Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Johnnyp Creative Commons License 2006.06.15 0 0 540
Halott az oldal???
Johnnyp Creative Commons License 2006.06.12 0 0 539

Helló!

Küldtem e-mailt a megadott címre engem nagyon érdekelne az elektronika.

Köszi.

Előzmény: Opel Tigra (532)
Opel Tigra Creative Commons License 2006.06.06 0 0 538

Szia !

Nekem is ugyanez a bajom, hogy rángat, eleinte pedig kerge volt az alapjárat.

De most már csak rángat. Nálam a hiba 3 hónapja jött elő, de sajna még nem tudtam megcsináltatni. A hiba oka az AGR szelepben van. A szar minőségű magyar benzinek kénesek, és eltömítí az AGR szelepet, emiatt nem tudja megfelelően előállítani a motor számára az elegyet. De okozhatja ezt még az is, hogy a szelepfedőtömítésed ereszt, emiatt a gyertyák olajban állnak.

Twinr Creative Commons License 2006.06.04 0 0 537

Sziasztok!

Páromnak 1.6-os Tigrája van néhány hete, semmi gond nem volt vele, pár napja nehezebben indul, időnként rángat, és az alapjárat teljesen kerge. Valaki tapasztalt már ilyet?

sanyesz81 Creative Commons License 2006.05.30 0 0 536

Hali.

Igen jól gondolod, valóban a rádió fölötti részt

szeretném szétszedni.

Legalább is jóó jenne...

A műszerfal sem volt kutya!! :)))) Egy jó 3/4-óra volt amig rájöttem

hogyan lehet a kormány levétele nélkül kiszedni. De az sikerült!!!

Most megpróbálom a középrészt úgy szétszedni, ahogy te montad.

Legrosszabb esetbe felgyújtom az egészet!!!  :)))))))) 

Majd megirom, hogy sikerült-e , vagy hamut lapátoltam-e.

Üdv.    és köszi a segítséget!!!!

Opel Tigra Creative Commons License 2006.05.28 0 0 535

Sziasztok !

Miért nem csatolja a képet a hozzászóláshoz ez a kis szemét ?

Ha valaki tud, segítsen ! Köszönöm !

Opel Tigra Creative Commons License 2006.05.28 0 0 534
Ime egy középkonzol !
Opel Tigra Creative Commons License 2006.05.28 0 0 533

Szia Sanyesz81 !

Ha a rádió fölötti középkonzolt szeretnéd szétszedni, akkor felkötheted a gatyád, mert Én amikor a középkonzol világítását csináltam, na akkor nehezebb volt szétszedni, és összerakni, mint a ledeket beépíteni. Előszőr is ahol az a tológomb van, hogy a külső vagy a belső levegőt szeretéd kevergetni, na azt a fedelet le kell venned, alatta van 2 csavar. Utánna a 3 tekeröcskét kippattintod a helyéről. A középsőnél, amivel a ventillátor erősségét állítod, ott van egy kis lyuk oldalt, oda bedugsz egy vékony csavarnyúzót, benyomod, és akkor kifelé ki tudod húzni. Aztán most jön a neheze !!! A végszomb melletti 2 beáramlóban van 2 csavar. Namármost ahhoz, hogy hozzáférj ki kell venned a 2 beáramló elötti rácsot, ami nem lesz kis feladat. 2 vékony csavarhúzó kell hozzá, és türelem, mert ha nagyon feszegeted, akkor meg fog látszani a középkonzolon. Ha ez megvan akkor már tiéd a pálya.

Előzmény: sanyesz81 (528)
Opel Tigra Creative Commons License 2006.05.28 0 0 532

Sziasztok Várpalota, Veszprém, Fehérvár környéki Tigra őrültek !

