Keresés

Részletes keresés

rallymanó Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1139

Aért az utcai jelenetért fejbe rúgtam volna.....jó poén addig amíg mást nem veszélyeztetnek, de az már sok volt....

Előzmény: C.Miki (1136)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1138

Néhány pillanatkép.

NOVIKOV.

Néhány villantásra futotta.

PETTER SOLBERG.

Sajnálom.....Írj alá öreg a VW-hez!

LATVALA.

No comment.

HIRVONEN.

Stabilan dobogó.De ez kevés lesz....mint mindig.

ATHANASSOULAS.

A kimondhatatlan nevű Görög versenyző második nap nagyon szépet ment a fiesta WRC-vel.Volt még ötödik ideje is.

HANNINEN.

Neki aztán mindegy hogy IRC vagy SWRC.Mindenhol pokoli gyors.

LOEB.

Zseni vagy,de már verhető!

OGIER.

A következő évek Loeb-je.

TURÁNÉK.

Végre összejött,és a fiesta is kibírta tűz nélkül.

rallymanó Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1137

Ossz Nagymesterek !

Először is Miki, legközelebb fotót közlök neked duduról. Olyan mint a helyesírása :)))))))))

NR, le fogom szedni róla ezeket a felniket az már tuti, de szerintem nem a WRX-et teszem vissza, hanem a 2005-ös Mondo WRC-jét. Olyan buta kicsit ez most alatta. De amúgy nekem tetszik, mert nem áll észak-délnek benne semmi. Ultra rare lett, baszom fel ebayre :) !!!!!!

Mondjuk különbnek találom mint néhányt faszt aki sufnizik ott. Főleg aki ezeket a street fightereket készíti belőlük. Majd rakok még képeket ha lesz időm ahogy alakul.

Friciék ügyesek voltak. Csak szólok hogy holnap benne lesznek a Fókuszban.

Safari rally, RAC rally, mind imádni való és egyedi. A RAC mondjuk a maga saras, farönkös cuccaival elég félelmetes volt. Biztos teleszarnám a gatyám ott egy jókezű pilóta mellett :)

C.Miki Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1136

Ezt blokknak :-)))

C.Miki Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1135

Ebből is látszik hogy néha milyen elbaszott kis dolgokon múlnak komoly döntések.  Pontosan jól írod, ha a Forma1-ben nem lenne Monaco a naptárban, akkor az az egész sportágra meg a szezonra is rányomná a bélyegét.  De ugyanez lenne szerintem ha pl. Spa-t, vagy Monzát vennék ki a naptárból.  Így is már tele vagyunk mindenféle fos Valencia, Abu-Dhabi,Törökország, meg hasonló Tilke agymenésekkel.  Mindegyik színtelen-szagtalan, jellegtelen betoncsík, egyszerűen nincs bennük élet.  Az meg hogy hány milliárdos szállodák vannak mellette ki a faszt érdekel..............?

Hát Ati, a Dél-Amerikai "Safari Rally" az kb. olyan lenne mint a "Dakar" Agrentínában.  Egynek elmegy, de simán megvagy nélküle......... Én régen mindig nagyon vártam a Dakart, de az idei versenyt is csak kíváncsiságból néztem.  A Safari / Dakar az Afrikai kontinensre való, egybefortt a nevük Afrikával.  Abban viszont tényleg van igazság amit írsz a kisebb pénzű csapatokkal kapcsolatban.  Kenblokk egy nagyképű pöcskenőcs reklámsuttyó, menjen akkor vissza gikamába csúsztatni meg kézizni, amiket elgyakorol húszmilliószor, aztán a Youtube előtt arra élveznek a 15 évesek.  Szarba nem nézem blokkot. 

Előzmény: Törölt nick (1134)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1134

Felmerült Jean Todt fejében,hogy jövőre a Safari jellegű versenyt rendeznének Dél Amerikában.Vegyesen fogadták az ötletet.

Valószínűleg a kisebb pénzű csapatok-pilóták nem tudnák finanszírozni az ilyen fajta maratoni versenyt.Ugrató művész Ken Block pedig kijelentett,neki nincs kedve ilyen távokat teljesíteni.

Mont Carlo az ugyanaz jelenti mint az F1-ben.

