Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Oké, de azt is mondhatja a oasi, higy szerzek szexet akárhogy, pénzért vagy alkalmikag valahogy, ahogy könnyebb, de nem fogok egy nőt komolyan venni, mint oartnert, nem udvarolok, nem kedveskedek, és különösen nem házasodok és nem csinálok gyereket. Kb a szingli pasi lét, ahogy írod is.
De sosem lesz ez.
És a mai mgtow az, aminek mondod, a kudarc vállalása
Hát én nem tudok mást írni, csak hogy szerintem ez olyan férfiak útja, akiknek már eleve nem jut szex, nem fogja a szexet senki leépíteni az mgtow-ért.
Csakhogy vannak a "félrelépős" sztorik is. És mondjuk egy férfinak simán lehet két nővel is hosszú távú kapcsolata, alkalmi meg héttel is egy héten. :) (Elvileg persze nőnek is. :) És van is ilyen.)
Szóval a párkapcsolati dolgok nem olyan egyszerűek, hogy van kb annyi nő, mint amennyi férfi, aztán egymásra találnak.
Azt hittem, egyértelmű, hogy az alaphelyzet az, hogy a jópasik szexelnek annyi nővel, amennyivel csak tudnak, a nők egy részének ez elég (ezek lesznek szinglik), egy része meg talál hosszú távú kapcsolatot, és kis részét még bottal sem piszkálják férfiak (negyvenes rusnya gonosz nők). A férfiaknál meg egy kis rész könnyedén szexel sok nővel, egy rész talál valakit, akinek mindent nekiad a közös életért, egy rész meg lesz mgtow. :) Nem? :)
Majd bővebben is írok, de addig gondolkodj azon, hogy mikor egy nő alkalmika szexel, akkor épp egy pasi is, és amikor egy pasinak hosszútávú kaocsolata van, akkor épp egy nőnek is...
Csak éppen nekik nem ez a fontos, hanem az, ami a szex után jön. Ők akkor magányosak, és akkor kudarcolnak, amikor nem folytatja velük a kapcsolatot az, akivel szexeltek.
Kezdenek amúgy a nők felnőni ehhez a helyzethez, és kezdik rendezni az életüket úgy, hogy csak alkalmi kapcsolatokra számíthatnak, valójában ez a szingliség, úgyhogy ez mégiscsak paralel az mgtow-val.
Persze, te nem tudod elképzelni, hogy a szex semmit se segít a nők magányán, sőt. Vagy azt mondom, hogy sokáig nem segített. De lassacskán ellesznek így is.
A technikai fejlődés a nők és a férfiak helyzetében is hatalmas változásokat hozott. A nők előbb alkalmazkodtak.
Gondolom, a jövő az, hogy lesz egy csomó nő, akinek nincs hosszú távú kapcsolata, meg egy csomó férfi, aki ritkán szexel.
Ha sírnsk, hogy nincs nirmális oasi és egyedül vannak, akkor is szexelnek. Ha a netes keresőben írnak az efyedüllétről, akkor is szokott lenni mókatárs.
Szerintem a dolog fordított, bár sokat én se tudok erről.
Gondolom, van egy csomó férfi, akiknek sehogyse jön össze a nőkkel az, amit szeretnének - nem tudom én, hogy sok alkalmi kapcsolatot vagy egy hosszú távút szeretnének, a lényeg, hogy nem sikerül - és akkor azt mondják, hogy hát jól van, megleszek és kiteljesedek én nő nélkül, követem azokat a férfiakat, akiknek ez már sikerült.
Szerintem így jön be a képbe a nőkkel való kapcsolat leépítése. Az igényt, a saját igényüket próbálják leépíteni.
Az mgtow ugye azt jelenti, a saját útját járó férfi. A kérdés az, ez miérr nem elég így önmagában, miért kell ehhez a nőkkel való kapcsolatok leépítése. Szóval nem értem tisztán, mi is az az mgtow igazából...
Addig is azon gondolkodtam, hogy a szó szoros értelmében miért gond az, hogy egy férfri a saját útját járja. Tudom, nem ezt jelenti az mgtow, de elvileg egy normális férfi pont ilyen kenne, hogy a saját útján jár. Persze nem abban az értelemben, hogy nő nélkül.
a gazdasági kényszert meneszti mennybe a 4G femin(ác)izmus!
Mert hogy jön ahhoz EGY NŐ! (az élet értelme, a Föld sója), hogy szoptasson és pelenkázzon, arra ott vannak az "alsóbb néposztályok" és a szartseérő II.-III. világbeli páriák! (akikre egyébként annyira szeretnek hivatkozni)
Amikor egy feminista tűsarokban, hátrafelé sokkal JOBBAN megcsinál BÁRMIT mint egy büdös-szőrös, böfögő-fingó kanállat!
Visszasírják a régi világot, amit a "csúnya feminizmus agymosásával tönkretett", mert milyen rossz, hogy a nőket nem lehet irányítani. Csak a férfi számára hasznos szempontok alapján tekintenek a nőkre, hogy' néz ki, szülni fog-e, tud-e főzni, elfogadja-e, amit mondanak neki, elfogadja-e őket, ha kezdeményeznek, már az, hogy meg akarják mondani, egy nőnek kivel kéne kapcsolatban lennie ("árazottság") is eléggé azt mutatja, hogy nem tartják tiszteletben a nők választási szabadságát. Valószínűbb, hogy hagyományos női szerepben sem becsülnék ezeket a nőket jobban, sőt. Akkor "asszony, maradj a konyhában" lenne a műsor megint, és ezt a nők jól tudják, nem hülyék.
Szerintem én wgtow vagyok, de nem hergelem magam ilyenekkel, mint "milyen szemetek a férfiak, és ezért majd megtagadom tőlük a testem, a figyelmem, a gondoskodásom. Még egy szöget (rántottát) sem tudnak beverni a falba". Szerintem röhejes ez férfi és női oldalról is.
Aki tényleg csak független szeretne lenni, annak hajrá, miért ne? Valamiért viszont mégis erről írtok folyamatosan, ledegradálóan beszélve a nőkről, nem úgy tűnik, mintha ezt a függetlenséget annyira élveznétek.
Magyarországon nincs helye a MGTOW-nak. Van heylette Fidesz. Ők már számtalanszor kijelentették, hogy nagyon sok minden a nők hibája. Légy boldog ezzel. Ez persze azt vonja maga után, hogy amelyik nő teheti, az menekül, csak az idiótábbja marad itt, azokkal pedig nehéz, így születnek az ilyen topikok. Ha pedig a feminizmussal van bajod, azt szintén Viktoron kérd számon, mert akkor a jelek szerint mégsem annyira konzervatív, hogy tegyen is ellene valamit.
Igen, de a dinamika nagyrészt ugyanaz azoknál, akik MGTOW-nek vallják magukat. A nők nagyobb függősége a céljuk, nem a partneri viszonyulásra törekednek.
Persze nem zárom ki, hogy lenne olyan mgtow, aki önmaga független, és ugyanilyen örömmel tudja látni egy nő függetlenségét is, amennyiben az nem sérti másokét.