Pedig a kép jó, amit hozott az olvtárs. Ha utálom a főnököm, aki megjegyzi, hogy csinos vagyok, akkor az sértő számomra, tehát erőszak, ha egy kolléga jegyzi meg, akibe bele vagyok zúgva, akkor az bók, és a lelki szemeim előtt már az anyakönyv vezetőnél állunk?
Azér' nehogymár attól minősüljön valami erőszaknak, hogy én sértve érzem magam a megjegyzéstől vagy sem, ugyanis az tök szubjektív. Van szám, ki tudom nyitni, és elmondani a delikvensnek, hogy ezentúl ne ne tegyen megjegyzést a kinézetemre, mert zavar. Ha azok után, hogy ezt elmondtam neki, ő továbbra is folyamatosan csinálja, mert zavarba akar hozni, szívat, mittudomén, akkor beszélhetünk zaklatásról.
Hogy is van az, h a nane szerint minden héten meghal egy nő családierőszak következtében? Aztán ha kicsit 'bogarászol' ügyészségi statokban, akkó kiderül, h éves szinten összesen van 80-90 körül az emberölések száma mo on, és ezek 2/3 a ffi. Azaz, nemhogy családon belül, de összesen se ölnek meg annyi nőt:-)
Bizony-bizony, kedves mekkmester, ugyanis a feministák kedvenc statisztikahamisítási eljárása a moving the goalposts, azaz olyasmi is bekerül a kérdések közé, aminek nagyon nem ott a helye. Szemezgessünk csak ebből a dezinformációs brosúrából:
"Mit kérdeztek a felmérésben – pszichológiai erőszak
Milyen gyakran fordul elő, hogy a jelenlegi partnere/Előfordult-e, hogy egy korábbi partnere...
....• mindig tudni akarta, hogy Ön hol jár, úgy, hogy az már túllépett az általános törődésen?
• dühös lett, ha Ön egy másik férfival beszélt? (vagy másik nővel, ha nő a partner)
• gyanakodni kezdett, hogy Ön megcsalta?"
"Mit kérdeztek a felmérésben – szexuális zaklatás
Néhány kérdés a nők esetleges tapasztalataira vonatkozik. Előfordulhat, hogy időnként úgy találta, hogy az emberek úgy viselkednek Önnel, amit nemkívánatosnak vagy akár támadónak érez. Milyen gyakran tapasztalta az alábbiak bármelyikét? Az elmúlt 12 hónapban milyen gyakran történt meg Önnel ez?
.....• Nem helyénvaló randevúmeghívások?
• A magánéletére vonatkozó tolakodó kérdések, amelyeket sértőnek érzett?
• A külső megjelenésére vonatkozó tolakodó megjegyzések, amelyeket sértőnek érzett?
• Nem helyénvaló bámulás vagy fixírozás, ami miatt fenyegetve érezte magát?
• Valaki olyan, nyíltan szexuális tartalmú képeket, fotókat vagy ajándékokat küldött vagy mutatott Önnek, amelyeket sértőnek érzett?
• Sértőnek érzett, helytelen közeledés a közösségi hálózatépítő weboldalakon, például a Facebookon vagy az internetes chatszobákban? "
"a férfiak sokkal jobban szórnak IQban mint a nők, így a marginális zónákba több jut, le és fel is"
Na látod. Ezért van az, hogy szignifikánsan kevesebb a kiemelkedően magas IQ-jú nő, mint a férfi.
Vagyis nem valamiféle patriarchális elnyomás eredménye, hogy több a férfi tudós, feltaláló, stb., és ha kvótákkal egyenlősítenének, akkor az a színvonal esésével járna együtt.
g faktor? szociometrikus faktor? kognitív előny? spatiális képességek nemek között? a férfiak sokkal jobban szórnak IQban mint a nők, így a marginális zónákba több jut, le és fel is?
kb. a szakirodalom egy része azonos* IQt, más része némi férfi előnyt**, de van aki női előnyt*** hoz ki
Nekem meg az "ensz" adataid:-) Szted egy cedaw nevű libsi gittegylet, aki direkt azért kapja a pénzt, h kimutassa, létezik szignifikáns nők elleni erőszak, mennyire megbízható? Mintha hitler statisztikáira hivatkoznál zsidóbűnözés kérdésben:-) Inkább az a kérdés, h ilyen faszkalap szervezetek miért is vannak, ugye.