Engem picit idegesít ez az urbz dolog. Vagy adják ki mindkettőt konzolra is, meg pc-re is, vagy ne csináljanak kettőt. Csakazért se fogok ezért venni konzolt...
korabban hozzam jott egy keretlen mail, hogy ne varjak a megjelenesre, 4 rugoert megkapom. csakhogy en ps2-re vartam, azon meg nem ez a verzio lesz. :( ja, egyebkent nem rendeltem volna meg a warez cuccot.
Van egy NAGY gondom a Sims 2-vel.Az a gond,hogy nem tudok medencét
építeni,padlót lerakni,falat építeni.Szóval semmit az ég világon ami
annál Bulid jelecskénél van.Nem kilép vagy ilyenek hanem
egyszerüen nem érzékeli a rákclickelést.Viszont a bútorokat "meg az
ilyeneket" ami a másik menü pontban van lerakja.Nagyon idegesít
ez.KÉRLEK segitsetek.
Előre is: kösz all
Utóirat:Valami olyasmit hallottam hogy a crackal van a baj.Ha azzal van akkor honnan töltsem le.Életbe vágoan fontos.THANK YOU ALL.Sims 4ever
Meg lett a The Sims 2 és mikor beteszem az első lemezt akkor bejön úgye, hogy milyen nyelven települjön és utánna egy "prepared for progect" hibával leáll a telepítés.
Mi lehet a baj??
Talán az összes CD-t be kell először olvastatni és utánna megy csak az első CD??
Sziasztok, mi már veszünk fel előrendelést a Sims 2-re! Megjelenés: szeptember 10 (legalábbis a nagyker szerint) Ár: 12.990,- http://www.jatekrendeles.hu/
jah...hogy a neten :) értem az tényleg előbb lesz fenn az illegális oldalakon,mint ahogy megjelenik a boltokban,csak több a gond vele mintha megveszi az ember. :) És ha van rá pénz akkor inkább megveszem max 15 ezer-ért,de nem lesz vele gond!És ez ami fontos!
A netről letöltött dolgokkal csak idegesíti magát az ember!
Bocsi, de kicsit hülye vagyok ehez a Sims témához, csak az egyik haveromnak szeretném megszerezni a Sims Bustin' Out c. játékot. Ez most ugyanaz mint a Sims 2 vagy másik? Ha másik akkor mikor jelenik meg? Utánnanéztem már egy csomó helyen, de semmi infó nem találtam.