A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Hát arrol bizony NEM olvasott soha semmit, hogy ejtökísérleteket, különbozö anyagokkal valaki végzett volna 100 m magasról és evvel bebizonyitotta volna a súlyos és a tehetetlen tömeg ezreléknyi nagyságú eltérését.
Mondtam a fizikának téves a fogalma a tömegröl, illetve nincs fogalma.
Gyula, megbízlak egy nemes feladattal. Szeretném, ha te mondanád a gyászbeszédet az einsteini relativista fizika ravatalánál. El kellene kezdened írni a beszédet, nehogy késő legyen.
Kezdhetnéd valahogy így:
Itt állunk a relativista fizika koporsójánál, de egyáltalán nem vagyunk lesújtva. Régóta vártuk ezt a pillanatot, mert az einsteni fizika halála nem a fizika vége, hanem éppen ellenkezőleg, egy dogmák és tabuk nélküli új fizika kezdete. Ne búsuljunk hát a ravatalnál hanem örvendezzünk, mert minden vég valaminek a kezdete. Most vége a hanyatlás korszakának és a fizika újra fejlődési pályára állhat. ...
A folytatást rád bízom. Sok erőt és egészséget kívánok azért, hogy megérd ezt a pillanatot.
Die az ú.n. kutatòk nagyon ritkán tévednek át, és akkor sem tudnak semmi lényegest hozzászólni, de Ide engednek esztelen laikusokat, mint dezsoKe és jogértelmezö, akik tudományos amatörök és akikkal NEM érdemes tuvább vitatkozni Einstein és az én fizikám különbségéröl.
Egyszer majd még összefoglalom itt is a két lényegesen különbözö fizikät, és ra tapintok melyik a helyes. De addig vegyétek a www.atomsz.com-ot és a Hatoscsatornáról a Youtube-ra feltöltött videókat a fizikám megbeszéléséröl, amit az összel folytatmni fogunk.
Már hallom jogemésztö felháborodását, de hát a PET-tomográf létezik! Igen létezik, CSAK éppen ennek a magyarázatához NEM szükséges az elektron és a proton megsemmisitése, te hülye.
A 2005-ben megjelent könyvemben, ami létezését egyesek megkérdöjelezik, letettem az atomisztikus fizikám alapát, amit aztán a www.atomsz.com honlapomon tovább fejlesztettem és lényegében be is fejeztem.
Ez a fizika teljesen különbözik Einstein helytelen energétikus fizikájátòl.
Hogy viselkedik az elfogadott fizika a kétfajta elmélet megbeszélésével szemben? Úgy mint itt a Fòrumon is: A Tudomànybòl kizártak engem meg az atomisztikus fizikát. Az oda járò, magukat kutatòknak tartó, hozzászòlók NEM tudnak semmit SEM mondani a kétfajta fizika össze hasonlításához, úgy érezték, hogy én szétromboltam a Tudomány rovatot.
Ez fatális tévedés. A megfogalmazott természettörvények mindegyike helytálló. Még nem akadt az elmélet ellen szóló megfigyelés. A tények makacs dolgok. Baj van a belátóképességeddel.