Keresés

Részletes keresés

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1500

Milánka!

Ha ezt így folytatod akkor azt hiszem meg fogok sértődni rád mert .......... inkább nem írok semmit mert nem akorom megbántani a kicsi töréken lelkedet:)))))

de azért hiányzol..........:)))

Tudom hogy te egy vicckes gyerek vagy...........

Előzmény: milán RG (1499)
milán RG Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1499
Egy része szürkeállományból,más része annak hibás működéséből adódik,harmadrészét meg jártamban-keltemben szedtem fel...

Csonti.
Ha komolyan írtam volna,elküldtem volna a srácot is a qurva anyjába,a bírókat is,meg téged is. De mivel NEM veszem komolyan se a kis taknyot,sem a bírókat (legalábbis amíg ez megy), se TÉGED (amíg folyamatosan engem baszogatsz),ezért gondoltam feldobom már a fórumot,mert kicsit ellaposodott. De ne aggódj többet nem fordul elő...

Öjj.

Ui.: a macis téma tetszik.Míg így is,hogy te raktad fel...
Előzmény: Trugyina (1491)
Gotacska Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1498
Kedves Fiuk! A szombati bulival kapcsolatban Bélát hívni a 30-22-72-140-en lehet, hogy ki hány fövel szeretne megjelenni. Üdv: Gota
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1497
MÉ'?????????
Előzmény: milán RG (1495)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1496

A tippversen eredményei:

1. Bunda84 132 pont

2. gsn 121 pont

3. mjusin 120 pont

.

.

.

27. Csonti-Linebacker 87 pont

.

29. soldiers 82 pont

47. Trugyina 19 pont (azt hiszem ne mindig szavazott a Soldiers Cenetere)

Ezt még gyakorolni kell.............

milán RG Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1495
Cs. Kabbe.
Előzmény: Csonti-Linebacker (1493)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1494

Trugyi!

Szerinted lehet Milánkát komolyan venni????Ő még csak egy gyerek..........

Előzmény: Csonti-Linebacker (1493)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1493

Trugyi!

Szerinten lehet Milánkát komolyan venni????Ő még csak egy gyerek..........

Előzmény: Trugyina (1491)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1492
Ja meg még ezt is neketek
Trugyina Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1491

Milán vazze!

Írok toleranciáról te meg.....!? Az a szerencse, hogy én végigolvastam figyelmesen amit ideszült nitróhígítótól puhult agyad és rájöttem, hogy csak javaslatként hangzanak el azok a velős(gennyes) vélemények amiket leírtál. Sajnálom, hogy ezek nekem nem jutnak eszembe, talán a benzingőzben nincs annyi tréfa molekula minta nitróban. Ha tudnék is ilyen poénokat világrahozni sem élnék vele nyílvános netes fórumon sporttársaimmal szemben. De jókat röhögtem rajta! Remélem mindenki a helyén kezeli milánRG beírását!

Előzmény: milán RG (1488)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1490

Ő meg az igazi sportember ja meg laza is.....

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1489

Szerintem Ő a leglazább nem pedig .....

milán RG Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1488
Drága Trutyi! (Én azért meghagyom a nagybetűt...)

Légyszives ne használj ilyen kifejezéseket, hogy "pikírt", meg "trágár"! Nitrohígítótól nehéz fejjel érek haza, és ezeket a szavakat kell látnom?! Hagy idézzek itt egy méltatlanul (?) lebecsült zenekart (?) (DuplaKaffé, azt hiszem...):

"Ezeket a szavakat nem értem, nekem mondd feketén-fehéren..."

Szerintem warp-layer (sic) barátom is ama (alul)művelt csoportba tartozhat, amelybe szerénységem is (elvégre sportot űzök a hülyeségből is. Csak más az, ha az okos hülyéskedik /én/, mint ha a hülye okoskodik /warp/)... Ezért vele kapcsolatban a jólmegszokott "bazzeg", "fekete hullazsák cipzárja csípje be a gennyes mellszőrödet", valamint a "zsíros anyadisznó szar-húgyos csecsével szivesebben cserélek eszmét, mint veled" kifejezéseket javallom.

