Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Ha saját néven akarsz írni, akkor kaphatsz Ident státuszt, akkor senki sem kételkedhet, hogy te te vagy - küldj nekem emilt és megbeszéljük.
Zenekarról (vagy akármilyen társulatról, szervezetről stb.) viszont minden további nélkül nyithatnak topikot, moderálni legfeljebb akkor fogják, ha alpári stílusban megy a duma. Tetszés, nem tetszés, igazság, hazugság nem játsz szerepet - a modulák nem bírák, nem dolguk az Igazság kiderítése, különben is mindenki azt és annyit hazud, amennyi csak Lyól eles...
"Csalódnod" kell, kisapám. Azért valahogy' túléled, nem? Ha a moderátor megmondja, hogyan tegyem, kész vagyok bebizonyítani, hogy én vagyok Szendőfi Balázs, az érintett zenekar vezetője.
Remek! Szóval akkor sem lehet töröltetni a topikot, ha az érintett zenekar vezetője kéri? Vagy az a baj, hogy nem tudom bebizonyítani, hogy én az vagyok?
Szeretném töröltetni a topikot, amit ez az illető a zenekaromról nyitott "Mindflowers, mine of lowers, tökjó" címmel. Ha topikot akarok a zenekaromnak, majd nyitok egyet.
Te hülye vagy! Miféle moderációs szabályt sért az, aki az általad fennen hangoztatott IRL adataidat írja le?
Feltéve, hogy igaz amit írsz és valóban az vagy akinek mondod magad.
Nem az adataimat féltem, már mondtam. Nem erre hivatkozva hoztam a kérésemet, hanem hogy az illető moderációs szabályt sértett.
A belinkelt mp3 a Mindflowers zenekar IMPROgressive c. lemezéről származik. Én vagyok a zenekar vezetője. Nem tudom, mivel győzhetném meg erről a t. moderatúrát...
Miért?
Egyszerűen nevetséges, hogy egyik pillanatban félted az IRL adataidat és erre hivatkozva követeled mások tiltását, a következőben meg saját magad adod ki állítólagos adataidat.
Röhej. Szerintem egy ócska kis provokátorhoz van szerencsétlenségünk személyedben és közöd nincs a belinkelt mp3-hoz.
No mind1.
B+! Te tényleg ritka szánalmas egy alak vagy.
Egyik pillanatban IRL adatok miatt siránkozol, következő pillanatban meg épp IRL identitásod szerzői jogait védelmeznéd...
:D
Nem kizárólag e miatt a topic-od miatt érdeklődtem. Téged innen ismerlek. Lassanként utoléred ragikát az egy napra jutó feljelentgetések számában.
Azt meg én is mondhatom, hogy megsértette az illető a szerzői jogaimat.
Ahhoz kellene minimum egy IRL név és egy Ident státusz.