Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.06.04 0 0 1583

Csak egy kérdés?

Ha ilyenekkel foglalkozol, nem gondolkoznál el a LED-es körbe világító fény gyártásán? No meg esetleg navigációs fények készítésén? Néhány esetben elkerülhető lenne az aksi, vagy elég lenne kissebb is. A túrára én most csak emiatt vittem aksit, pedig ha lenne ilyen elég lett volna pár db elem is. 15 Kg megspórolva, siklóhajóknál 1LE motor teljesítmény felszabadítva. Ha van is aksi a motorindítás miatt, azt se kellene annyira félteni a lemerüléstől. No meg az a pár tizezer üzemóra is nyom a latban. Talán itt a topikon is lenne keletje.

Előzmény: baal (1576)
Z hajó Creative Commons License 2008.06.04 0 0 1582
Szia Beer-ci!!!

Vettem ruhát , köszi!!!
baal Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1581
ha valamit nem tudsz megoldani sok pénzzel, old meg még több pénzzel:-)))))))))
Előzmény: Beer-ci (1580)
Beer-ci Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1580
Van egy víz alatti városom. Nem tudjátok hogy tudnám a felszínre hozni? Elkéne szerintem most a szárazföldi civilizációnak mintának.

Némo
hakapeci Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1579
szia Beer-ci!

"Haka-captain!:A te egészségedre. Mivel nekem minden hétvége jó, így én arra az időpontra szavazok amikor tudsz jönni."

köszi a bizalmatde inkább kölcsönösen igazodjunk egymáshoz, az én programom még sok bizonytalanságot rejteget...

ma megkaptab BB segítségével a diesel motor önindító motrát de a lendkereket is cserélnem kell úgy néz ki... holnap talán lessz fénykép

üdv haka
Előzmény: Beer-ci (1577)
baal Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1578

1 tizede áll ki- de nehogy már ebből is vita legyen:-)

én vezettem, de ez a hivatalos verzió-másképp nem fizetett volna a biztositó:-))))))))

a többit majd az önéletrajzomban

Előzmény: Beer-ci (1577)
Beer-ci Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1577
Most nem keresgetek fajsúly táblázatot, de ha jól emlékszem 1/kilencede van ki a vízbűl a jégnek.
De a Titanic nem azé süllyedt ám el, de pontosan te tudod. Te vezetted:))))) nem?
Előzmény: baal (1576)
baal Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1576

te ne panaszkodj!

van egy kis cégem a legujabb gyermekem, ledes dolgokat gyártunk, és régi hagyományos fényforrásokat alakitunk át energia és őénztakarékos ledesre.

egy mókamiki rendelt  most 8 azaz nyolc folyóméter ledes csövet, az egész nincs 100 ezer pénz-két hete naponta ötször beszél velem, egyezteti a dolgot.

dehát a kedves hülye vevőnek mindig igaza van.

én csak nosztalgiázok, mikor a nagyhajó vezetésről van szó..

utoljára a titanic kormányosa voltam-talán hallottad már ezt a nevet valahol.

de aszittem, hogy mivel a jég könyebb a viznél és a felszinen úszik,  még épp elférek mellette.

a fene azt az arkhimédesz nevű pojácát, hát a nagyobb része nem a viz alatt volt?????????

nem fértem el:-)))))))))))))))))))))

Előzmény: Beer-ci (1575)
Beer-ci Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1575
No megint vagyok. Elvitték az utolsó múltheti futót. Nehéz ilyenkor, mert én szabadulnék már a manustól, az meg úgy csinál mint amikor az élete első új autóját vette.
Most is fújnom kellene a csütörtöki 3-ból legalább egyet, de inkább itt vagyok. Majd hajnalban...

No kezdjük.
Kikötés: Szóval ma megvettem azt a visszahúzó rugót hogy legyen alapjárat. De addig nem tenném be, ha netán valaki ki akarja próbálni, hogy milyen is így kikötni. Várom a jelentkezőket. ( Jaaa. Irányváltó sincs)

kikötés2: Valahol van egy videóm arról hogy kötök ki Savonában. Még a barátnőm csinálta. Az 40 lábas lavór volt. Ha megtalálom felteszem a tárhelyünkre.

Zhajó: Ma megkérdeztem, lesz még akcióban a neoprén, de mint Matel írta a Decathlon-ban is van annyiért. Nézd meg.