Mélyen (le)tisztelt warp!
Bírókat szidni... Cöcö. Kistáska. Lapozzál már vissza néhány oldalt, azután magyarázzál már ezen a fórumon. Mi vagyunk (vagy legalábbis én vagyok) az "Engedjük vissza a 'Zebrákat' a vadonba (ahonnan jöttek) Club" alapítói (/ja). Meccsről meg annyit, hogy én ott sem voltam, de megbízható forrás(ok)ból hallottam, hogy a Csendes Tölgy-liget öregotthon tolószékes, idős bácsikáinak rendezett gombfociverseny izgalmasabb volt, mint a meccsetek (legalábbis ott több szívinkfartus volt, mint nálatok a lelátón...).

Öjj.
Endre(ujfiu) Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1487
Majd megbeszélem a fiukkal h mikor menjünk és majd szólunk neked is!!! igy jó????
Előzmény: széfti46 (1483)
soldiers Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1486

OFF

k***a jó fórumok a foci vébével kapcsolatban

van 1-2 olyan beszólás, amin perceket lehet röhögni, amellett, hogy a közvetítések színvonala tényleg sz@r

RTL aranyköpések KKálmi stb

DÖGÖLJ MEG RTL-Klub !!!

és persze van még további örömködés is:

Nagyobbítsák meg a kapukat!

ON

#73Wall Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1485

Helló Focsisták!

Ifi és felzárkóztató edzés 2006.07.05.Szerda 17.30-kor az okmányiroda előtt!/kutyaszaros/

Kérek minden érintettet jelenjen meg!/sérültek is/Szóljatok azoknak is akik nincsenek fórumközelbe.

Uff.

ziTi.1337 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1484
Értettem főnök! Legközelebb jobban odafigyelek a részletekre :D
Előzmény: kalaj (1480)
széfti46 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1483
Akkor mikor megyünk strandra? Kérek eltávot! Meg amúgyis kell egy bíró is... :-) !
Endre(ujfiu) Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1482
ja és Van 34 fokos meg 40 fokos is!!!
Előzmény: széfti46 (1479)
Endre(ujfiu) Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1481
Igen van gyógyvíz!!!! De sajnálatodra nem büdös:(((
Előzmény: széfti46 (1479)
kalaj Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1480

Hi all!

hallom sok pénzt spóroltam hogy nem voltam a dötőn :P

Szasza ma fexik be a korházba, azt hogy mikor meccik meg a térdét azt már nem tudom de nagyon szeretne Bélához jönni.

Köszönöm mindenkinek aki engem is meglátogatott a kórházban, váltottuk egymást Szaszával mert én meg tegnap jöttem ki és kb 5 hét múlva  fexek be újra..:P

corpus menosis meg ilyeneket csinálta a térdecskémben és azt jósolták hogy 14 hétig nem kell dolgoznom JUHÉÉÉÉÉÉ!!!

(porcot vettek ki + kivették az elszakadt belső térdszalagot + felcsiszolták az új szalag helyét)

Bélánál ott legyen mindenki basszátok meg

Ziti majdnem vagány vagy! DE jegyezd meg: NAPSZEMÜVEG NÉLKÜL NEM NYILATKOZUNK!!!

széfti46 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1479
Tudjátok, olyan aminek nagyon meleg-büdös vize van és ha kijössz belőle 30-40 népdalt biztos ismersz.....
széfti46 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1478
Gyógymedence van?
Endre(ujfiu) Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1477
Csá!! kinek van kedve valamelyik nap kimenni a strandra??? Megint játszunk 1 jót!!
Aki akar jönni az irjon!!!!
heretic Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1476
ziTi!

