Régebben amikor még nem volt cucotok de már a műfüvesen edzettetek mindig néztelek titeket!! És azon gondolkodtam h milyen jó lehet ott játszani!! Soha nem gondoltam volna h ennek a nagy ( őrült) családnak a tagja leszek!! De mostmár az vagyok és nagyon élvezem!! Minden edzés kibaszott jó!!! mindenki nagyon de nagyon jó fej!!!
IMÁDOM EZT A CSAPATOT!!!!!!!!! Remélem mindig a tagja leszek és sok sikert fogunk 1 ütt elérni!!!
MZ jösza amai edzésre???Mert ha igen akkor külenék egy mail-t hogy mit szeretnék.....tudom hogy nem te vagy a TÉLAPÓ meg a JÉZUSKA de azért.............
Ja mert nem volt olyan rossz az sem.Pedig akkor még csak álmodoztunk arról hogy ha majd egyszer rendes szerkóba meg rendes pályán egy meccset fogunk játszani....
És már idén benne is voltunk a magyar bajnokságba....és nem is volt rossz a csapat, sőt......
Szasztok! Tegnap már voltak a műfüvesen, olyanok akik fociztak. Nem lehetne, hogy a szerdai edzés ott legyen a kutyaszaros helyett? Még az is lehet hogy oda én is lemennék.
Oksa MZ. Pedig mások szivatása is jó móka. De személyesen is ugyanezt mondanám neki. (Ha nagyobb és nem bírok vele, majd Micimackó kifilézi :) ) Csontit meg tök mindegy, hogy kóstolgatom-e, vagy sem, a blitzei ígyis-úgyis csak a centerig jutnak el... :) (max mentővel visznek le...)
Szaszát kb most műtik. Szorítok is neki, főleg, mert nem tudtam ma bemenni, majd holnap...
Poénkodni csak házon belül ér. Nem mindenki érti, hogy Te ilyen vagy. Kérlek maradj Apuci, Kalaj, Trutyi (sic), és jómagam basztatásánál. Én Csontit sem kóstolgatnám, mert 1-2 blitz lehet, hogy csak a centerig jut el...
Szal, kérlek másokkal szemben vegyél vissza, mégha igazad is van, vagy legalábbis annak érzed. Köszönet érte...