Matel. : Hát a labancok oszt nem sokat tettek ki:))) De volt ott egy negyedik mancsaft is, igaz a parton, aki nem vót hajlandó elkapni a kötelet:)))))) Emlékszel-é ???
Pedig ott igazán lassan értem a stéghez. A túrán meg fullgázos kikötés nem vót. Mé'mondod?

Sügipapa: Akkor visszakaptam a rangom!!!:))) Bontok egy sört örömömben!!

Haka-captain!:A te egészségedre. Mivel nekem minden hétvége jó, így én arra az időpontra szavazok amikor tudsz jönni.

Mellesleg 3 új hajó jelentkezőnk már van.
baal Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1574

dolgozzon aki szegény.

sajna én is dolgozok, mint állat egész nap....

a kocsim már 2 hete szervizben-egy 10 perces munka miatt-klima nélkül nyomulok, és amilyen dagadt vagyok, hát nem egy élmény egész nap a katlanban ülni.....

megmérem, de a hajóban van, én meg csak a hét végén megyek le...

ja a vihar irányváltó is a kocsiban van, azért nem adtam még fel matel sporttársnak.....

Előzmény: Beer-ci (1558)
baal Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1573
kishajón is gyakorlat kérdése- életemben párszor vezetem 20 méternél nagyobb hajót, háát, még kellett volna pár évig gyakorlonom, hogy jól kikössek:-)
Előzmény: _matel_ (1556)
doktor4 Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1572
NEM persze mert elégett 10-10 -es méretüre :-))) üdv doktor4
Előzmény: _matel_ (1554)
_matel_ Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1571
kar hogy nem lattad a labancokkal :)
ott 3 mancsaftja volt ezzel aranyosan is futott padlo gazzal a partra...

matel
Előzmény: Z hajó (1570)
Z hajó Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1570
Sziasztok!!!

Beer-ci védelmében szólok mindenkihez! Tökéletesen parkol még ittasan is ha van vele valaki a hajóban!!!Ez még nála két emberes!

Beer-ci: Köszi hogy megnézted , én is körülnézek itthon hátha valamelyikben kapok!

Üdv mindenkinek.
doktor4 Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1569
Szúúúnyogos ??? Ha Griff madár hemzsegne az jobb lenne ???? :-))) üdv doktor4
Előzmény: hakapeci (1567)
süger Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1568

De legalább egyvalaki nem mondja,már megint ez a fránya bökős sügér.

Amúgy meg én is csípem a buráját. Jó srác. De idetartozól te is,Doki, Haka,Kitzoli, és mindenki, aki részt vett a TÚRÁN. Csak személyesen lehet az embereket megismerni.

És erre BEERCI rezidenciáján minden adva vagyon.

Igy van e SÖRHAJÓ CAPTAIN?!:-))))

Előzmény: _matel_ (1553)
hakapeci Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1567
urak!
 kéretik nem kivételezni a szavazatommal! egyszerű szavazóbázis vagyok....
 július végén augusztus elejénaz adriát fogom feltehetően róni ezért nekem csak az augusztus közepe után jó a szúnyogosban csatangolni... persze ha véletlenül itthonmaradnék ami előfordulhat meló torlódás 
miatt akkor más fekvésbe kerül a leányzó...

üdv haka
Előzmény: _matel_ (1566)
_matel_ Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1566
mar nem ;)

Haka szavazatat hanyszoros sullyal fogjuk figyelembe venni? 3-4?
azt hittem vele beszeltettek elotte :(

matel
Előzmény: Beer-ci (1565)
Beer-ci Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1565
Eddig csak én szavaztam??????????????????? :OOOOOOOOOOOO
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1564

látod a különbséget:

a böngésző keresőablakában kell kijelölni (jobb billentyű) a webhelyet, majd másolni, ide a szövegablakba:

http://doodle.ch/participation.html?pollId=smmftib5xrxcb2x3

Előzmény: _matel_ (1561)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1563
Előzmény: _matel_ (1562)
_matel_ Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1562
ha vki tudja miert nem ismerte fel mint linket az index akkor tegye mar fel ujra ugy hogy csak ra kelljen kattintani...
matel
Előzmény: _matel_ (1559)
_matel_ Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1561
szolj majd mikor zarjam le es addig tart a dolog...

asszem en mar juli4-et is feltuntettem mint lehetoseget. megnezted? levegyem azt?