Nem is döntés volt ez,hanem végre megegyezés.

Rengeteg ponton ütközött az FIA és a Hercegség elképzelése a futamot illetően.

Hogy példát is mondjak,ilyen volt az hogy vasárnap már ne legyen verseny.A WRC ezt nem fogadta el,az IRC rábólintott.De ez csak a jéghegy csúcsa.

Mára csak rájött mindkét fél,hogy kellenek egymásnak.

Előzmény: C.Miki (1133)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1133

Nekem a Finn rally villámgyors, ugratós pályái jönnek be, de Ausztrália se lesz kéjutazás.  A Monte-Carlo rally-nak eleve nem kellett volna kikerülnie a naptárból, mert a legtradicionálisabb verseny mind közül.  Hozzá talán csak a TDC, RAC, vagy Safari ( ez utóbbi kettő amíg létezett... ) hasonlítható.  Szóval én üdvözlöm a döntést, nem is olyan régen olvastam én is valami rally oldalon.  Óriási feeling a Monte, láthattuk januárban az IRC-n is. 

Előzmény: Törölt nick (1132)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1132

Ezen a futamon ez a harmadik hely hatalmas dolog!

Nagyon taktikusan mentek,meg is lett az eredménye.Frici kezd mentálisan is ott lenni a szeren.50 fok a kocsiban,por,gyilkos pályák....nagyon sok minden fejben dől el...

Szép volt Frici és Gabi!

Mindattól függetlenül,hogy a gyári citroenek verték a mezőnyt a végére,egy tradicionálisan ford pályán,elég jó kis verseny volt.A végén azért Loeb és Ozsi nagyon ment,szakaszonként adták-vették az első helyet.

Aki azt mondja ezek után hogy van csapatsorrend,az tévúton jár:-)

Jövőre egyébként változtat az FIA a rajtolási procedurán,nagyon helyesen.

Most "nyári" szünet,de utána személyes kedvenc pályáim jönnek.

Finnországi őrület majd Német aszfalt,és az Ausztrál vörös murva.

Biztosan tudjátok,jövőre visszatér a WRC Monte Carlóba.

Előzmény: C.Miki (1128)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1131

Vhehhe :-))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (1124)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1130

Királyul néz ki már így is Zoli, azért látszik hogy maketteztél te is!  Pont illik a sorba.  Gondolom megmutatod majd a teljesen kész autót is. Ezen az autón meg a lelkes hozzáállásodon nincsen semmi kritizálnivaló.  Szóval majd nyomassad a fotókat srác!  Dudu Kazinczy-díjára meg ne pályázzál, mert ő az örökös hejesíró művész, és Technokol-Rapid reklámarc!  :-) 

Előzmény: rallymanó (1125)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1129

Ügyes vagy!Nagyon összehoztad!

A gyári WRX felni nem lenne jobb alatta?

C.Miki Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1128

Szevasztok bűntársak! 

Először is nagy gratula a Turán-Zsíros kettősnek a Görög futamon elért Super2000-es kategória 3-ik helyezésükhöz!!!!   Összetettben a 13-ik helyen végeztek.  A futamot Ogier nyerte, második helyen Loeb, ( Ati csak nem jött a meteor ) harmadik helyen Hirvonen végzett.  Ájszmen becsurgott a 7-ik helyen.  Legközelebbi futam Július végén Finnországban lesz. 

rallymanó Creative Commons License 2011.06.19 0 0 1127

A felni még lehet hogy majd ehelyett is más leszrajta, mert ez nem az Impreza lyukazása, de az utcai ennél nagyon buta lett volna, addig ez került rá.

rallymanó Creative Commons License 2011.06.19 0 0 1126

...húúúú, dudutól tanultam írni :)

Jaaa, és jobb kormányosból bal kormányos lett a verda, de kormányozható :)))))

( Az alkatrész Mondo WRC pedig utcai Autoart belsőt kap :) Így kárba sem vész....

rallymanó Creative Commons License 2011.06.19 0 0 1125

Sziasztok gengszterek !

