8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Szóval: vagy nekimegyünk a franciáknak, tiszta lelkiismerettel és lehet két szék közt a pas alá, vagy leülünk és drukkolunk a németeknek, akik normál körülmények között sokkal jobbak a svédeknél...
Hát mondjuk asszem a második fel sem merül a csapatban, de elég abszurd...
Mármint feltéve hogy ma meg holnap összeségében vagy 10 plusszunk lesz.
Ugye nekünk van +3 asvédeknek +1.
nekünk 2 meccsünk, nekik 1.
Izlandot akár 6-8 góllal is verhetjük, az már 9-10, és még ahhoz jöhetne 3-5 gól a franciák ellen.Akkor lenne ugye 13-15 pluszunk.Azért az feltűnő lenne ha s svédek hirtelen 15 góllal nyernek, de sajnos bármi elképzelhető.
A reális tipp: mi ma nyerünk, holnap kikapunk, és a svédek is kikapnak a németektől.
(Ne felejtsük el, az a furcsa abszurdum állt elő, hogy ha kikapunk a franciáktól, akkor sokkal nagyobb a sanszunk az olimpiai selejtezőre mintha nyerünk)
...ettől tartok én is. Ha netán jól alakulna nekünk, a svédek németek elleni győzelme pontegyenlőséget jelentene. Ezért gáz, hogy ők játsszák az utolsó meccset.
én is attól félek, hogy ha megverjük esetleg a Franciákat (Izland után), akkor a Németeknek már semmi motivációjuk nem lesz, hiszen max az 5. helyért játszhatnak és akkor kiejthetnek minket.
igy ha csak az olimpiai selejtező a tét, akkor holnap a vereség talán többet segithet, hiszen akkor a németek a négybe kerülésért játszhatnak és szerintem jobbak, mint a svédek. persze igy egy esetleges svéd gyözelemnél...nyerjünk ma mindenképp!