Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Nem értem, hogy' lehet moderátor egy ilyen tenyérbemászó modorú illető.
Van azért különbség aközött, hogy Gazsi bácsi lótetű, meg hogy beírom valahová, hogy egyik ismerősöm sajnos drogozott, erre valaki mmegnevezi az illetőt a teljes nevén. Legalább a szóban forgó hozzászólást kiszedhetted volna.
Imádom a részrehajló moderátorokat, mondtam már? Na menj, egyél egy sört Invitróval, aztán röhögjetek az egészen!
Nem vagyok normális: kultmoderátor vagyok.
Akkor leírom az én értelmezésemet méghozzá lassan, hátha megérted: az IRL adatok védelme a Modusban a nickek védelmét szolgálja, tehát azt, hogy akaratuk ellenére ne lehessen beazonosítani őket. Ha Piperkőc nick beírja, hogy ő a Csíkos Katicák együttes frontnyávogója, akkor az részemről teljesen rendben van, hogy Facér Disznóláb betesz képet a Csíkos Katicákról vagy azt mondja hogy ez a Lópici Gáspár úgy vonyít, hogy az állatkerti sakál kiugrott a bundájából mikor meghallotta. A Modus értelmében az nincs rendben, hogy ha Piperkőc nem tett közzé semmilyen ilyen infót és Facér Disznóláb azt írja rá, hogy ő a bolond Lópici Gáspár. Vágod a különbséget? Ugyanígy nagy ívben nem érdekel, hogy van-e egy szomszédod akiről azt írod, hogy egy lótetű, és erre valaki beírja, hogy Gazsi bácsi lótetű - hiába hívják a szomszédodat Gazsi bácsinak.
No, közszolgálat over, már így is túlragoztam a témát.
C'est la zsízny, ahogy a művelt kínai mondaná Londonban, amikor elfelejtkezik a fordított közlekedésről.
Nem kellene elkezdeni IRL infókat szellőztetni és akkor nem lenne folytatása sem.
Minden tiszteletem mellett szeretném halkan megjegyezni, hogy szerintünk sem volt szükség ilyen topikra, de ha valaki múlhatatlan szükségét érzi a nyitásnak, akkor miért ne? Maximum ha egy általánosnak nem tetszik, akkor törli, mint az a Mindflowers topikkal történt jobb meggyőződésem ellenére.
Egy "Állat moderatúra" topikra szerintem lenne közönségigény. ;)
Kösz a nicket, de nem kell: van saját.
Én nyitottam a topikot, egyszerű vendégként. Nem moderátori kérésre, hanem azért, mert az általános Moderálás topikban dorbézoló rendszerelemek (egyébként szintén egyszerű vendégek) vertek tanyát, akár egy részeg varjúcsapat, és állandó hülyéskedésük közepette elkallódtak az oda írt kéréseim, vagy csak nagyon későn vették azokat észre a moderátorok.
Minden tiszteletem mellett szeretném halkan megjegyezni, hogy eleddig nem volt szükség a Kultúra alrovat külön moderációs topic megnyitására az odaírók valahogy lerendezték eztet.
A SOS-ban sem kiabáltak sokszor moderálásért, pedig ott azért néha voltak dolgok, amikor meg igen, az is mostanság történt.
Szeretném megkérdezni, hogy számíthatunk-e a jövőben az "Állati moderatúra" illetve a "Fotózás moderatúra topicok" megnyílására is vagy esetleg ez így direkt van, mert nő a látogatottság vagy így érdekesebb az élet vagy mi? (Lehet, hogy újabban fizetést kaptok és kell státuszokat megnövelni, én nem tudhatom...)
Nem muszáj ezekre válaszolni, és amennyiben a nickem kell neked, hát legyen.
"Eloszor megmondod ki vagy, majd amikor ezalapjan bevagnak egy interjureszletet rolad, elkezd hiszteriazni, es kitorolteti, IRL adatokkal valo visszaelesre hivatkozva."
