Ha ilyenekkel foglalkozol, nem gondolkoznál el a LED-es körbe világító fény gyártásán? No meg esetleg navigációs fények készítésén? Néhány esetben elkerülhető lenne az aksi, vagy elég lenne kissebb is. A túrára én most csak emiatt vittem aksit, pedig ha lenne ilyen elég lett volna pár db elem is. 15 Kg megspórolva, siklóhajóknál 1LE motor teljesítmény felszabadítva. Ha van is aksi a motorindítás miatt, azt se kellene annyira félteni a lemerüléstől. No meg az a pár tizezer üzemóra is nyom a latban. Talán itt a topikon is lenne keletje.
Most nem keresgetek fajsúly táblázatot, de ha jól emlékszem 1/kilencede van ki a vízbűl a jégnek. De a Titanic nem azé süllyedt ám el, de pontosan te tudod. Te vezetted:))))) nem?
No megint vagyok. Elvitték az utolsó múltheti futót. Nehéz ilyenkor, mert én szabadulnék már a manustól, az meg úgy csinál mint amikor az élete első új autóját vette. Most is fújnom kellene a csütörtöki 3-ból legalább egyet, de inkább itt vagyok. Majd hajnalban...
No kezdjük. Kikötés: Szóval ma megvettem azt a visszahúzó rugót hogy legyen alapjárat. De addig nem tenném be, ha netán valaki ki akarja próbálni, hogy milyen is így kikötni. Várom a jelentkezőket. ( Jaaa. Irányváltó sincs)
kikötés2: Valahol van egy videóm arról hogy kötök ki Savonában. Még a barátnőm csinálta. Az 40 lábas lavór volt. Ha megtalálom felteszem a tárhelyünkre.
Zhajó: Ma megkérdeztem, lesz még akcióban a neoprén, de mint Matel írta a Decathlon-ban is van annyiért. Nézd meg.
Matel. : Hát a labancok oszt nem sokat tettek ki:))) De volt ott egy negyedik mancsaft is, igaz a parton, aki nem vót hajlandó elkapni a kötelet:)))))) Emlékszel-é ??? Pedig ott igazán lassan értem a stéghez. A túrán meg fullgázos kikötés nem vót. Mé'mondod?
Sügipapa: Akkor visszakaptam a rangom!!!:))) Bontok egy sört örömömben!!
Haka-captain!:A te egészségedre. Mivel nekem minden hétvége jó, így én arra az időpontra szavazok amikor tudsz jönni.
a kocsim már 2 hete szervizben-egy 10 perces munka miatt-klima nélkül nyomulok, és amilyen dagadt vagyok, hát nem egy élmény egész nap a katlanban ülni.....
megmérem, de a hajóban van, én meg csak a hét végén megyek le...
ja a vihar irányváltó is a kocsiban van, azért nem adtam még fel matel sporttársnak.....
De legalább egyvalaki nem mondja,már megint ez a fránya bökős sügér.
Amúgy meg én is csípem a buráját. Jó srác. De idetartozól te is,Doki, Haka,Kitzoli, és mindenki, aki részt vett a TÚRÁN. Csak személyesen lehet az embereket megismerni.
urak! kéretik nem kivételezni a szavazatommal! egyszerű szavazóbázis vagyok.... július végén augusztus elejénaz adriát fogom feltehetően róni ezért nekem csak az augusztus közepe után jó a szúnyogosban csatangolni... persze ha véletlenül itthonmaradnék ami előfordulhat meló torlódás miatt akkor más fekvésbe kerül a leányzó...
a fenti linken lehet szavazni a kovetkezo tura idopontjara. kiirtam a szavazast. megkernem a sportarsakat vegyek komolyan hiressegek illetve Fredi es Beni neveben ne szavazzanak. a leirasban ott is szerepel hogy penteki napokra lehet szavazni. szamomra valaki ha behuzza valamelyik penteket az azt jelenti hogy azon a hetvegen reszt tudna venni a turan. EGY EMBER TOBB IDOPONTRA IS SZAVAZHAT HA SZAMARA TOBB IDOPONT IS MEGFELELO!!!
ugy gondolom mahoz ehy hetre juni 10-ig aki akar tud szavazni. ha BEER-CI akar ezt akar mast maskepp gondolom remelem hamarosan jelzi es akkor modositok aszerint a szavazason...
De jó nektek. Tv nézés, net a munkahelyen,stb. Csóró kisiparos meg megszakad. :((
MAtel. Köszi a felajánlásod, de sajna egyik kupak sem jó rá. Ez nagyobb és magasabb is. Nem volt idő utána ugrani, mert örültem hogy a motort le tudtam állítani( mint tudod ennél ez sem kis mutatvány),meg stabilizálni, mert azt is a kormány huzala tartotta a hajón. Egyébként azért nem tettem rá a túrán sem, mert olyan szar konstrukció, hogy ahogy rábillented lelöki a gyertyakábeleket. A doki látta. A sügér haver, azért szorongatom. :))
Baal: Na itt a harcsával bajok lesznek, mert a környéken senki nem fogott az elmúlt időkben. Legfeljebb hozol:)))) Te. Nem akarnád már megírni hogy a motortartó felfogatása milyen mélyre essen? A doki hajója Ugon himbálózik, és most csak ezért nem mennék le.Egyébként már csak az hiányzik, a többi része kész van.
valaki a multkor bevagta ide a Decathlon linkjet mentomelleny temaban. Mivel nekem is egy mellenyem gyerek meretu volt par hete mikor Fehervaron jartam ott bementem a Decathlonba hogy vegyek mellenyt. 3990 volt a felnott mentomelleny. Voltak neoprem ruhak is nem akcioban hasonlo 4-5 ezer forintos arban. Talan 4 a noi 5 a ferfi szerintem akit erdekel lehet mas Decatlhonba is talal ilyet ilyen aron. ja akcios illetve gyerek meret volt mar 3 alatt is. en anno meg k*rv* dragan vettem :(
en is dolgoztam mar folyami hajon csak hogy megismerjem milyen az az elet. gyorsan elegem lett a 8 altalanossal megaldott kapitanyokbol. egyebkent pedig nagy hajoval kikotni nem akkora kunszt inkabb gyakorlat mint tudas kerdese... matel
nekem van felesleges moszkva meg asszem vihar kupakom is, de meg kellene merned jo-e vmelyik ra... ha adsz meretet megkeresem oket. miert nem ugrottal az eredeti utan? mi mar Kutyaval ezt a turan megjosoltuk az a kupak akkor is lekivankozott mar csak mi az akaratunkkal ott tartottuk! egyebkent ugye mar nem 14/15 villaskulccsal inditassz es amiatt nem volt rajta rendesen??? matel