A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
A két a Hatoscstornám tartott videóban úgy bele vágtam a lecsó közepêbe, hogy Einstein a sirjàban torgolódik mint egy nyilvános ringlispil.
Egyik relativitás elmélete se jó, épp úgy NEM mint a fénykvantum hipotézisa.
Maghadadás van, de noncs fúzió!!! Ezekrn túl NEM lehet részecskéket a mezökböl, vagy Nagy energiánál elö álítani. Az LHC épp úgy egy haszontalan müszer mint az ITER!
"A kísérletek árnyékában arra következettem, hogy az akadémikus fizika, Einsteinnel együtt, óriási nagyot tévedett!"
Ebben szerintem igazad van. Az einsteini relativisztikus fizika valóban nagy tévedés. A relativitás gondolata és a fotonelmélet teljesen hibás. A kísérletek nagy része is ellentmond neki. Ami jó benne, Lorentz és Grossmann munkájának köszönhető. Haláluk után Einstein mindkettőjükről megfeledkezett.
"Az atomisztikus fizika, nem csak egy biztos lábon álló elméleti fizikai modell, hanem ebben a természeti jelenségek hüen leírhatók!"
A "biztos lábat" Szász Gyula képzelgései jelentik. Az "atomisztikus fizikának" nincsenek gyakorlati eredményei, és prognózisai. Nem is fizika, hanem áltudomány. Szász Gyula egy felforgató ügynök, aki az európai kultúra lerombolásával próbálkozik. Orvosi eset.
DezsoKE, az általad megértetlenül betett cikk, az arXiV-ról "Precision Gravity Tests and Einstein Equivalence Principle" 2020 junius 16.-ról, hazugságok, rossz mérések gyüjteménye, ami csak azt akarta elérni, hogy Einstein tudományos pápának igaza legyen a hívök elött, az ö megjövendeléseiben.
"Sajnos rengeteg elvégzett kísérlet (akár tíz nagyságrenddel pontosabban, mint te) azt az eredményt hozta, hogy a szabadesés egyetemes."
Ez kimondottan nagyhazugság! Nem végeztek el a fizikusok ejtökísérleteket, pl. 100 m magasságról különbözö anyagokkal az elmúlt 400 évben egyet se!
"A világnak pedig halvány fogalma sincs, hogy ki az a Szász Gyula bá, és hogy a sok-sok éve meghaladott atomisztikus fizikát megint feltalálta valaki..."
Mi "haladott meg", te hülye?
Az energétikus fizikának, amit az akadémikus fizika követ, nincsen semmi jövöje, csak ostobaságok jöttek ki belöle, nem tudott semmi lényegest sem megmagyarázni, még a testek kétfajta tömegét sem a természetben. Azt viszont hogy kísérletekben kimutatva csak négyféle stabil elemi részecske létezik a természetben, nem veszi tudomásul!
Egy olyan fizikában kiképzetlen bohóc, mint te vagy, meg csak fogja be a bablesöjét, ahhoz, amiröl mások tudományosan beszélnek.
Megint tévedsz! Hogy a testeknek kétfajta tömege van és ezek majdnem ezreléknyi nagyság rendben különböznek és ezért a testek szabadesése ejtökísérletekkel elleenörizhetöen NEM egyetemes az az atomisztikus fizika következménye, és NEM Gyula bá álma.
Nyilvánvalóan csak négyféle stabil elemi részecske, az e, p, P és az E, létezik. Hozzá kell füznöm hogy kvarkok NEM léteznek.
De igen, értem, hogy kétféle tömeg van. Azt is értem, hogy SZERINTED ezek különböznek. Sajnos rengeteg elvégzett kísérlet (akár tíz nagyságrenddel pontosabban, mint te) azt az eredményt hozta, hogy a szabadesés egyetemes. Szász Gyula bá egy darab kísérlete szerint nem az. Ebből Szász Gyula bá arra következtet, hogy neki van igaza, és az egész világ téved. A világnak pedig halvány fogalma sincs, hogy ki az a Szász Gyula bá, és hogy a sok-sok éve meghaladott atomisztikus fizikát megint feltalálta valaki...
Úgy látszik te egyáltalán NEM érted a leírtakt: a testek kétfajta kiszámított tömegével kiegészitett Newtoni egyenlet a közelített mozgásegyenlet a gravitációs mezöben. És százszor megadtam azr is, képletekben, hogyan kell a súlyos és a tehetetlen tömeget kiszámítani az elemi részecskék számából az elemi tömegekkel.
Fogjál kezet jogemésztövel, pk1-gyel, constructtal, JimmyQ-val, meg az illyen ostoba hazudozókkal, és tünjetek el innen, az új fizikából, és hazugságaitokkal, tévhitetekkel támogassátok Einstein hittanát, amit átvett az akadémikus fizika.
A mindenki alatt NEM számítank a YouTube alatti videó néxettségét alapulvevö, kb. 4/10000 Einstein imádó hülye hazudozók, akik letagadják, hogy Newton mozgás egyenlete a kétfajta kiszámítható tömeggel, csak egy közelítése az atomisztikus fizikában fellépö c-vel terjedö nem-konzervatív gravitációs mezönek.
Ezek egy abszolút elhanyagolható minoritást képeznek, hiányzik belölük a józan ész is.
"Elég baj is ez, mert ez csak hitvallás és semmi esetben nem fizika!"
A fizika mérhető mennyiségek közötti összefüggések feltárásával foglalkozik.
Einstein gravitációelméletének páratlan eredménye, hogy egzaktul megadja a különféle gravitációs potenciálokon lévő atomórák járása közti különbségeket. Ez olyan tény, amelynek vitatójabolondnak nyilváníttatik.
Te Gyula bá! Hetente többször beírod, hányfajta részecskéd van, hatásintegrál, miegymás, több oldalon keresztül. Most egy nyamvadt képletet nem írsz be napok óta. Arra kell gondolnom, hogy nincs válaszod.
A topik címe: Milyen lesz a jövő fizikája? Az atomisztikus fizikáról azt mondod, hogy a jövő fizikája. Te találtad ki, te vagy a legnagyobb szakértője. Ezen a nyilvános fórumon azt kérdeztem tőled, hogy mi az atomisztikus fizika képlete a gravitációra? Szeretném összehasonlítani Newtonéval, amit szerinted kijavít. Tehát mi a képlet, kérlek tisztelettel?