Hát az elég megdöbbentő volt, hogy a sorsolásra is ráfogták...
De ez hozzátartozik a mindennapjainkhoz, hogy ha pl a stúdióban lehúzzák a magyar válogatottat, akkor másnap nem kellene bemenni a dolgozónak melózni...
Nézzétek meg pl Hajdú B. Istvánt, aki szerintem az egyik legklasszabb és legobjektívebb riportere volt az országnak, még ő sem teheti, teszi már meg, hogy a magyar labdarúgó válogatottat, vagy a Fradit negatív színben tüntesse fel.
Viszont a szurkoló megtehetné, de az izlandi meccs után alig lehetett hallani mértéktartó véleményt, volt minden, a világ egyik legjobb csapata a mienk, kiderült, hogy a végjátékban is szuper a csapat, vannak világklasszissaink és ha hozzájuk felzárkóznak a többiek, akkor...
Most meg ugyanazok ócsárolnak.
Pedig aligha hiszem, hogy a játékosok ne akartak volna nyerni.
Csak egy európai középcsapat ilyen, nyerhetnek Izland ellen, ha minden összejön, meg ki is kaphatnak bántóan gyenge játékkal a Portugáloktól..
Ez van.
Kkubszinten:aki sok-sok magyart akar Veszprémbe, az egyben ott is a középszert akarja látni..
Ha az kérdésként felmerülhet, hogy mi a baj a csapattal, klubbal, akkor ez mindent megmagyaráz. Az, hogy ez az ember nyilatkozhat cégvezetőként, az maga a szégyen. Nem hiába mondják felülről …..
Én is írtam a VB fórumba a meccs előtt hogy ez is piszok kemény meccs lesz, mert a portugálok is gyorsabbak nálunk támadásban, ráadásul ellenük az álövés sem fog úgy menni mint Izland ellen, mert magasabbak erősebbek az izalndiaknál.
Kaptam is rá pár minuszt. Pedig ez az igazság, sajnos be is jött.
Azt a meccset az izlandi kapitány b.szta el, hogy nem forgatta a cspatát azon a meccsen sem, meg a portugálok ellen sem. Kifingottak az utolsó negyedórára.
Persze kellettünk mi is hozzá, hogy azért ott legyünk amikor kell. De az izlandi kapitány hülysége nélkül szerintem az a meccs sem lett volna meg. Így viszont csodát tettünk azon a msccen.
Persze. Akármennyire is a mennyekben járt a studio meg az nso, az egy kisikerült eredmény volt csak. Most meg megy a fingfestés, hogy valójában a mi sorsolásunk volt a legrosszabb. Nem a sorsolásunk, hanem a teljesítményünk volt az. Ennek a csapatnak sajnos sem karaktere, sem kimagasló játéka és játékosai sincsenek.
Tudom, hogy nem elegáns a padlón lévőbe még belerúgni, de szerintem Izland ellen is alárendelt szerepben voltunk.
Ma Marci jó, de semmire sem megyünk vele, egy gyenge csapat ellen...
Ami szerintem igazán bántó, hogy nem egy sziporkázó Portugál csapattól kapunk épp ki. Hihetetlen, hogy mennyire alacsony színvonalú meccs. Olyat, hogy egy szélső nem tud labdát vezetni, én utoljára női meccsen láttam. :(
Aki reklamálja a magyar játékosok hiányát a Veszprémben, annak javaslom megnézni ezt a Portugál meccset. Fájdalmas... és dühítő, még akkor is, ha nem az ott lévők tehetnek arról, hogy ennyit tudnak.
Kedvenc részem az volt, amikor azt mondta, hogy Sagosenről már 18 évesen lehetett tudni, hogy világklasszis lesz. Ezek szerint amikor 17 évesen itt járt próbajátékon ebből még semmi nem látszott és ezért lett hazaküldve...
Bocsássatok meg de engem kiráz a hideg amikor hallom ezt az embert !:/ Régi fórumon mikor ő is fent volt elég "érdekes" beszélgetéseket tudott velünk csinálni én már ott se csíptem .Mikor elhintett valamit aztán utána meg mikor valaki kérdezett tőle evvel kapcsolatban valamit akkor meg besértődött..Ahogy hallottam ő a magán életben is egy ilyen személy.Egyébként megint egy demagóg és semmitmondó nyilatkozat ahogy Nagy Lacitól halhattunk pár hete már.
Szerintem nem kap senki semmit ha jövő év közepén elmegy Cupara a Bukarestbe .Speciel én nem ejtek könnyet érte ..Nem azt mondom ,hogy rosszul védett itt de azért kimagaslót se alkotott .Ő tipikus egy nagy csapatba egy második számú hálóőrnek tökéletes .Szerintem a Bukarest részéről nem egy rossz választás mert jelenleg nem top csapatok közé tartozik de elég jól alakul a csapat és van egy elég jó edzőjük is .Ott ő első számú kapus is lehet majd .Más kérdés ki jön ide a helyére mert elég szűk a piac jövőre .Azért akárkit nem hozhatunk mert azért sokszor látjuk ,hogy Corrales hiába klasszis kapus azért ő is el tud tűnni meccsekre ...
szerintem amúgy Cupara nem tolt ki a klubbal a hosszabbításkor - sőt, ellenkezőleg...
lehet hogy voltak akkor már megbeszélései más klubokkal, de ő azért aláírt 1+1 évre.
ezzel egyrészt ad minimum másfél évet a klubnak, hogy megtalálja a helyettesét, és ha 24 nyarán akar dobbantani, akkor pénzhez juttatja a klubot.
hosszabbítás nélkül ingyen menne idén nyáron, mi meg kereshetnénk fél év alatt egy kapust...
amúgy nagyon nehéz a helyzet...egy Rodrihoz hasonló világklasszis idejön? ha túl fiatalt hozunk, mi lesz ha Rodrival történik valami?
ezt a kapuskérdést jobban is lehetne menedzselni, ahogyan Flensburgban tette Möller meg Buric, vagy Möller és PdV Barcelonában, vagy ahogyan Árpi Hombradossal a CIudadban, vagy Sariccal a Barcában...
Montenegro Irán 34-31 Vujovic 9 gól és a meccs legjobbja.Elötte Spanyol -Montenegro 30 -25 Vujovic 7 gól.Formába van az állítólagos jövőbeli átlővönk..