Akit érdekel Tigrába olyan elektronika, ami a központi zár bezárásakor felhúzza az oldalsó ablakokat, és behúzza a tetőablakot, az írjon a kukucs-kukucs@freemail.hu címre. Nagyon hasznos dolog a lehúzva felejtett ablakok esetében. Ha már egyszer lehúzva felejted, és emiatt meglopnának, visszajön az ára.

csörike89 Creative Commons License 2006.05.28 0 0 531
Sziasztok! Jön valaki közületek Június 10-11-én Esztergomba Opel- és tuningtalira?
aa01 Creative Commons License 2006.05.27 0 0 530
na ilyentzu
aa01 Creative Commons License 2006.05.27 0 0 529
hello tigrasok!! van egy tigram es nagyon kellene ra egy ilyen alufelni. Van valakinek vagy tud valahol? zoli001@vipmail.hu
sanyesz81 Creative Commons License 2006.05.27 0 0 528

Szevasztok.

Lenne egy apró kérdésem.

Nem tudjátok véletlenül, hogy a középkonzolt hogyan lehet szétszedni????(t.szetesen Tigráról van szó)

Ugyanis a levegőkiömlő és a rádió között tombol a sötétség!!!!!

A műszerfallal nem volt gond, de ez egy kicsit keményebb :)))))

Előre is közi

kacsa_ Creative Commons License 2006.05.26 0 0 527
Altalaban akkor vallalnak garanciat a termekre, ha hivatalos helyen szerelteted be. Ugyhogy szerintem mindenkeppen vidd el valahova, egyszerubb...
Előzmény: csörike89 (526)
csörike89 Creative Commons License 2006.05.25 0 0 526
Hello! Én egy csajszi vagyok és hamarosan cserélném a gyári Opel fejegységet és azt szeretném kérdezni,hogy szakembert igényel vagy csak ki a régi és be az uj? Kell-e valami átalakító vagy ilyesmi! Előre is köszi!
Opel Tigra Creative Commons License 2006.05.17 0 0 525

Sziasztok Várpalota, Veszprém, Fehérvár környéki Tigra őrültek !

Akit érdekel Tigrába olyan elektronika, ami a központi zár bezárásakor felhúzza az oldaló ablakokat, és behúzza a tetőablakot, az írjon a kukucs-kukucs@freemail.hu címre. Nagyon hasznos dolog a lehúzva felejtett ablakok esetében. Ha már egyszer lehúzva felejted, és emiatt meglopnának, visszajön az ára.

Törölt nick Creative Commons License 2006.04.30 0 0 524

Szia!

www.opel-magazin.hu

Itt szerintem találsz letölthető kézikönyvet.

ccorsa

Előzmény: ket164 (523)
ket164 Creative Commons License 2006.04.30 0 0 523

sziasztok! Én 1 hónapja vettem a tigrámat, '96-os 1,4i azóta ki sem bírok szállni belőle :-)

eddig semmi probléma. olaszból hozták, nálam van elösször Mo. forgalomba :-)

(női tulaj). A zöld kártyánál a hőfokot nekem is be kellett állítaniuk, akkor egy kicsit megijedtem. Nálam is ingadozik, de ez gyárilag ilyen utánnanéztem. Gyönyörű állapotban van, mondjuk a jobb eleje koccos volt, de ezzel fel világosítottak vásárláskor. Nem bántam meg gyönyörű és dinamikus kis autó. Egy magyar kézikönyv nem ártana, ha tudna valaki küldeni azt megköszönném.

Omegatd Creative Commons License 2006.04.27 0 0 522
1.4-es motoron a csip nem sokat dob, max 8-10 lovat, de lehet, hogy még annyit sem...
Előzmény: Trebron82 (521)
Trebron82 Creative Commons License 2006.04.26 0 0 521

Sziasztok!

Azt szeretném kérdzni, chip-eltetett-e mér valaki 1.4-es Tigrát, mert állítólag pörgősebb lesz, nem lesz meg az az opelos lomhasága, illetve érdekelne hátsó szárny a tigrisemre!

kacsa_ Creative Commons License 2006.04.13 0 0 520
Van negy db 195/50-es nyari eagle f1-em hasznalt elado, ha erdekel :)
Előzmény: TKH7 (519)
TKH7 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 519

Egy kis segítségre szorulok!

