot fogok kapni SOHA TOBBET EL SE MEGYEK se szavazni se SAVAZNI baromira felesleges az utolso evtizedeimet savazas nelkul fogom leelni 78 vagyok
Van néhány szempont ami befolyásolja a munkavállalást, de pl. a legegyszerűbb már föl van találva KMK.
Persze sokkal humánusabb a munkahelyek megteremtése, a feltételek biztosítása a közlekedésre, megfelelő szociális ellátás ( ebbe az ebédbefizetéstől az üzemi orvosig minden belefér)
Hosszú történet, egy mondattal nem lehet elintézni..
Az idiotizmunak vannak fokozatai. Labilis, zavart fiatal. Behülyítik, hogy nem váltás a nyerő. Pszichiáterre lenne szüksége, de ezt jogszabállyal nehezítik, pl a sebész nem küldheti át. Lehetett volna segíteni rajta, de végképp, visszafordíthatatlanul tönkreteszik.
Láttam olyan műsort, ahol megbélyegezték azokat, akik azt mondták, nem randiznának magát nőnek mondó férfival (nem átműtött, csak bemondásra nő).
A női sportot simán tönkretetté, lassan kezd kibontakozni valami ellenállás.
Szóva nem árt figyelni a bolondokra, mert ha hagyjuk nyomulni őket, sose állnak le.
Aki képes vagy hajlandó volt dolgozni, már rég állásban van. Aki nem képes, de hajlandó, az a közmunkában. Aki maradt, semmiféle munkára nem hajlandó/alkalmas.
Mennyi volt ezután a műtét? És mennyi volt ebből gyerek?
Mennyi a nő és mennyi a férfi?
Utána tudjuk folytatni a kérdéskört, hogy ez mennyire hát ki a születésszámra
Exponenciális növekedés:
Ez nem mutat semmit. Van egy csoport, aki érintett. Ezeknél, hogy ez a szolgáltatás elérhető, exponenciálisan nő az igény, míg nem telítődik a folyamat.
Utána stagnálás jön. Évi 3-5 ezer főnél fog megállni.
Én úgy hallottam, hogy Klaus Schwaab az, aki pl. beszállásolási törvényt akar elfogadtatni pl. az EU-ban: akinek van nem lakott lakása, oda kötelező jelleggel migránsokat kellene befogadnia etc.
Már bocsi, de Orbánt mikor érdekelték a törvények amikor kiállt és elkezdte mocskolni a baloldalt? Úgy kellett volna már akkor az egész bagázst közösség elleni izgatásért sittre vágni Bayerestől, Kövérestül, Orbánostul. Amit írsz az sajnos nem igaz.