Lathar Matthäus szövetségi kapitány nyilatkozata a BILD-nek: "Mindannyian meg vagyunk döbbenve. Miki nagy jövőnek nézett elébe, erősen számoltam vele a válogatottban".
Tanácstalanság a Herthánál. Dieter Hoeness: "Valóban, a játékos már régóta rajta volt a listánkon. Hihetetlen, hogy egy fiatal ember így távozik az életből".
Az ember mindig bízik benne, hogy legalább a halálesetekre nem ugranak rá a nyomorult pénz miatt!_Nem hiszem el,hogy nem tudnak méltóképpen megemlékezni Róla!
Ezek betegek...:(((((((((
Most jutottam a topic végére...
El?ször is nagyon örülök,hogy ennyien írtak ide,a Benfica és Miki honlapjára!
Olvasgatva a hozzászólásokat,látva a képeket,hogy Portugáliában hogyan emlékeztek(emlékeznek) meg róla,majdnem elsírtam magam!
Tegnap,mikor lefekedtüm aludni,azt gondoltam,hogy a tv-ben(az újságokról még nem mondok semmit,hisz már lapzárta után történt az eset...) az egész nap Fehérr?l fog szólni,m?sorváltzoás,hosszas megemlékezés,stb...Ehhez képest gyakorlatilag semmi!A Fókuszt mondjuk nem láttam,de nem mondhatni,hogy túl sok szót szentelt volna az RTL Klub Mikinek,az pedig nevetséges egyszer?en,hogy a nyomi VV-t reklámozzák,adják orrba-szájba,a Györgyike ott röhögcsél,mikor egy ilyen tragikus haláleset történt!A TV2 majdnem ugyanaz,ha lenne BB,akkor teljesen...Az M1-M2 pedig...A Telesportban az a 8 perces kis orvosi duma?A Vitray m?sornak az elejér?l lemaradtam,azt hittem még korábban felvett m?sor,hisz ott nevetgéltek,mosolyogtak végig a riporterek!A koszor?zásról meg ne is beszéljünk...Esküszöm,hogy elmentem volna,s?t,talán több ezren is,ha csak egy kicsit reklámozták volna,ha csak egy napot vártak volna vele!Így csak egy pár f?s társaság privát búcsúja volt!NEVETSÉGES!Ennyit érdemel egy 25-szörös válogatott játékos,aki a jöv? nagy reménysége volt és öregbítette hazája hírnevét?Na neee mááár!!!
Mit jelent ez srácok : Nationaltrainer Lothar Matthäus zu BILD: „Wir sind alle schockiert. Miki hatte bei mir seine Zukunft vor sich, ich hatte mit ihm fest geplant.“
Fassungslosigkeit bei Hertha. Manager Dieter Hoeneß: „Es stimmt, wir hatten den Spieler schon länger auf unserer Liste. Man kann es nicht glauben, wenn ein junger Mensch so aus dem Leben gerissen wird.“
én a hozzászólásoknál egy eléggé durva hangvételű hozzászólást írtam a "meg akarom védeni" témához.
Ott nyugodtan lehet tiltakozni,a fejlécnél kell odaklikkelni.
Természetesen Európa öszszes országában vezető hírben számolnak be a napilapok a sajnálatos eseményről.
Németországban a Bild címlapján azt írja, hogy Lothar Matthäus Fehér halálával igazi sztárjátékost veszített el a válogatottnál.
A legnagyobb hírtelevíziók is foglalkoztak a témával, így a CNN, a BBC, de még brazil televíziókban is bemutatták a Fehér tragédiájáról készült felvételeket.
Rohadt szemét bulvársajtó (blikk és társai)!
Hogy lehet mások bánatából ilyen gátlástalan módon hasznot húzni? Ezeknek meg sem fordul a fejükben, mit érezhet ilyenkor egy hozzátartozó? Még nekem, egyszerű sportrajongónak is borzasztó érzéseim vannak e kép láttán... :(