Kedveseim! :-)
Kis HTML prgoramnyelv ismeret szükséges hozzá, hogy ilyen édes, cuki izgő-mozgó dolgokat tudjatok csinálni. Nem akarnám, hogy ezt a topicot próbálgatásokkal töltsétek meg, ezért ajánlom figyelmedbe a HTML-suli kezdőknek című topicot, ahol mindent megtaláltok, mi szem-szájnak csak ingere. Oda mingyárt beírom hogy kell csinálni... Ciao!
szia retix, engem is fáraszt végigolvasni minden hozzászólást. Azért volt jobb a Láda, mert csak akkor lehetett olvasni, ha benne voltunk. a tegnapiak, meg az azalőttiek eltűntek. Mulandóbb volt, megismételhetetlenebb.
Már várom én is hogy újra legyen(nem mintha olyan sok időm lenne, de biztos fogok szakítani néha)
Arafat már régóta eszi a maceszt. Jó nagy darab tokaszalonnákkal. Kisbicskájával vereshagymakarikákat katonázik hozzá.
Aztán nyomja be protkó mögé.
Helló béby! Nocsak, ezekszerint fejlődik a "zifjúság"? :-) Ippen itt a zideje, hogy mán HTML-ben is kezgyen profi lenni, necsak a csodajárgányt csinosítgassa! :-) Majd értesíccsé, hogy megsasolhassam a remekművet! Tégedet meg csókollak, ciao! :-)
1. napirendi pont (lévén, hogy 804 körül írtam legutóbb, és lusta vagyok végigolvasni mindent, és ezért 200/oldalt kértem, ami valami 834-gyel indult, így nem tudom, hogy kinek voltak velem szemben fenntartásai): Zorró: én nem haragszom rád, mert akkor érdekelnél, csak nehezen viselem, ha valaki veri a mellét, hogy majd ő aztán hú de hamar, napok kérdése, és megjön, mint a várva várt menszesz, na szóval, a gondom csak az, hogy semmit nem tudsz tenni az ügyben. Ez nem baj, ettől még lehetnél kedvelt, csak ne adnád el magad bennfentesnek. De ám jó, tegyed. Én meg Arafatot ráveszem a maceszevésre.
...HÁHHHHHÁÁÁÁÁ! Üdv.
Kedves Vándor,hogy pont egy lány előzött be...navárjá' hívom Vadsuhhantyút....
-brrrring....bbrrrinnng... (telefoncsörgés)
- Háló.
- Szevasz Sás fijam. Itt Smile.
- B+,most keltem (lévén deli 12 óra)
- Navárj,figyusz,ezthallgasd: NEm a Fáradté lett az ezredik...
- Hö?
- Mondom,na.
Két perc harsány hahotázás...
-Húúúú,apám,ez aztán a hír,na megyek és csámcsogok rajta egyet.
-Oké,énis azt teszem...
Dejó, hogy mindenki előkerül lassan:-)))
Appa mondá: rettegjél, a csodagép nemsoká felkerül a netre, és sokkal szebb, mint a tiéd valaha volt is:-))))))