No, nagyjából összedobtam a kis edző WRX-et. Volt vele munka rendesen és még van is, de alakulgat. Miután bekeméreteztem a WRC műszerfalát és a bukócsövet ( mivel Mondo volt az alap WRC ) ki is kellett festeni, hiszen mindene kék volt, az ülés pedig fekete. Kifstegettem fehérre az alapot, a szerszámokat, az övcsattot , ilyesmi. Szrintem sokat dobott rajta. Kapott más fenit is a gép előtte az utcai arany helyett. Pár fotó erejéig összecsavaroztam hogy lássátok milyen lesz kb. Figyelem !!!!!!!! Negatív kritikát elfogadok :))))) ! Biztosan lesz is :)

Magam kedvére épült ez gép.

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.19 0 0 1124

A skinhead megy a buszon, lát egy apácát. Nagyon kanos lesz tőle, el is határozza, hogy magáévá teszi. Odamegy hozzá, és elmondja neki mi a terve vele. Az apáca azt válaszolja, hogy neki csak Istennel szabad. De a skinhead nem csügged, megkérdezi a buszsofőrt, hogy hol szokott az apáca leszállni, és elmondja mit akar. A buszvezető készségesen elárulja, hogy az apáca minden éjfélkor a temetőnél szokott leszállni. A skinhead beöltözik Istennek, és éjfélkor meg is látja az apácát a temetőben. Mondja neki, hogy ő Isten és arra választotta ki hogy a földi élvezeteket vele hajszolja. Az apáca visszakozik, mivel ha észreveszik, hogy már nem szűz, elküldik a templomból. Az apáca jobb módszert nem látva felajánlja a hátsó bejáratot. Mivel a skinhead már nagyon kanos, rááll a dologra.
Dolga végeztével önelégülten lerántja a maszkját:
-Hehe én vagyok a skinhead.
-Hehe én meg a buszsofőr....

Előzmény: C.Miki (1121)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1123

Jó ötlet, lesz vele munka rendesen. 

Előzmény: rallymanó (1122)
rallymanó Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1122

Sziasztok !

Tényleg fasza lenne ez a Skoda. Ennek legalább versenyautó formája van.

Tegnap vettem egy Imprezát alkatrésznek. Ma nekiálltam az átalakításnak. Sajnos valami görény mindig felkelti Bencét, így elég lassan haladtam vele. Lényeg a lényeg, utcai WRX-ből lesz csöves edző autó. Persze a két modell szinte semmiben nem egyezik, nem az van hogy csak átcsavarozom az alját, mindenhonnan méretezni kell, meg farigcsálni, festeni, de egyszer csak készen lesz....ez még a kép a szétszeés első fázisát mutaja, hamarosan meg ha lesz időm rá akkor láthatjátok a végeredményt is, azóta már darabokban vannak.

C.Miki Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1121

Ja, és HALÁL A BUZIKRA!!!!!!!!!!!! 

C.Miki Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1120

Akkor még max. tippelni lehet hogy mi lesz a vége. :-)  Lehet hogy még az esti szakasz is tartogat meglepetést. 

Igen, zsír az a gép, 1/18-ban is el tudom képzelni.  De tényleg csak egy mézesmadzag lehet....... :-(

Előzmény: Törölt nick (1118)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1119

Ultra brutál a Skoda WRC koncepciója,de nem sok reményt látok rá.

Jön a VW Polo a vb-re,nem hiszem hogy két márkával akarnak ott lenni....legalább is nem nagyon lenne ésszerű.

Előzmény: C.Miki (1117)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1118

Hali Miki!

Lement 3 újabb gyors,Ogier vezet.

Még ma van 1 esti gyorsasági,utána eldől hogy ki takarít holnap.

A látottak alapján bármit le lehet dolgozni ilyen körülmények között,még 4 esélyes a vége.

Turánék stabilan 3-adikok,nem kell hülyeséget csinálni,elöttük és utánuk is űr van.

Előzmény: C.Miki (1117)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1117

Sziasztok! 

Micsoda???  Hogy sikerült neki annyit veszíteni?  Megállt inni egy kávét?  Azt a 5,4-et Loeb simán ledolgozza.  Turánéknak meg remélem hogy nem jön közbe semmi! 

Szerintetek lesz ebből valami, vagy csak elhúzzák a mézesmadzagot?  Határozottan bejön nekem ez a gép! 

