A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Szerintem Brémában felmerült, hogy Szász Gyula pszichiátriai beteg, és emiatt a pénzének elfogadása erkölcsileg, ill. jogilag aggályos. Esetleg a családtagjai kérésére lett leállítva a költséges kísérletezgetés.
Konsztantyin Eduardovics Ciolkovszkij óta, létezik a rakétatechnológia. Ezt fényezgetik 1903 óta. Jeff Bezos meg Branson haverja a saját pénzén (?) ünnepelteti magát, mert félórára súlytalanságba juttatta magát egy visszatérő kapszulában.. /Egy ejtő kísérlet sorozat költségei elenyészőek ezekhez képest./
"Szóval akkor ki hasonlít a laposföldesekhez, hölgyeim/uraim?"
Hát te. Az a laposföldes, aki képtelen befogadni az újdonságokat, és foggal-körömmel védi az elavult elméleteket. Miközben képtelen észrevenni, hogy döglött lovon ül.
Szóval egyértelmű, hogy itt te vagy a laposföldes.
Abban látom a buktatót, hogy ha már megengedték neki a kísérlet elvégzését, miért tiltották le az első pottyantás után? Ha az általad felvázolt metódust végig csinálhatja Gyula bácsi, akkor lehet az is, hogy meg sem jelenik vele a neten, a Yutube-on, meg a könyvtárakban, mert valóban nincs hírértéke. Azzal, hogy mindenhol reklámozza, csak az igazát akarja bizonyítani. Második, vagy további ejtési lehetőségtől meg el van tiltva. Milyen /tudományos/ alapon?
Elkezdtetek engem lelaposföldezni, mert a laposföldes topikban magyarázom a hibás laposföldes elméleteket, tévedéseket, hazugságokat, stb. Na de nézzük meg, milyenek a laposföldesek és milyenek az újfizikusok!
Laposföldes: tagadja a modern tudományt, és a régen meghaladott laposföldes tudatlanságot vallja
Újfizikus: tagadja a modern tudományt, és vagy régen meghaladott tételeket vall, vagy más véletlenszerű sületlenséget talál ki
Laposföldes: tagadja a modern tudomány bizonyítékait, kísérleteit, eredményeit, gyakorlati felhasználását
Újfizikus: tagadja a modern tudomány bizonyítékait, kísérleteit, eredményeit, gyakorlati felhasználását
Laposföldes: nem tud a saját maga által vallott tételekre bizonyítékot adni (mert nincs ilyen), ezért inkább ócsárolja a valódi tudományt
Újfizikus: nem tud a saját maga által vallott tételekre bizonyítékot adni (mert nincs ilyen), ezért inkább ócsárolja a valódi tudományt
Laposföldes: próbálja a tudomány nyelvén igazolni a nézeteit, de nincs benne köszönet, mert vagy eleve hibás elvből indul ki (pl. lapos a Föld), vagy semmit nem ért a tudományhoz
Újfizikus: próbálja a tudomány nyelvén igazolni a nézeteit, de nincs benne köszönet, mert vagy eleve hibás elvből indul ki (pl. nincs egyetemes szabadesés), vagy semmit nem ért a tudományhoz
És még lehetne folytatni. Szóval akkor ki hasonlít a laposföldesekhez, hölgyeim/uraim?
Néhány gondolat az EGY DARAB ejtőkísérletedhez: hozzáteszem nem vagyok méréstechnikai szakértő, sem kísérleti fizikus, de a józan ész ugye...
Először kalibráljuk a kísérletet, tehát az alumínium kapszulában leejtünk 6-8 (vagy mennyi) EGYFORMA testet. Ugyanolyan méret, alak, tömeg, anyag. Ha ezek pontosan ugyanúgy viselkednek, megyünk tovább, és leejtjük úgy, ahogy te is tetted. Eltérést tapasztalsz. Ekkor meg kell ismételni az ejtést, de megcserélgetni a darabkák sorrendjét. Vajon akkor is ugyanazok az eredmények? Stb. Ha jól tudom, te csak egyszer ejtettél összesen. Így van, vagy nem így van?
"Ebben szerintem igazad van. Az einsteini relativisztikus fizika valóban nagy tévedés. A relativitás gondolata és a fotonelmélet teljesen hibás. A kísérletek nagy része is ellentmond neki."
