Esetleg vki nekem is tudna segiteni opel gyari d5ws kalyha diagjara nem csinal semmit mivel tudnam diagolni opcom kabel wagcom kabel van de ez asszem canbuszos.
Szia.Leirom malyd pontosan a kályha és a távv tipusát is.Azt hiszem a távv is eber.Pesten v.ok a szekér meg szabolcsban:)fejből meg sajnos nem tudom.De köszönöm a segitséget,kereslek malyd:)
hogyan lehet kikapcsolni,h ne fütse az utasteret,mikor bekapcsol,csak a vizet.mert mikor beprogramozom,elindul abban az idöpontban amikorra van állitva,és egyidöben indul is a klima is a kocsiban,és füti az utasteret,félek nehogy lemeritse nekem az aksit,mire felfütené a kocsit,mert ugye a motort nem inditja.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha az autóban (Mercedes E-osztály) gyárilag beszerelt állófűtés van, és azt régóta nem használták, akkor az természetes, hogy bekapcsolás után elég intenzíven füstölni kezd és valamiféle kattogás is hallható. Mi inkább kikapcsoltuk, nehogy valami baj legyen.
Sziasztok.Isméltelten érdeklődnék nem tud v.ki infót EBERSPACHER kályhával kapcsolatban?A távirányitója nem kezerli.Ha tud valaki infót megköszönöm.További Kellemes Ünnepeket és BÚÉK mindenkinek.
Hát megmondom őszintén az 50eft is sok,főleg ha meg lehet oldani 15-20eft-ból.Csak ahhoz tudnom kéne a Thermo Top z/c működési elvét.Az lenne a legjobb ha valaki már csinált volna hasonlót és megosztaná velem de azt hiszem erre még várnom kell.
Van a kályhán egy hővédő kapcsoló ami egy bimetál.Ha pl elindították a kályhát víz nélkül akkor sanszos hogy átbillent a bimetál.Ez letiltja a pumpát.A tetejét csak meg kell nyomni hogy visszabillenjen.
Szia. Felvetéseddel kapcsolatosan nem tudok igazából nyilatkozni (GSM pager). Talán topiktársak majd segítenek. Annyit tudok, hogy egyéb más távirányítós egységgel is megoldható, amely relé kapcsolására képes.
Jómagam azonban azért döntöttem amellett, hogy inkább rááldozok nagyobb összeget, hogy ne csak 5-10 méter legyen a hatótávolsága a távirányítónak, mint pl. egy riasztó esetében, hanem akár 500méter is.
Hozzáteszem, hogy 70 E Huf-nál olcsóbban is hozzá lehet jutni új Webasto távirányítós egységhez. Ajánlom figyelmedbe a vaterát, ott még vadi újat is találsz, én is "onnan" vettem (keresőbe: Webasto, és felhozza). Még mindig van személynek - akitől én is vettem - egy új szett (50E Huf), ha esetleg amellett döntenél, akkor teljes mértékben megbízható, és korrekt a forrás. Keress rá...
Szia.Tudnál nekem segíteni?E39-ben szeretném megcsinálni az állófűtésem távirányítósra de nem szeretnék a Webasto-nál venni 70eft-ért.Van valami olcsóbb megoldás?Én egy GSM pager-re gondoltam.Szerinted azzal megoldható?Előre is köszönöm.Kellemes ünnepeket.
A tanácsodat alapul véve sikerült beüzemelni az állófűtés funkciót úgy, hogy a távirányító a ventit is, és a digitklímát is kapcsolja egyben...még egyszer köszönöm a segítséget...
Ami viszont most felmerült: amikor az állófűtést bekapcsolom a távirányítóval, aztán amikor indulnék a kocsival, "ráindítok" anélkül, hogy az állófűtést kikapcsoljam, az állófűtés funkció működik tovább, hiszen miután leállítom a motort, a kályha tovább üzemel, az üzemanyagpumpa is megy tovább mindaddig, amíg a távirányítóval le nem kapcsolom. Ennek tényleg így kell, hogy működjön, vagy valamilyen módon megoldható az is, hogy miután gyújtást kap, akkor az állófűtés funkció váltson át automatikusan kiegészítő fűtésre? Gondoltam megkérdezem, hátha van rá megoldás...természetesen ha így marad, az sem gond, mert kinyomom távirányítóval, csak azért jobb lenne, ha automatikusan ezt maga az elektronika "intézné". Köszi előre is....