Sziasztok!
Nálunk is esett délelőtt , no nem tul sok , holnap
mindenesetre nem kell a füvet locsolnom .
Ahogy Grimbi , én is dolgozom egész hétvégén . :(
Mit olvastál outdownS?
Nekem Vonnegut a kedvencem.
Nalunk reggel is, delben is, delutan is esett. Tehat, amit mar reg nem tettem: reggel lustalkodas, delben szilvasgomboc (s.k.!), delutan lustalkodas egy regi kedves konyv tarsasagaban. Meg egy esos vasarnap is lehet jo!
:) Köszi , ez kedves volt!
Nem annyira vészes a dolog , de nagyon felbosszantott
ez az áremelés. Már eddig is jóval drágább
volt mint a Matáv , és most egy ezressel még többe
kerül és kevesebbet kapok érte, mint eddig.
Na jo ez ugysem ide tartozik!
Szóval eső semmi , de estére nagyon lehült a levegő. Ma szüreteltünk egy tonna borsót ,
nagyon finom .
Ahogy elnézem napokig pucolhatjuk.
Sziasztok!
Nálunk szintén , dörgés-villámlás aztán
meg semmi. Telepitettem a csöpögtető rendszeremet
a telekre , aztán egész nap járattam a szivattyut.
Hálásan köszönöm azt a majdnem fél mm-t is.Esetleg rendelhetek egy világkörüli utat is?Cserébe elárulom,hogy Kisujon min.12 fok,max.28 fok,1018 Hgmm légnyomás volt tegnap.Tozatu
Ismeritek azt, a Petőfi verset, amely úgy kezdődik, hogy: Komor, mogorva férfiú volt Orbán/Pedig oly' vidám hajnal pirult az orrán...?
Hétvégén gyermeknap, e tény még Orbánunkat is arra készteté, hogy felmelegedjen és elmosolyintsa magát.
Engem meg, hogy pipára gyújtsak, mert május van.
Őszintén együttérzek veled...remélem nem pótolhatatlan a kár. Nálunk is hatalmas szélvihar volt, de szerencsére rövid ideig tartott. Olyan érzés volt, mintha egy hatalmas ventillátort bekapcsoltak vona, annyira a semmiből jött. Pár éve ilyentájt egy orkánszerű szél 40 éves fákat tört derékba.
Mi megusztuk nehany lomb leszaggatasaval. Eso viszont nem jott. Ma valahogy nem volt kedvem a kerthez ebben a szelben. Helyette kertesz-konyveket nezegettem. Na de majd holnap! Elszaradt tulipanlevelek es frissen zoldello gazok varnak.
Nálunk is óriási szélvihar volt, az utcán több fát kidöntött a szél, a botanikus kertben is most néztünk körül, több fát is tönkretett, derékbatört, főleg a vasfák károsodtak, meg azok, amikre rászakadtak. A teljes kárt csak holnap reggel tudjuk megállapítani, mert már sötét van. A birtokon a sátrunkat biztosan megint elvitte a szél... (de a kettőnek a vázából csak össze tudunk állítani egy újat).
Sziasztok!
Hozzánk egy félórával ezelőtt jött meg a
szélvihar. Eső még nem esett.
Áramszünet viszont már volt , el is szállt a
munkám , hiába no ,menteni , menteni, ötpercenként!!!
OutdownS, én is így tudom, de mi van akkor, ha nem teljesen vágom vissza a díszfűvet ősszel, Ő meg betakargatja jól avarral, hmm? Blamában hagyott a szemét posta, és tudod, jó tett helyébe addig várni...