Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -3 0 59

Egyre többen nem szülnek.

Előzmény: Törölt nick (58)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 0 2 58

Vannak még olyanok?

Akit én láttam, pont addig volt az, ameddig akart.

Mókaoajti szokott lenni amúgy is.

De mikor már látja, hogy ez nem jó, simán keres egy nem annyira jó oasit *szerinte nem az) és szül egy gyereket.

Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -2 0 57

Ennek még nem volt kifutási ideje.

Sok a boldogtalan szingli nő, amúgy. 

Előzmény: Törölt nick (56)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 56

A szingli mozgalom sokkal sikeresebb volt.

Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -4 0 55

Szerintem amúgy a szingliség, a nőknél, is ez. A kudarc vállalása.

Előzmény: Törölt nick (52)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -2 0 54

Biztosan jönnek majd mások is. :)

Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -1 0 53

Itt rahtunk kívül nincs senki.

Minek kellett erre külön topic?

Előzmény: Törölt nick (52)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 0 1 52

Oké, de azt is mondhatja a oasi, higy szerzek szexet akárhogy, pénzért vagy alkalmikag valahogy, ahogy könnyebb, de nem fogok egy nőt komolyan venni, mint oartnert, nem udvarolok, nem kedveskedek, és különösen nem házasodok és nem csinálok gyereket. Kb a szingli pasi lét, ahogy írod is.

De sosem lesz ez.

És a mai mgtow az, aminek mondod, a kudarc vállalása 

Előzmény: Törölt nick (51)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -3 0 51

Hát én nem tudok mást írni, csak hogy szerintem ez olyan férfiak útja, akiknek már eleve nem jut szex, nem fogja a szexet senki leépíteni az mgtow-ért.

Szerintem.

Előzmény: Törölt nick (50)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 0 1 50

De most tényleg itt is a másik topicit nyomjuk?

Akkor írjunk inkább oda, azt olvadsa is valaki :)

Ma nincs kedven myavajogni az átlagpasi lúzer sorsa felett,mlndom ezt átlagpasiként...

Előzmény: Törölt nick (49)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -4 0 49

Igen.

Csakhogy vannak a "félrelépős" sztorik is. És mondjuk egy férfinak simán lehet két nővel is hosszú távú kapcsolata, alkalmi meg héttel is egy héten. :) (Elvileg persze nőnek is. :) És van is ilyen.)

Szóval a párkapcsolati dolgok nem olyan egyszerűek, hogy van kb annyi nő, mint amennyi férfi, aztán egymásra találnak.

Azt hittem, egyértelmű, hogy az alaphelyzet az, hogy a jópasik szexelnek annyi nővel, amennyivel csak tudnak, a nők egy részének ez elég (ezek lesznek szinglik), egy része meg talál hosszú távú kapcsolatot, és kis részét még bottal sem piszkálják férfiak (negyvenes rusnya gonosz nők). A férfiaknál meg egy kis rész könnyedén szexel sok nővel, egy rész talál valakit, akinek mindent nekiad a közös életért, egy rész meg lesz mgtow. :) Nem? :)

Előzmény: Törölt nick (48)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 0 2 48

Majd bővebben is írok, de addig gondolkodj azon, hogy mikor egy nő alkalmika szexel, akkor épp egy pasi is, és amikor egy pasinak hosszútávú kaocsolata van, akkor épp egy nőnek is...

Előzmény: Törölt nick (47)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -4 2 47

Igen.

Csak éppen nekik nem ez a fontos, hanem az, ami a szex után jön. Ők akkor magányosak, és akkor kudarcolnak, amikor nem folytatja velük a kapcsolatot az, akivel szexeltek.

Kezdenek amúgy a nők felnőni ehhez a helyzethez, és kezdik rendezni az életüket úgy, hogy csak alkalmi kapcsolatokra számíthatnak, valójában ez a szingliség, úgyhogy ez mégiscsak paralel az mgtow-val.

Persze, te nem tudod elképzelni, hogy a szex semmit se segít a nők magányán, sőt. Vagy azt mondom, hogy sokáig nem segített. De lassacskán ellesznek így is.

A technikai fejlődés a nők és a férfiak helyzetében is hatalmas változásokat hozott. A nők előbb alkalmazkodtak.

Gondolom, a jövő az, hogy lesz egy csomó nő, akinek nincs hosszú távú kapcsolata, meg egy csomó férfi, aki ritkán szexel.

Előzmény: Törölt nick (46)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 46

A szingli csajok szexelnek.

Ha sírnsk, hogy nincs nirmális oasi és egyedül vannak, akkor is szexelnek. Ha a netes keresőben írnak az efyedüllétről, akkor is szokott lenni mókatárs.

Azért ez nem ugyanaz, mint az mgtow.

Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -3 0 45

De, szerintem a szinglik is valahogy így vannak. :)

Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -2 0 44

Ugyanaz, nint a szingli mozgakom a nőknél? ;)

Gondolom nem...

Előzmény: Törölt nick (43)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -2 0 43

Szerintem a dolog fordított, bár sokat én se tudok erről.

Gondolom, van egy csomó férfi, akiknek sehogyse jön össze a nőkkel az, amit szeretnének - nem tudom én, hogy sok alkalmi kapcsolatot vagy egy hosszú távút szeretnének, a lényeg, hogy nem sikerül - és akkor azt mondják, hogy hát jól van, megleszek és kiteljesedek én nő nélkül, követem azokat a férfiakat, akiknek ez már sikerült.

Szerintem így jön be a képbe a nőkkel való kapcsolat leépítése. Az igényt, a saját igényüket próbálják leépíteni.

Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -2 0 42

Az mgtow ugye azt jelenti, a saját útját járó férfi. A kérdés az, ez miérr nem elég így önmagában, miért kell ehhez a nőkkel való kapcsolatok leépítése. Szóval nem értem tisztán, mi is az az mgtow igazából...

Előzmény: Törölt nick (41)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -2 0 41

Miért gond? Szerintem nem gond.

Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -4 0 40

Jaj, férfihang link.

Na, azt kihagyom.

Angolt keresek inkább...

Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -2 1 39

Szerintem fogok írni majd ide.

Addig is azon gondolkodtam, hogy a szó szoros értelmében miért gond az, hogy egy férfri a saját útját járja. Tudom, nem ezt jelenti az mgtow, de elvileg egy normális férfi pont ilyen kenne, hogy a saját útján jár. Persze nem abban az értelemben, hogy nő nélkül.

Na most megnézem valójában mi is az mgtow...

alaptalan Creative Commons License 2018.12.07 -3 2 38

a gazdasági kényszert meneszti mennybe a 4G femin(ác)izmus!

Mert hogy jön ahhoz EGY NŐ! (az élet értelme, a Föld sója), hogy szoptasson és pelenkázzon, arra ott vannak az "alsóbb néposztályok" és a szartseérő II.-III. világbeli páriák! (akikre egyébként annyira szeretnek hivatkozni)

Amikor egy feminista tűsarokban, hátrafelé sokkal JOBBAN megcsinál BÁRMIT mint egy büdös-szőrös, böfögő-fingó kanállat!

Előzmény: virágot szedő holló (37)
virágot szedő holló Creative Commons License 2018.12.01 -5 3 37

Visszasírják a régi világot, amit a "csúnya feminizmus agymosásával tönkretett", mert milyen rossz, hogy a nőket nem lehet irányítani. Csak a férfi számára hasznos szempontok alapján tekintenek a nőkre, hogy' néz ki, szülni fog-e, tud-e főzni, elfogadja-e, amit mondanak neki, elfogadja-e őket, ha kezdeményeznek, már az, hogy meg akarják mondani, egy nőnek kivel kéne kapcsolatban lennie ("árazottság") is eléggé azt mutatja, hogy nem tartják tiszteletben a nők választási szabadságát. Valószínűbb, hogy hagyományos női szerepben sem becsülnék ezeket a nőket jobban, sőt. Akkor "asszony, maradj a konyhában" lenne a műsor megint, és ezt a nők jól tudják, nem hülyék.

Szerintem én wgtow vagyok, de nem hergelem magam ilyenekkel, mint "milyen szemetek a férfiak, és ezért majd megtagadom tőlük a testem, a figyelmem, a gondoskodásom. Még egy szöget (rántottát) sem tudnak beverni a falba". Szerintem röhejes ez férfi és női oldalról is. 

Aki tényleg csak független szeretne lenni, annak hajrá, miért ne? Valamiért viszont mégis erről írtok folyamatosan, ledegradálóan beszélve a nőkről, nem úgy tűnik, mintha ezt a függetlenséget annyira élveznétek.

Előzmény: Törölt nick (33)
seymour_ Creative Commons License 2018.12.01 -1 2 36

Magyarországon nincs helye a MGTOW-nak. Van heylette Fidesz. Ők már számtalanszor kijelentették, hogy nagyon sok minden a nők hibája. Légy boldog ezzel. Ez persze azt vonja maga után, hogy amelyik nő teheti, az menekül, csak az idiótábbja marad itt, azokkal pedig nehéz, így születnek az ilyen topikok. Ha pedig a feminizmussal van bajod, azt szintén Viktoron kérd számon, mert akkor a jelek szerint mégsem annyira konzervatív, hogy tegyen is ellene valamit.

alaptalan Creative Commons License 2018.12.01 -4 0 35

keveri a MGTOW és incel létet a buzulmánok életfelfogásával

Előzmény: Törölt nick (33)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.01 -5 2 34

te mikor és mennyi ideig voltál mgtow vagy incel?

Tetszik a femik mindentudó magabiztossága...

Előzmény: virágot szedő holló (32)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.01 -1 2 33

Miért lenne a nők függősége a céljuk? A céljuk az hogy ők éljenek máshogy, egyszerűen a nők eltűnnek a prioritási listából. Mert csak.

Előzmény: virágot szedő holló (32)
virágot szedő holló Creative Commons License 2018.12.01 -3 3 32

Igen, de a dinamika nagyrészt ugyanaz azoknál, akik MGTOW-nek vallják magukat. A nők nagyobb függősége a céljuk, nem a partneri viszonyulásra törekednek. 

Persze nem zárom ki, hogy lenne olyan mgtow, aki önmaga független, és ugyanilyen örömmel tudja látni egy nő függetlenségét is, amennyiben az nem sérti másokét.

Előzmény: Törölt nick (24)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.01 -4 4 31

látom a kölkek körül szédülten zümmögő csajokon!

(amikor két hamvas bölcsészpunci összeverekedik azon, hogy az órája megismert "joopasee"-t melyikük szopja le!)

Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.01 -1 2 30

Én a MGTOW 2. szintén vagyok, alkalmi kalandokba hajlandó vagyok belemenni. A szexualitás elég a nőktől, az se minden áron. Nem veszek meg érte.

Párkapcsolatba, házasságba, hasonlókba már nem akarok belemenni.

Ez a MGTOW 2. szintje.

Előzmény: alaptalan (27)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!