hallom sok pénzt spóroltam hogy nem voltam a dötőn :P
Szasza ma fexik be a korházba, azt hogy mikor meccik meg a térdét azt már nem tudom de nagyon szeretne Bélához jönni.
Köszönöm mindenkinek aki engem is meglátogatott a kórházban, váltottuk egymást Szaszával mert én meg tegnap jöttem ki és kb 5 hét múlva fexek be újra..:P
corpus menosis meg ilyeneket csinálta a térdecskémben és azt jósolták hogy 14 hétig nem kell dolgoznom JUHÉÉÉÉÉÉ!!!
(porcot vettek ki + kivették az elszakadt belső térdszalagot + felcsiszolták az új szalag helyét)
Bélánál ott legyen mindenki basszátok meg
Ziti majdnem vagány vagy! DE jegyezd meg: NAPSZEMÜVEG NÉLKÜL NEM NYILATKOZUNK!!!
Nincs meg véletlenül a teljes amcsifocis anyag a sport7-ből digizve? Ha igen, akkor érdekelne, mert csak a legvégét láttam és kíváncsi lennék az egész összeállításra. Köszi!
Olvasd el ami írtam. Kívülről nem látszott semmi olyan ami bírói műhibák sorozatára utalt volna. Hangsúlyozom kívülről!!! Továbbra is sportszerűtlen magatartásnak tartom, hogy az érmeket nem vettétek át. Bírókra fogni a vereséget ahol 7 bíró van?! Saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy ez felesleges és értelmetlen. Jól kell játszani, megfelelő taktikát választani több pontot szerezni és kész.
- A kisbetűért elnézést, rohadt dühös voltam amiért elrontottátok a döntő hangulatát.
- A büfésektől is elnézést kérek, közben rájöttem, hogy 680 Ft volt egy sör.....
- Az éremmel átvétel elmaradásával kapcsoltos véleményem pikírt de vállalom.
- A mérkőzés szinvonalával kapcsolatos véleményem visszafogott ezért bőven vállalom (lásd infoblog comments ahol nem írják annyira körül mint én)
A szabálykönyvről annyit, hogy a lehető leghamarabb le akarom tenni a bírói vizsgát, no nem azért mert segg hülye vagyok ehhez sporthoz, hiszen veled egyetemben leraktam 1 szabályismereti vizsgát.
A fórum továbbra is arra van, hogy eszmét cseréljünk, véleményt ütköztessünk, vitatkozzunk, információt cseréljünk személyes találkozás hiányában. Az írott szövegben (szemben a személyes verbális kommunikációval) nehezebb megfogalmazni olyan indulatokat amelyekkel nem a másikat akarjuk megbántani, csupán például a figyelmét akarjuk felhívni, véleményünket akarjuk megfogalmazni egy általunk kívánt szinten. Ilyenkor jönnek a kisbetűs szavak, pikírt megszemélyesített szimbólumok amely lehetőséget adhat egy bizonyos minősítésre trágár és indulatos szavak nélkül. Én például jót nevettem a nick nevem átírásán, mert te is ugyan azzal az eszközzel éltél mint én.
Amúgy én is úgy érzem, hogy itt a fórumon nagyon künnyű megbántani bárkit, hiszen nincs lehetőség azonnal a félreértések tisztázására és ez indulatokat, indulat füzéreket szülhet. Szerintem kezeljük a fórumot a megfelelő helyén a vélemények szabad megformálásának lehetőségével, önmérséklettel, tolerancával.
amúgy trutyinak - direkt kisbetűvel és néhány helyen más betűvel - üzenem, hogy jobb lenne, ha elolvasnád a szabálykönyvet, vagy csak valamelyest képbe lennél erről a sportról! azt hiszem tavaly nagyarányú pontkülönbséggel kaptunk ki, mégis átvettük az érmet! Sőt !!!!! Büszkén vettük azt át, mert 2.-nak lenni is nagy érdem!!!! Ha idén is kikapunk egy normális mérkőzésen, ahol a 2 csapat és nem a bírók döntik el a mérkőzést, akkor hidd el átvettük volna az érmet!
De úgy nagyon sz.r 2.-nak lenni, úgy, hogy a meccset te nyered csak éppen a bírók döntenek másképpen! Kívánom neked és csapattársaidnak, hogy ezt az érzést soha ne kelljen megélnetek!
Mi folytatjuk azt a munkát amit elkezdtünk. Megfogattuk többet nem foglalkozunk bírókkal, ellenféllel. Ez egy sport és sportemberként kell viselkedni. Hova lenne a világ ha vélt vagy valós sérelmek miatt a díjátadón mindíg csak a győztesek lennének ott? Hogy nézne ki 1 BL díjátadó ha a vesztes levonulna a pályáról?
Mi ilyet nem teszünk! Mindíg is voltak győztesek és vesztesek mióta világ a világ. Sportemberek vagyunk és büszkék, akik nemcsak győzni tudnak de emelt fővel veszíteni is.
Sajnos nem találkoztunk a pályán (pár embert kivéve), de láttam, hogy ott voltatok. A színpad rossz elhelyezése miatt én meg se vártam a díjátadást. De amit írtatok a történtekről az elég furi. (nem akarok rosszabbat írni.) Bár az idő sem kedvezett, de a Soldiers - Wolves, azonos eredménnyel zárult mérközése izgalmasabbnak tűnt.