Előzmény: Törölt nick (1116)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1116

Mai első kör 3 gyorsán Solberg el is dobálta 52 mp-es előnyét.

Maradt 5,4 mp.

Lassan érkezik a meteor:-(((((

Tanak esett,Turánék az SWRC harmadik helyén.

Előzmény: C.Miki (1115)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1115

Főleg ez a Görög rally, hőség, nyakig érő por, autógyilok.  Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. 

Előzmény: Törölt nick (1114)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1114

Mindig van extra:-(((..sajnos.

Előzmény: C.Miki (1112)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1113

Nekem sincs meg sajnos.

Előzmény: pedrito77 (1109)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1112

Hát az idők alapján úgy néz ki, hogy ha nem jön közbe semmi extra akkor itt már Solberg-nek sima győzelem nem?  Raikkonen csak tetves 4 percre van az elejétől? :-) 

Előzmény: Törölt nick (1110)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1111

A Minichamps és a New Ray is kihozta Valentino Rossi GP11-esét, azonban ez tesztmotor, mert ilyen cápakopoltyús oldalsó idommal, meg a fekete kis légterelőkkel versenyen sosem futott tudtommal.  Losail-ra még ezt-azt átdolgoztak a gépen, de sajnos azzal együtt sem lett sokkal jobb, Rossi nem hiába tesztelgeti már a GP12-őt.  Érzik a Dukisok is hogy ez a gép egy erősebb középmezőnyre jó, de nem a dobogóra.  A múltkor Hayden is csak szerencsével lett 3-ik.  Kár hogy nem olyan jó, mint amilyen szép. 

Azért a két modellt összehasonlítva látszik az a kb. 20 ropis árkülönbség. :-)  A minichamps az tényleg részletesen kidolgozott, az első kerék felfüggesztése, a Öhlins villa, a féknyereg, tárcsák, fékpofák stb.... Arányok is jók, fékvezeték itt már alap.  Legapróbb feliratok is a helyükön vannak. Úgy néz ki hogy álló, és a motoron ülő bábut is lehetlesz venni hozzá, az is komoly nagyon. A testtartása is teljesen a Rossi-é. Főleg a motoron ülőn látszik. A New Ray az mondhati katasztrofális ehhez képest, a képek önnmagukért beszélnek.  Hiányzó feliratok, totál el van nagyolva az egész.  Nem bánnám ha a Protar kiadná 1/22-be, mert már a GP5-ös nagyon szép.

Eredeti motor:

Minichamps:

New Ray:

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1110

Petter szárnyakat kapott.

A 2-5 helyen ide-oda cserélgették a pozíciót,de Latvala bezsákolt 3,5 percet,úgyhogy kiszállt a meccsből a második helyről.Unalmas már......

Ne feledjük Loeb ma takarított,de akkor is aránytalanúl sokat kaptak.A mai utolsó gyorsot nyerte,így holnap másodikként rajtol.Remélem Solbergel nem történik semmi,de még messze a vége,és egy kegyetlen verseny ez.

Friciék kategória 5. helyen zártak ma,uccsóként jöttek egy negyedik ídőt.

Tanak és Hanninen nem ellenfél,abszolút pontszerző helyeken állnak.

1.Solberg P. - Patterson C.
#11 Citroen DS3 WRC
1:39:24.2
2.Loeb S. - Elena D.
#1 Citroen DS3 WRC
+51.6 
3.Hirvonen M. - Lehtinen J.
#3 Ford Fiesta RS WRC
+55.3 
4.Ogier S. - Ingrassia J.
#2 Citroen DS3 WRC
+57.2
5.Solberg H. - Minor-Petrasko I.
#15 Ford Fiesta RS WRC
+1:43.2
6.Wilson M. - Martin S.
#5 Ford Fiesta RS WRC
+2:27.7
7.Tänak O. - Sikk K.
#22 Ford Fiesta S2000
+3:32.4
8.Latvala J. - Anttila M.
#4 Ford Fiesta RS WRC
+3:55.0
9.Hänninen J. - Markkula M.
#25 Škoda Fabia S2000
+4:01.6
10.Räikkönen K. - Lindström K.
#8 Citroen DS3 WRC
+4:04.7

Előzmény: C.Miki (1106)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!