Ha ezt így folytatod akkor azt hiszem meg fogok sértődni rád mert .......... inkább nem írok semmit mert nem akorom megbántani a kicsi töréken lelkedet:)))))
Egy része szürkeállományból,más része annak hibás működéséből adódik,harmadrészét meg jártamban-keltemben szedtem fel...
Csonti. Ha komolyan írtam volna,elküldtem volna a srácot is a qurva anyjába,a bírókat is,meg téged is. De mivel NEM veszem komolyan se a kis taknyot,sem a bírókat (legalábbis amíg ez megy), se TÉGED (amíg folyamatosan engem baszogatsz),ezért gondoltam feldobom már a fórumot,mert kicsit ellaposodott. De ne aggódj többet nem fordul elő...
Öjj.
Ui.: a macis téma tetszik.Míg így is,hogy te raktad fel...
Írok toleranciáról te meg.....!? Az a szerencse, hogy én végigolvastam figyelmesen amit ideszült nitróhígítótól puhult agyad és rájöttem, hogy csak javaslatként hangzanak el azok a velős(gennyes) vélemények amiket leírtál. Sajnálom, hogy ezek nekem nem jutnak eszembe, talán a benzingőzben nincs annyi tréfa molekula minta nitróban. Ha tudnék is ilyen poénokat világrahozni sem élnék vele nyílvános netes fórumon sporttársaimmal szemben. De jókat röhögtem rajta! Remélem mindenki a helyén kezeli milánRG beírását!
Légyszives ne használj ilyen kifejezéseket, hogy "pikírt", meg "trágár"! Nitrohígítótól nehéz fejjel érek haza, és ezeket a szavakat kell látnom?! Hagy idézzek itt egy méltatlanul (?) lebecsült zenekart (?) (DuplaKaffé, azt hiszem...):
"Ezeket a szavakat nem értem, nekem mondd feketén-fehéren..."
Szerintem warp-layer (sic) barátom is ama (alul)művelt csoportba tartozhat, amelybe szerénységem is (elvégre sportot űzök a hülyeségből is. Csak más az, ha az okos hülyéskedik /én/, mint ha a hülye okoskodik /warp/)... Ezért vele kapcsolatban a jólmegszokott "bazzeg", "fekete hullazsák cipzárja csípje be a gennyes mellszőrödet", valamint a "zsíros anyadisznó szar-húgyos csecsével szivesebben cserélek eszmét, mint veled" kifejezéseket javallom.
Mélyen (le)tisztelt warp! Bírókat szidni... Cöcö. Kistáska. Lapozzál már vissza néhány oldalt, azután magyarázzál már ezen a fórumon. Mi vagyunk (vagy legalábbis én vagyok) az "Engedjük vissza a 'Zebrákat' a vadonba (ahonnan jöttek) Club" alapítói (/ja). Meccsről meg annyit, hogy én ott sem voltam, de megbízható forrás(ok)ból hallottam, hogy a Csendes Tölgy-liget öregotthon tolószékes, idős bácsikáinak rendezett gombfociverseny izgalmasabb volt, mint a meccsetek (legalábbis ott több szívinkfartus volt, mint nálatok a lelátón...).
hallom sok pénzt spóroltam hogy nem voltam a dötőn :P
Szasza ma fexik be a korházba, azt hogy mikor meccik meg a térdét azt már nem tudom de nagyon szeretne Bélához jönni.
Köszönöm mindenkinek aki engem is meglátogatott a kórházban, váltottuk egymást Szaszával mert én meg tegnap jöttem ki és kb 5 hét múlva fexek be újra..:P
corpus menosis meg ilyeneket csinálta a térdecskémben és azt jósolták hogy 14 hétig nem kell dolgoznom JUHÉÉÉÉÉÉ!!!
(porcot vettek ki + kivették az elszakadt belső térdszalagot + felcsiszolták az új szalag helyét)
Bélánál ott legyen mindenki basszátok meg
Ziti majdnem vagány vagy! DE jegyezd meg: NAPSZEMÜVEG NÉLKÜL NEM NYILATKOZUNK!!!
Nincs meg véletlenül a teljes amcsifocis anyag a sport7-ből digizve? Ha igen, akkor érdekelne, mert csak a legvégét láttam és kíváncsi lennék az egész összeállításra. Köszi!
Olvasd el ami írtam. Kívülről nem látszott semmi olyan ami bírói műhibák sorozatára utalt volna. Hangsúlyozom kívülről!!! Továbbra is sportszerűtlen magatartásnak tartom, hogy az érmeket nem vettétek át. Bírókra fogni a vereséget ahol 7 bíró van?! Saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy ez felesleges és értelmetlen. Jól kell játszani, megfelelő taktikát választani több pontot szerezni és kész.
- A kisbetűért elnézést, rohadt dühös voltam amiért elrontottátok a döntő hangulatát.
- A büfésektől is elnézést kérek, közben rájöttem, hogy 680 Ft volt egy sör.....
- Az éremmel átvétel elmaradásával kapcsoltos véleményem pikírt de vállalom.
- A mérkőzés szinvonalával kapcsolatos véleményem visszafogott ezért bőven vállalom (lásd infoblog comments ahol nem írják annyira körül mint én)
A szabálykönyvről annyit, hogy a lehető leghamarabb le akarom tenni a bírói vizsgát, no nem azért mert segg hülye vagyok ehhez sporthoz, hiszen veled egyetemben leraktam 1 szabályismereti vizsgát.
A fórum továbbra is arra van, hogy eszmét cseréljünk, véleményt ütköztessünk, vitatkozzunk, információt cseréljünk személyes találkozás hiányában. Az írott szövegben (szemben a személyes verbális kommunikációval) nehezebb megfogalmazni olyan indulatokat amelyekkel nem a másikat akarjuk megbántani, csupán például a figyelmét akarjuk felhívni, véleményünket akarjuk megfogalmazni egy általunk kívánt szinten. Ilyenkor jönnek a kisbetűs szavak, pikírt megszemélyesített szimbólumok amely lehetőséget adhat egy bizonyos minősítésre trágár és indulatos szavak nélkül. Én például jót nevettem a nick nevem átírásán, mert te is ugyan azzal az eszközzel éltél mint én.
Amúgy én is úgy érzem, hogy itt a fórumon nagyon künnyű megbántani bárkit, hiszen nincs lehetőség azonnal a félreértések tisztázására és ez indulatokat, indulat füzéreket szülhet. Szerintem kezeljük a fórumot a megfelelő helyén a vélemények szabad megformálásának lehetőségével, önmérséklettel, tolerancával.
amúgy trutyinak - direkt kisbetűvel és néhány helyen más betűvel - üzenem, hogy jobb lenne, ha elolvasnád a szabálykönyvet, vagy csak valamelyest képbe lennél erről a sportról! azt hiszem tavaly nagyarányú pontkülönbséggel kaptunk ki, mégis átvettük az érmet! Sőt !!!!! Büszkén vettük azt át, mert 2.-nak lenni is nagy érdem!!!! Ha idén is kikapunk egy normális mérkőzésen, ahol a 2 csapat és nem a bírók döntik el a mérkőzést, akkor hidd el átvettük volna az érmet!
De úgy nagyon sz.r 2.-nak lenni, úgy, hogy a meccset te nyered csak éppen a bírók döntenek másképpen! Kívánom neked és csapattársaidnak, hogy ezt az érzést soha ne kelljen megélnetek!