MINDENKINEK:

azt hittem majd szepen csak raklikkel az ember es bejon de sajnos elveszik a link a szovegben tehat be kell masolni a bongeszobe :(

matel
Előzmény: Beer-ci (1560)
Beer-ci Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1560
Szerintem a Tiszavirágzásos tali miatt a szavazást told ki júli 5-ig.
Előzmény: _matel_ (1559)
_matel_ Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1559
http://doodle.ch/smmftib5xrxcb2x3

a fenti linken lehet szavazni a kovetkezo tura idopontjara. kiirtam a szavazast. megkernem a sportarsakat vegyek komolyan hiressegek illetve Fredi es Beni neveben ne szavazzanak.
a leirasban ott is szerepel hogy penteki napokra lehet szavazni. szamomra valaki ha behuzza valamelyik penteket az azt jelenti hogy azon a hetvegen reszt tudna venni a turan.
EGY EMBER TOBB IDOPONTRA IS SZAVAZHAT HA SZAMARA TOBB IDOPONT IS MEGFELELO!!!

ugy gondolom mahoz ehy hetre juni 10-ig aki akar tud szavazni. ha BEER-CI akar ezt akar mast maskepp gondolom remelem hamarosan jelzi es akkor modositok aszerint a szavazason...

matel
Beer-ci Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1558
De jó nektek. Tv nézés, net a munkahelyen,stb. Csóró kisiparos meg megszakad. :((

MAtel. Köszi a felajánlásod, de sajna egyik kupak sem jó rá. Ez nagyobb és magasabb is. Nem volt idő utána ugrani, mert örültem hogy a motort le tudtam állítani( mint tudod ennél ez sem kis mutatvány),meg stabilizálni, mert azt is a kormány huzala tartotta a hajón.
Egyébként azért nem tettem rá a túrán sem, mert olyan szar konstrukció, hogy ahogy rábillented lelöki a gyertyakábeleket. A doki látta.
A sügér haver, azért szorongatom. :))

Baal: Na itt a harcsával bajok lesznek, mert a környéken senki nem fogott az elmúlt időkben. Legfeljebb hozol:))))
Te. Nem akarnád már megírni hogy a motortartó felfogatása milyen mélyre essen?
A doki hajója Ugon himbálózik, és most csak ezért nem mennék le.Egyébként már csak az hiányzik, a többi része kész van.
_matel_ Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1557
valaki a multkor bevagta ide a Decathlon linkjet mentomelleny temaban. Mivel nekem is egy mellenyem gyerek meretu volt par hete mikor Fehervaron jartam ott bementem a Decathlonba hogy vegyek mellenyt. 3990 volt a felnott mentomelleny. Voltak neoprem ruhak is nem akcioban hasonlo 4-5 ezer forintos arban. Talan 4 a noi 5 a ferfi szerintem akit erdekel lehet mas Decatlhonba is talal ilyet ilyen aron. ja akcios illetve gyerek meret volt mar 3 alatt is. en anno meg k*rv* dragan vettem :(

matel
Előzmény: Beer-ci (1542)
_matel_ Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1556
en is dolgoztam mar folyami hajon csak hogy megismerjem milyen az az elet. gyorsan elegem lett a 8 altalanossal megaldott kapitanyokbol. egyebkent pedig nagy hajoval kikotni nem akkora kunszt inkabb gyakorlat mint tudas kerdese...
matel
Előzmény: baal (1539)
_matel_ Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1555
kitzoli

ott a szilo semmire sem jo hasznalj helyette Sikaflexet, azzal jo lesz!
Előzmény: Törölt nick (1536)
_matel_ Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1554
nekem van felesleges moszkva meg asszem vihar kupakom is, de meg kellene merned jo-e vmelyik ra...
ha adsz meretet megkeresem oket.
miert nem ugrottal az eredeti utan? mi mar Kutyaval ezt a turan megjosoltuk az a kupak akkor is lekivankozott mar csak mi az akaratunkkal ott tartottuk! egyebkent ugye mar nem 14/15 villaskulccsal inditassz es amiatt nem volt rajta rendesen???
matel
Előzmény: Beer-ci (1528)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!