Ja. És még maradok is egy darabig. Tök egyedül. Amúgy reggel 6 óta itt vagyok... Holnapra kell valami, ami pénteken még szerdára kellett. Alone in the shit. Báj.
Szed bát trú: ma bajnok leszek. Munkahely - Retek viszonylatra érvényes menetjegyemet visszaváltom és a pé'zt széjjelosztom a szegények közt. Legalább sör lenne...
Meghibásodott a "munkahelyenmaradás" vezeték lezáró szelepem, ezért most lassan elszivárgok a dolgozóból. Kiszivárgok a szobámból (még előtte leszivárgok az informatikára, aztán visszaszivárgok a szobámba) leszivárgok a lépcsőn, kiszivárgok a parkolóba, beszivárgok a kocsiba és ezerrel haza száguldok.
Szerintem Ti is vegyétek elő a pajszert és kezdjétek megmunkálni az említett szelepet, hogy gyorsabban menekülhessetek.
Veri röviden:
1.) Ügyfélmegtartási célzattal próbálunk adatbányászni, ehhez kellene a konzultésön.
2.) Igazából már pedzegették a dolgot a múlt héten, de a határozott válasz elől határozottan elzárkóztak, és csak most derült ki a villámcsapás az égből.
3.) Csütörtökön már kissé emelt hangon adtam jelét az elégedetlenségemnek, de ordítani (sajnos) nem célszerű.
4.) Én itt folyamatosan csüngök. Az alapvető problema az, hogy felelősségem az van, de hatásköröm, hogy jól ...-n rúgjak valakit, ha az illető nem készül el (nem is kezd neki) a feladatával(nak) nincs.
Sz'al nyomorult életemet leginkább a folytonos rettegés jellemzi, hogy mikor , ki, mit ..sz el.
Most a rettegésnek azt a formáját választom, hogy ülök a gép előtt és töröm a fejem, hogy miként adjam be drága páromnak azt a tényt, miszerint holnap kezdődő két hétre tervezett (ha-ha-ha) nyaralásunk minden harmadik napját a cégnél fogom tölteni.
Pok Ussz,
Kérlek nekem is jósolj. A Richter skála szerinti milyen erősségű tökön rúgásokat fogok én még kapni az elkövetkezendő pár hétben.
Szia agresszívmalac,
Az élet mely területén vannak ilyen tróger alakok?
S Veled közölték ma, hogy nem tudnak menni?
Ha igen, ordítoztál velük egy jót?
Ezért kár volt Téged korábban megcsüngetni !
Csak annyit szeretnék jelezni, hogy a mai nap rendkívül sz@rul alakul. A hétvégén házon belül már mindenki egyetértett mindennel, alá is írtak mindent(!!!!!!!!!), most viszont ki az aki ki akar velünk b@szni ?
A vállalkozói oldal. A jó ideje leadott igényra ma(!!!) válaszolnak (amikor a munka kezdődne), hogy nem tudnak embert biztosítani.
Ha én most rendelkeznék egy interkontinentális ballisztikus taktikai atomfegyver indítókódjaival, nem haboznék...
Csak azért fröcsögök itten, mert tele van a hócipőm és most legszívesebben a retekbe mennék én el.
csiribá, csiricsáré...
ködösül a tekintetem...
nézem a sejtelmes árnyakat...
banyek, ez az akvárium,
szóval csontok, hamu, kockavetés miegyéb:
bluemoon: én már látom.....
"Az életben egyszer talán majd nemet is tudsz mondani."
:-)
Nálam is érvénybe lépett a "pok ussz törvény", ez hihetetlen.
Csütörtök-péntek végig vidéken voltam. (3.40-kor kellett kelnem és 02.40-kor, hajnalban feküdtem le legkorábban) Teljesen KO vagyok. Úgy terveztem, hogy addig alszom, míg csak tudok, no work, stb..
Mobil csörög hajnalban (6.23), depressziós barátnő (a pasija 7 hónapja hagyta el, azóta pátyolgathatom a lelkét) - alvás 7.10-tól
Mobil csörög (8.30) be kéne ugranod, nem jött el X., csak te segíthetsz, stb.. 0 alvás, az úttörő ahol tud segít alapon indulás. - munka vége 13.00
Mobil csörög (13.10) muszáj x dolgot megcsinálni hétfőre, nélküled nem megy, gyere be.
Most itt vagyok romjaimban, fog.sincs mikor húzhatok a retekbe.
már párszor kedvet kaptam hozzá, de mindig közbejött valami vagy valaki :-((((
most azonban télleg elhúzok a retekbe, mert tele lett a hócipőm a 7-tel, különben is nyár van meg ilyenek meg tegnap dolgoztam is és az eléggé megviselt, hogy eredménye is volt :-)))
majd jövő 7en itten maradok, mert valamikor meg kell pucolni a sok retket, ami összegyűlt :-DDD
Én most (ezt nagyon halkan mondom) csöndben elsunnyogok a retekbe.
Azért csöndben és azért sunnyogva, mert ha észreveszik, hogy látványosan lelépek akkor még képes az ellenség és megvalósítja a "pok ussz törvényt".
Ezt meg ugye nem akarnám. Sz'al mindenkinek izé, meg kellemes satöbbit, hónap asszem úgyis be kell néznem egy kicsit a dolgozdába.
Látod?
Nem konyhaszekrényt kellene (bark)ácsolnod, hanem valami csocsesz gurulós táskát. szakmai ártalmakról: egy haverom nyáron vízórákat olvasott le. A "Vigyázat, a kutya harap !" felirattal szemben már immunis volt. Nagy nyugalommal, rutinosan be is kolbászolt egy ilyen táblával jelzett területre (őt ugyan nem tévesztik meg...), kutya sehol. Lement az aknába. Dolgát végezvén jönne fel, azonban két dög tornyosodott felette. Dob(b?)ermanok voltak - s kb. annyira voltak barátságosak, mint amilyenek elől Steve Martin menekült az Örömapában.
Aznap délutánját az aknában kuporogva töltötte, míg a háziak haza nem jöttek.
Utána ment a retekbe.
Ááááááá.
Ez már nem az a kenguru erszény típus. Van az oldalába erősítve egy mobájl(irrídijum)fónnal összakapcsolt mocsári top (azaz láp top), erről olvasom fel a leveleket. A táska hagyományos része arra kell, hogy legyen miben pofára esnem, ha menekülnöm kell a kutyák elől.:)
Persze, bocs, én is akartam :)-ogni, csak rohanok a retekbe, késésben vagyok, amúgy meg neked van igazad, az (55)-től még nyugodtan lehetnék postás. Vagy portás? Vagy mi. Na.
Na jó maradok még egy kicsit és csak utána megyek a retekbe.
Egyébként tudjátok milyen strapás azt a sok levelet kivinni ?
Arról nem is beszélve, hogy most éppen a 10.-re megyek fel gyalog (rossz a lift) egy sürgős levéllel és amilyen pechem van, megint meg fog harapni a címzett kutyája. :-)))