Ha elmondom, ki vagyok, nem egyenlő azzal, hogy hozzájárulok a fényképem, számaim mp3-ja vagy interjúrészleteim leközléséhez. Ez annyira érthetetlen?
"Holott pusztan annyi tortent, hogy szanalmas hulyesegeket beszeltel..."
Mik voltak azok a "szánalmas hülyeségek"?
"Neked miert nem az az egyszerubb, hogy elhuzol a francba?"
A világon semmi közöd nincs sem hozzám, sem ehhez az ügyhöz. Úgyhogy fogadd meg saját tanácsodat!
Szerinted milyen ember az, aki bemegy egy forumra, nem tetszik neki amit ott lat, es ahelyett, hogy felvenne a stilust, vagy megprobalna megerteni az ottani humort (ez lenne a szerencsesebb), elfut egy altala velelmezetten letezo hivatalhoz, hogy neki marpedig meg kell vedetni az istenadta jogat, hogy ordas baromsagokat beszeljen.
Eloszor megmondod ki vagy, majd amikor ezalapjan bevagnak egy interjureszletet rolad, elkezd hiszteriazni, es kitorolteti, IRL adatokkal valo visszaelesre hivatkozva.
Holott pusztan annyi tortent, hogy szanalmas hulyesegeket beszeltel, ezert radmaszott a provokatorcsapat (mellesleg biztosan tudom, hogy tobben vannak), ezen te megsertodtel es egyre jobban hergeled fel magad.
Egy ideig szorakoztato volt az onhergelo porgesed, de most mar inkabb bosszanto.
Neked miert nem az az egyszerubb, hogy elhuzol a francba?
Tolem persze azt csinalsz, amit akarsz (es rajtad kivul mindenki erti, hogy miert joindulatu ez a hsz, mint az korabban mar kiderult).
Hát sajnos nem, de figyeld továbbra is a hozzászólásaimat, hátha egyszer szerencséd lesz, és a fórumon fenyegetlek meg, nem emailben, ahogy te tetted. Bár Én nem vagyok az a fenyegetőzős típus.
Walkmann válasz erre | adatok | e-mail 2004-05-23 00:27:55 (904)
...ha netán összefutnék veled, nem tennéd zsebre, amit kapnál Tőlem. A fejed kinézetét már megjegyeztem, szerintem simán fölismernélek, ha másról nem, az idióta szemüvegedről.
Good evening.
Gondolom meglepődtek, de kevéssé ismert dolog, hogy édesanyám magyar és kitschi koromban megtanította Nekem az Önök gyönyörűséges nyelvét, melynek számomra legszebb szava a "fülolaj".
(Please explain its meaning it to me.)
Szeretném megosztani Önökkel meglepődésemet, mikor itt jártamban az Önök fórumára érkeztem és megláttam a Colin Firth, avagy Mr. Darcy rajongóinak topic-ot.
Nálunk, in England, ha szabályosan (rulez) járunk el, először engedhély szükséges a téma (subject) indításához.
Több szó is ér Enghem, szexuális értelemben úgy értem, ott szó van arról, hogy kinekis lennék megfelelő pár.
Én nem akarom magyar Hölgyek szépségét elvitatni, de van nekem saját "feleshégem" akit itt most nem neveznék meg, de a HÚSZ fórumán is topwinner lenne.
Kérem (please) uthólag is, hogy kérjenek (request) tőlem engedélyt a téma (subject) indításához, és akkor, ha kapnak (authorization) akkor mehet tovább.
Addigh is kérem (please) kerüljék el a hozzászólást szexuális vonzerőmet (szexepil) illetően.
Véleményem szerint elég lett volna a gúnyolódó hozzászólások törlése a Topicból, hiszen így most nem tudunk hol rajongani az Együttesért. (Összetévesztesz valakivel, tisztelt Olvasószem.)