Nincs meg véletlenül a teljes amcsifocis anyag a sport7-ből digizve? Ha igen, akkor érdekelne, mert csak a legvégét láttam és kíváncsi lennék az egész összeállításra.
Köszi!
Előzmény: ziTi.1337 (1473)
Trugyina Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1475

Olvasd el ami írtam. Kívülről nem látszott semmi olyan ami bírói műhibák sorozatára utalt volna. Hangsúlyozom kívülről!!! Továbbra is sportszerűtlen magatartásnak tartom, hogy az érmeket nem vettétek át. Bírókra fogni a vereséget ahol 7 bíró van?! Saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy ez felesleges és értelmetlen. Jól kell játszani, megfelelő taktikát választani több pontot szerezni és kész.

- A kisbetűért elnézést, rohadt dühös voltam amiért elrontottátok a döntő hangulatát.

- A büfésektől is elnézést kérek, közben rájöttem, hogy 680 Ft volt egy sör.....

- Az éremmel átvétel elmaradásával kapcsoltos véleményem pikírt de vállalom.

- A mérkőzés szinvonalával kapcsolatos véleményem visszafogott ezért bőven vállalom (lásd infoblog comments ahol nem írják annyira körül mint én)

A szabálykönyvről annyit, hogy a lehető leghamarabb le akarom tenni a bírói vizsgát, no nem azért mert segg hülye vagyok ehhez sporthoz, hiszen veled egyetemben leraktam 1 szabályismereti vizsgát.

A fórum továbbra is arra van, hogy eszmét cseréljünk, véleményt ütköztessünk, vitatkozzunk, információt cseréljünk személyes találkozás hiányában. Az írott szövegben (szemben a személyes verbális kommunikációval) nehezebb megfogalmazni olyan indulatokat amelyekkel nem a másikat akarjuk megbántani, csupán például a figyelmét akarjuk felhívni, véleményünket akarjuk megfogalmazni egy általunk kívánt szinten. Ilyenkor jönnek a kisbetűs szavak, pikírt megszemélyesített szimbólumok amely lehetőséget adhat egy bizonyos minősítésre trágár és indulatos szavak nélkül. Én például jót nevettem a nick nevem átírásán, mert te is ugyan azzal az eszközzel éltél mint én.

Amúgy én is úgy érzem, hogy itt a fórumon nagyon künnyű megbántani bárkit, hiszen nincs lehetőség azonnal a félreértések tisztázására és ez indulatokat, indulat füzéreket szülhet. Szerintem kezeljük a fórumot a megfelelő helyén a vélemények szabad megformálásának lehetőségével, önmérséklettel, tolerancával.

Előzmény: warplayer (1474)
warplayer Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1474

Kösz a hozzászólást!!!! Télleg jólesett!!

amúgy trutyinak  - direkt kisbetűvel és néhány helyen más betűvel - üzenem, hogy jobb lenne, ha elolvasnád a szabálykönyvet, vagy csak valamelyest képbe lennél erről a sportról! azt hiszem tavaly nagyarányú pontkülönbséggel kaptunk ki, mégis átvettük az érmet! Sőt !!!!! Büszkén vettük azt át, mert 2.-nak lenni is nagy érdem!!!! Ha idén is kikapunk egy normális mérkőzésen, ahol a 2 csapat és nem a bírók döntik el a mérkőzést, akkor hidd el átvettük volna az érmet!

De úgy nagyon sz.r 2.-nak lenni, úgy, hogy a meccset te nyered csak éppen a bírók döntenek másképpen! Kívánom neked és csapattársaidnak, hogy ezt az érzést soha ne kelljen megélnetek!

Előzmény: soldiers (1468)
ziTi.1337 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1473
Előzmény: soldiers (1470)
Endre(ujfiu) Creative Commons License 2006.07.02 0 0 1472
Szevasztok!!!! Ki tudja h mikor műtik Szaszát??? pontos időt kérnék ha lehetne!!
ziTi.1337 Creative Commons License 2006.07.02 0 0 1471

mtv1, sport7, 13:00

interju velem :D kepviseltem kiccsapatunkat. 

Előzmény: soldiers (1470)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!