Trugyi, nem tudom képben vagy e, de tegnap azt mondtad a meccsen, hogy beszélni szeretnél velem. Majd jövőhéten várom a hívásod, csak most padlón vagyok, mert én most értem haza:) Alig birtam hazavezetni a "drogszállítót". (a szerveknek üzenem, hogy nem ittam, nincs drog, és amúgy sem én vezettem, a kurvára meg azt hittem stoppos!)
Élmény volt veletek az út a 'vörösnitrósvillámmal'! Nagyon horzsolt!
Szevasztok Pacsirták!!!! Nagyon jó volt a tegnapi nap!! A meccs igaz h felejthető volt de a hazaút mindent bepótolt!!!!! A Debrecentől tényleg nagy bunkóság volt amit csináltak!!!! Na mind 1 !!!! Szevasztok!!
Úgy gondolom nem csak én, de ti is többet vártatok a tegnapi döntőtől. Nem csak a két csapat játéka és taktikája, de az időjárás is pocsék volt. Sajnos nem ez volt a focsi ünnepe. Főleg úgy nem, hogy debrecen (szándékos kisbetűvel) nem vette át az érmeket, hanem durcásan levonultak a pacsi után. Én kívülről semmi olyat nem láttam ami miatt így kellett volna viselkedniük. Az, hogy Willy és BG állandóan bent volt a pályán azt már megszokhatták a hazai focsi rajongók. Nekik lehet, csak nekik. Talán a szabálykönyvben is van ilyen kitétel..... Ezért megsértődni kár. Szerintem így is győzhetett volna a debrecen, ha nem hiszik el túl korán, hogy megnyerték a mérkőzést, és nem lett volna ennyire olvasható a játékuk. Este még megfogalmaztam egy velős megjegyzést a hajdúságiak viselkedéséről, de aztán rájöttem hogy kár lenne ide leírni, hogy Dózsa György a vezérük.... Enékül is sokakban megfogalamzódott sok sok velősebb kritika. Ezzel nem segítették elő a focsi népszerűségét.
A Győrnek gratulálok, sokáig voltak vesztes állásban, de nem adták fel. Ez és semmi más nem tetszett a játékukban. Erőből játszottak, ami nem túl látványos, max eredményes. Így nem lesz lesz sok nézője ennek a játéknak. De az eredmény és a szponzorok ugye.... Most ugye lehet fanyalogni, hogy a kiesetteknek savanyú a szőllö, de ez nem így van. Azt hittem jó meccset láthatok, jól fogunk szórakozni, de a két csapat semmit nem tett ezért.
Jó estét mindenkinek! soldiers én most perpillanat 12 éves vok és akkor is mehetnék edzésre vagy túl kicsi vok még ? sok szerelést néztem el játékból!! :)
A Pétereknek utólag boldog névnapot kívánok! Vasárnap 19:30 Szolnok TV, Szolnok Soldiers-Budapest Wolves II. (ism) (+szakkommentár, szabályismertető). Terjesszétek, hogy majd könnyebb legyen a toborzás! A Néplapnál már tudnak róla, reméljük lesz nyoma!
"Örülök" neki, hogy nagy nehezen kisírtam, hogy ma időben végezzünk, erre látom, hogy nem lesz edzés... Fasza. :(
Másik rossz hír (legalábbis nekem az,nektek jóhír): nem tudok menni a holnapi döntőre,mert vasárnap bútyi. Nagyon sajnálom, ha kellemetlenséget okoztam ezzel, Geri. :(
Egy nagyvállalat vezetőjének fel kellett hívnia egyik alkalmazottját az egyik központi számítógép meghibásodása miatt. Felhívta az alkalmazott otthoni számát, a kagylót pedig egy gyerek vette fel suttogó hangon beleszólva: - Hello? - Apukád otthon van?- kérdezte. - Igen,- suttogta vékony hangon. - Beszélhetnék vele? A főnök meglepetésére a vékony hang azt suttogta: - Nem. Mivel egy felnőttel szeretett volna beszélni, a főnök azt kérdezte: - Anyukád ott van? - Igen, - hangzott a válasz. - Beszélhetnék vele? A vékony hang ismét suttogva: - Nem. A főnök, remélve, hogy akad valaki, akinél üzenetet hagyhat, azt kérdezte: - Van még ott valaki? - Igen,- suttogta a gyerek -egy rendőr. Csodálkozva azon, hogy mit kereshet egy rendőr az alkalmazottjánál, azt kérdezte: - Beszélhetnék a rendőrrel? - Nem, el van foglalva,- suttogta a gyerek. - Mivel van elfoglalva? - kérdezte a főnök. - Az apuval, az anyuval és a tűzoltóval beszélget, - hangzott a suttogó válasz. Növekvő aggodalommal, és a telefon hátterében egy helikopterszerű hangot hallva, a főnök azt kérdezte: - Mi ez a hang? - Egy helikopter- válaszolta a suttogó hang. - Mi folyik ott?- kérdezte a főnök most már megrémülve. Félénk suttogó hangon válaszolt a gyerek. - A mentőalakulat most landolt a helikopterrel. Megrémülve, aggódva, és enyhén szólva zavartan kérdezte a főnök: - Mit keresnek? Még mindig suttogva, kuncogását visszafojtva az ifjú hang így válaszolt: - Engem.