Egyetértünk! Mindegyiken házibarkács van, csak némelyik igényesebb, némelyik nem annyira. Egy, a célnak megfelelőt én olyan 2.000 Ft-ból kihozok, és szerintem dizájnra bármelyikkel felveszi majd a versenyt, de majd megmutatom az első talin, vagy esetleg, ha még lesz olyan enyhe a tél, hogy felszereljem, akkor teszek fel képeket róla. Na te mit gondolsz, mi van a képen? Hát egy olyan amilyet te tettél fel, csak kicsit igényesebb, és jobban hasonlító lesz a kipufogóhoz, mint az. Ja, és 0,75-ös saválló lemezből lesz, kulccsal zárható fedéllel. Most csinálom papírból, és a cimborám fogja megcsinálni, aki profi ilyenekben.
Miután megnéztem az oldalt, megértettem mikre is céloztál!:-) Megjegyzés: az elektronika benne, amelyikkel a sebességtől függően állíthatod a cseppszámot, az csak azért van, hogy többet kérhessenek érte! Mint te is láttad, mindenféle elektronika, meg hókuszpókusz nélkül is meg lehet csinálni, pusztán a gravitációra, és a közlekedőedényekre alapozva! Ne légy már lusta egy csavart elfordítani, ha elindulsz!:-) Én olyan 5 kilométerenként egy csepp olajra gondoltam, de ezt be lehet állítani kézzel is. Csomagtartó: fotózom, és méretezem amint az idő engedi, hogy kitoljam, de ha meg akarod nézni élőben is, szívesen látlak! Még egy találós kérdés neked. Mi látható szerinted a képen?
Nem tudom, hogy mennyibe kerül ez a mccoi, de egyes részei kicsit házibarkács szintűnek tűnnek..... Szerintem 80 -nál (+ postaköltség) ne adja ki több pénzt, kb. annyit ér....
Nagyon jók amiket írsz, csak szerintem halvány gőzünk sincs, legalábbis nekem, hogy milyen tartályból, milyen olyaj, meg ha 5000 km van benne, akkor miért 3000 km nél mérte a nyúlást stb... Nem pontosítanád a dolgokat?
Az jutott eszembe, hogy ha meglesz a csomagtarto. (daty meretezd mar le a tied please :) es sok reszletes fotot is csinalj, mi mekkora, milyen szogben csatlakozik a masik cucchoz, hol vannak a rogzitesi pontok, ilyesmik) Szoval kene csinalni egy olyat ami kivulrol ugy nez ki mint a masik oldalon a kipufogo csak ebbe pakolni lehetne. :)
Na ugy dontottem megrendelem ezt a mccoi-t :) www.mccoi.de Egyenlore nem sikerult, mert magyarorszag nincs benne a listaban, de mar valtottunk levelet a sraccal megirtuk neki, hogy please :) rakja be mar ungart is.
A vstromra felszerelest lefordittattam, es azt irja a srac hogy 5000km alatt 75ml olaj fogyott el a tartajbol. Eddig 30000km-t tett bele ebbe a lancba, vettek egy uj dl650-et az apjanak is, direkt ossze hasonlitotta a lancokat, es 1cm-t nyulott a 30000km alatt a lanc, raadasul azt is egyenletesen.
Köszi Te linkvadász a linket, szerintem már csak holnap nézgelődök rajta! Ezt a plexit meg egy ACID figura harapta ki, tudod erről beszélek :-), mert pont olyan, igaz inkább szomorú volt mint vidám amikor kiharapta!:) Azon töröm a fejem hogy mi az értelme a kivágásnak, lehet hogy oxigén hiány lépett fel a motorosunknál és gondolta hogy így talán jobb lesz, van benne logika, de talán mégsem ez az igazi megoldás, szerintem ezt csak ő tudná megmonadni!:)
Ezek szerint csak a 30 felettiek tévednek ekkorát, mármint hogy DL-t vesznek és nem DR BIGet!;)) Nehogy komolyan vegyél csak gonoszkodok!:) Üdv.: Kisgonosz
Na tök jó, mert én meg pont koreaiul szeretnék most megtanulni, tudod mit én megtanítalak hollandul te meg koreaiul, na mit szólsz?!:) És ha vizes farudat dob eléd és ráadásul mert g*ci, keresztbe, akkor is simán átmész rajta?!;)) erre az utóbbi benyögésemre nem muszály válaszolni!;)
Fiam a MOTO GP 4-et nyomja playstation-on nekem meg csorog a nyálam. Jövő héten veszek magamnak is egy játékkonzolt és akkor legalább majd egymás ellen...
Nagyon köszi!! Tényleg kértem, és kérem is, főleg ilyeneket, amiből tanulhatunk is. mellesleg kis iránymutatás nem ártott volna mellé. Pl milyen GPS, markolatfűtés, szivargyújtó aljzat, stb...