Kellene legalább két új gumi a tigrisemre, de mivel egyenlőre nem tudok 4 nyári, majd 4 téli gumit venni, azt gondoltam, hogy 4 évszakosat választok. Minden honlapon keresgéltem már, de ebben a méretben (185/55R15) csak a Goddyear-nek van két fajtája (30.000 felett) és semmi más.

Létezik valami más is, vagy esetleg más méretben kellene nézelődnöm?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Öcsi, nálad van-e már valami eredmény?

esquisstigra Creative Commons License 2006.04.09 0 0 518

csao

szerintem az abs jeladód adta meg magát, igazából nem tudom hogy van a calibrán a gólyalábon van az abs jeladó,

de egyébként elég neki egy kis ütés vagy víz

leveszed a kerekeket és elméletileg látod a házat +dugót, haverom caliján megvolt repedve a dugó és neki is ezt csinálta, bár ő vett egy bontott gólyalábat és azon jó volt az abs jeladó

ezeket nézegesd meg

eddig nem kerestem az ilyen oldalakat de most építgettem az autómat és szívesen kinéznék egy ilyen találkozóra

, szoktak lenni találkozók?

vagy valami tigrás okosság?

köszi

Előzmény: zsokess (498)
ocsi7777 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 517

szia itt még semmi ,de nagyon elvagyok keseredve,úgy gondolom a hétvégén veszek egy másikat.kecskeméten van kettő.majd jelentem ha tört,valami.jó utat neked ,s csak lassan.

szia

Előzmény: TKH7 (513)
kacsa_ Creative Commons License 2006.03.21 0 0 516
Nagyon olcsot nem eri meg venni, mert ha nem eleg jo, akkor sok szennyet atenged, az meg nem tesz tul jot a motorblokknak. En a helyedben K&N-et vennek. Viszont ha nem betetszurot veszel, es kiiktatod a legszurohazadat, akkor oldd meg hogy hideg levegot szivjon, mert sajnos nagyon kozel van a motorhoz, kicsi a motorter, es az eoctech motorok ontjak magukbol a meleget, a szuro meleg levegot fog beszivni, amiben kevesebb az oxigen -> romlik a menetteljesitmeny
Előzmény: roberto-77 (515)
roberto-77 Creative Commons License 2006.03.21 0 0 515

Sziasztok!!!

A problema elmult magatol.Most sportlegszurot probalok betenni, azt hallottam a kingdragon nagyon jo !Olcson hol lehet hozzajutni,milyen arban van?

roberto-77 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 514

Sziasztok!!!

Nekem van egy 1999 nyari ezust tigram.Egy honapja vettem idaig nem volt vele gond.Tegnap ota mikor beinditom olyan hangot ad a motor mintha rainditanek.Idaig tök szépen indult most nem tudom ezt miert csinálja.Ha valaki igy látatlanban tudna segiteni vagy tapasztalt hasonlot elöre is köszönöm a segitseget.

Üdv:Roberto

TKH7 Creative Commons License 2006.03.13 0 0 513

Csak várjál türelmesen, megéri. Ha mást vettem volna, nem is tudnám, hogy milyen csodát mulasztottam volna..., de igy tudom, milyen csodám van.

Az előbb kimerészkedtem a hóviharba, hogy begyujtsam és olyan szépen indult... mmm...

Előzmény: ocsi7777 (512)
ocsi7777 Creative Commons License 2006.03.13 0 0 512

szia hát itt még semmi de örülök hogy te örülsz .most már csak nekem kéne ....

itt az eladó vacilál,igaz nézhetnék másikat na meg van mivel autozni de nekem ez kell.ez németh ő hozta be kintről mert kint dolgozik.na majd meg lessz

ha meglessz elmegyek megmutatom?!

na hello

ernő

Előzmény: TKH7 (510)
TKH7 Creative Commons License 2006.03.13 0 0 511

Hát..., nem sikerült a képet beszúrni, még próbálkozok vele:))

Előzmény: ocsi7777 (509)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!