Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Kedves Moderák!
A félreértések elkerülése végett, a vitákat megelőzendő: a Versek Balázshoz c. topikban írtam egy gúnyos kis versikét, és szeretném, ha tudnátok, hogy a vers írása közben nem egy kiváló basszusgitárosra gondoltam, hanem egy ordas nagy műbrokira. Bocsánat a vulgáris szóhasználatért.
A "barátom"-at kikérem magamnak, rólad írogattam a Nox-topikban, igen, a Versek... topikot viszont nem rólad nyitottam, tovább nem vitázom erről, el kell olvasni a beírásokat.
Rólad egy szoborállítással kapcsolatos topikot fontolgatok, bevallom.
kedves Balázs, nem igazán értelek, én éppen hogy védlek téged, mert a rajongód vagyok, semmi rosszat nem csináltam, nem értem, miért vagy ilyen velem ! szerintem félreértetél valamit.
A topik bizony rólam szól, jellemtelen barátom. Nyitása előtt végig rólam írogattál a Nox-topikban. Némely beírások (progrock, stick stb.) is árulkodnak erről, no meg az ismételten beidézett interjúrészletek.
Szia. A topik egyáltalán nem rólad szól, már ne haragudj, ennyire ne legyél egoista, az, hogy beírkálnak mindenféle egyének mindenfélét, semmiképpen nem a topik hibája, úgyhogy semmi jogod moderáltatni, tartok tőle.
Ez a topik az én szívem-lelkem, szeretném, ha nem bántanád, és a moderátorok sem.
Egy ideig szörnyű bizonytalanságban éltem, ennek megfelelően óvatosan is fogalmaztam, de most ezzel a hozzászólásoddal megerősítetted: eltaláltam, melyik együttes melyik dobosáról írtál a HUSZban.
Minden moderátortól szeretnék elnézést kérni az Olvasószem nick szerepjátékáért, kérem ne tiltsák le alkalmankénti szalonképtelenségéért, csupán néhányunk szórakozását biztosítja, semmi több. Ennek megfelelően nyugodtan negligálják itteni kéréseit, elég nyilvánvaló, hogy ezek csak afféle ártatlan tréfálkozások.
Csak egy kérdés. Ha megkapod az ident státuszt, aztán valamelyik zenei szaklap, vagy egyéb pletykalap ír egy cikket, hogy meglehetős ostoba módon viselkedsz az indexen akkor mit csinálsz? Betiltatod a újságot?
Te tényleg a Szendőfi vagy? Bazmeg. Ha valaki úgy tud zenélni, ahogy te (láttalak már párszor koncerten, mondjuk egyszer sem miattad mentem, az biztos), akkor miért nem foglalkozik azzal? Miért jó, hogy akármelyik topikban akármilyen néven megjelensz, ott kb. 4-5 hozzászólás után mindenki egyöntetűen, tiszta szívvel utál és basztat?
Egyáltalán nem tisztelt moderátor urak, ha valaki folyamatosan utálatra és köpködésre kényszeríti ezt a békés index-társadalmat, azt nem lehetne letiltani? Hozzatok ilyen szabályt szerintem.
Tudtommal nem.
De komolyan örülnék, ha végre tisztázódna, hogy valóban az-e akinek kiadja magát (ezesetben bánjanak vele érdemei szerint) vagy csak egyszerűen valaki nevében futja az ámokot, miközben az illető mit sem tud erről az egészről (ezesetben viszont jó lenne kihajítani végleg)
Ha jár erre egy modi, jó lenne ha tenne valamit annak érdekében, hogy Olvasószem olvtársat Ident státuszúvá tegye...
Ugyanis van egy olyan érzésem, hogy a nick tulajdonosa egyszerűen lejárató kampányt folytat a Nox együttes(? = napjaink zenéjében nem vagyok járatos) egyik tagja, szerzője, stb. ellen. (nem tudom pontosan, ki az akinek kiadja magát)
Miért? Hadd ne tiszteljek már valakit, aki ezt eljátszotta. És hadd ne tiszteljek már az alapmértéken túl egy ismeretlent, aki egyelőre nem érdemelt ki többet...