Lecso utánnanéznél,hogy mennyibe kerülne egy ilyen cipőt rendelni? Te biztos jobban otthon vagy az ilyenben meg én csak az angolból azt tudom,hogy fuckin' shit mert sok MU meccset néztem és figyeltem a Rooneyra. :)
Nem tudod,hogy kinél lehet jegyzőkönyvet venni? Az egyik aláírogatónk azt mondta,hogy ő akart venni csak nincs. Nem tudod kb. mennyibe kerül egy ilyen tömb?
Igazán kiváló játékot láthattunk tegnap. Nem tudom volt-e már ennyire szánalmas és kilátástalan "csapatunk", de nagy valószínűséggel nem. Berezsnojnak nagy szerepe van az eddigi "sikerekben, sikerült hamar lezüllesztenie az egész keretet.
Csirke, Szőke teljes mellőzése érthetetlen, egy ilyen ócska szar teljesítményt nyújtó csapatba ne férnének be? Bezzeg Kiss Kornél 30 perceket játszik, és most nem vele van bajom, csak azért mégisnemá'. Niparavicius tényleg az egyetlen litván férfi, aki nem tud kosarazni. A fekák közül Edwardson látszik, hogy csöppet több esze van ehhez, mint Daynek, kb. ennyivel ér is többet. Ronca szétvan esve, Benő öregszik, Vojvoda sérült, meg ne is tőle várjuk a megváltást. Pedig nem lenne kilátástalan ez a keret, persze nyílván nem bajnokesélyes (haha), de nem is itt kellene állnia.
Akkor légyszi' tudd meg nekem,hogy mi is az a bolt pontosan. De nem ám valami terménybolt legyen! :) Ha jársz arra megnézhetnéd... adok érte egy bélelt gumicsizmát meg egy használt háuzentrógert.
Hali! Kerestük az Usa-Sport boltot de nem volt már ott ahol 4 éve... máshová költözött vagy megszűnt? Dváron lehet venni valahol Converse kosárcipőt?Mert az enyém még ott vettem.