A két a Hatoscstornám tartott videóban úgy bele vágtam a lecsó közepêbe, hogy Einstein a sirjàban torgolódik mint egy nyilvános ringlispil.
Egyik relativitás elmélete se jó, épp úgy NEM mint a fénykvantum hipotézisa.
Maghadadás van, de noncs fúzió!!! Ezekrn túl NEM lehet részecskéket a mezökböl, vagy Nagy energiánál elö álítani. Az LHC épp úgy egy haszontalan müszer mint az ITER!
"A kísérletek árnyékában arra következettem, hogy az akadémikus fizika, Einsteinnel együtt, óriási nagyot tévedett!"
Ebben szerintem igazad van. Az einsteini relativisztikus fizika valóban nagy tévedés. A relativitás gondolata és a fotonelmélet teljesen hibás. A kísérletek nagy része is ellentmond neki. Ami jó benne, Lorentz és Grossmann munkájának köszönhető. Haláluk után Einstein mindkettőjükről megfeledkezett.
"Az atomisztikus fizika, nem csak egy biztos lábon álló elméleti fizikai modell, hanem ebben a természeti jelenségek hüen leírhatók!"
A "biztos lábat" Szász Gyula képzelgései jelentik. Az "atomisztikus fizikának" nincsenek gyakorlati eredményei, és prognózisai. Nem is fizika, hanem áltudomány. Szász Gyula egy felforgató ügynök, aki az európai kultúra lerombolásával próbálkozik. Orvosi eset.
DezsoKE, az általad megértetlenül betett cikk, az arXiV-ról "Precision Gravity Tests and Einstein Equivalence Principle" 2020 junius 16.-ról, hazugságok, rossz mérések gyüjteménye, ami csak azt akarta elérni, hogy Einstein tudományos pápának igaza legyen a hívök elött, az ö megjövendeléseiben.
"Sajnos rengeteg elvégzett kísérlet (akár tíz nagyságrenddel pontosabban, mint te) azt az eredményt hozta, hogy a szabadesés egyetemes."
Ez kimondottan nagyhazugság! Nem végeztek el a fizikusok ejtökísérleteket, pl. 100 m magasságról különbözö anyagokkal az elmúlt 400 évben egyet se!
"A világnak pedig halvány fogalma sincs, hogy ki az a Szász Gyula bá, és hogy a sok-sok éve meghaladott atomisztikus fizikát megint feltalálta valaki..."
Mi "haladott meg", te hülye?
Az energétikus fizikának, amit az akadémikus fizika követ, nincsen semmi jövöje, csak ostobaságok jöttek ki belöle, nem tudott semmi lényegest sem megmagyarázni, még a testek kétfajta tömegét sem a természetben. Azt viszont hogy kísérletekben kimutatva csak négyféle stabil elemi részecske létezik a természetben, nem veszi tudomásul!
Egy olyan fizikában kiképzetlen bohóc, mint te vagy, meg csak fogja be a bablesöjét, ahhoz, amiröl mások tudományosan beszélnek.
Megint tévedsz! Hogy a testeknek kétfajta tömege van és ezek majdnem ezreléknyi nagyság rendben különböznek és ezért a testek szabadesése ejtökísérletekkel elleenörizhetöen NEM egyetemes az az atomisztikus fizika következménye, és NEM Gyula bá álma.
Nyilvánvalóan csak négyféle stabil elemi részecske, az e, p, P és az E, létezik. Hozzá kell füznöm hogy kvarkok NEM léteznek.
De igen, értem, hogy kétféle tömeg van. Azt is értem, hogy SZERINTED ezek különböznek. Sajnos rengeteg elvégzett kísérlet (akár tíz nagyságrenddel pontosabban, mint te) azt az eredményt hozta, hogy a szabadesés egyetemes. Szász Gyula bá egy darab kísérlete szerint nem az. Ebből Szász Gyula bá arra következtet, hogy neki van igaza, és az egész világ téved. A világnak pedig halvány fogalma sincs, hogy ki az a Szász Gyula bá, és hogy a sok-sok éve meghaladott atomisztikus fizikát megint feltalálta valaki...